Eskişehir Buluştu :-) :-)

ayyy ne kadar özendim yaa bendee istiom ama buluşma olsada gidemiom ki(
walla hepinis çoook dAdlusunuz maşallah size ve bu güzel dostluğunuzaalkisalkisalkis

abbacım pembeler çoook yakışmışşşş sendeçook dadlusun çoook öpüorum bidanemiiiiiopuyorumnanaktan

dostluğunuz daim olsun işallah:Saruboceq:
eskişehiri zaten çok seviyorum,çünkü nişanlım orda asker:asigim:
ayrıca oğlu sünnet olan arkadaşıda tebrik ediyorum,olduda bitti maşallah:teytey:

amanda benim hemşolarım buluşmuşşşşş
nede güzel çıkmışsınız
aklım hep sizdeydi vallahi
keşke gelebilseydim bende mafoldumben
çok güzel görünüyorsunuz
kaça kadar oturdunuz bakalım neler yaptınız

bekle prensesim geliyorum az kaldı ...

kızlar harikasınız hep böyle gülmeniz dileğiyle ..sevgiler...

darısı bizim başımıza hayatım ,neyse az kaldı sen gel yeter canımsın benim biliyon,güzel eskişehirin güzel kızları sevgilerleopuyorumnanaktan

he unutmadna fenerli cicikam öptüm seni canım ne güzelmişsin eee nede olsa fenerlisin canımcımmm

hepiniz çok güzelsinizzzzzzzzz yaaa özendim keşkem orda olsaydım gelirdim bende çok takılamıyorum buraya dün akşma özellikle fotolara bakmak için girdim göremedim sabah da aynı şekilde
ikinci buluşma da orda olma kumuduylaaa opuyorumnanaktan

Maşallah size hepiniz süper görünüyorsunuz.Abbacım resmini görmeden önce tahminimden farklı biriyle mi karşılaşacağım dedim ama tam tahmin ettiğim gibi kıpır kıpır sıcacık görünüyorsun.Nazar değmesin size kızlar hep böyle gülün inşallah.

maşşallahh.. hepiniz çok tatlı çıkmışsınız.. Dostluğunuz daim olsun.. Hangi birinizi desemki hepiniz birbirinizen güzelsiniz.. Maşallah

kızlar dostluğunuz daim olsun nice buluşmalara

Eskişehire son gittiğimde ne olmuş buraya dedim eski hali gözümün önüne gelmişti süper bir değişiklik olmuştu hatta hayran kalmıştım ne olmuş buralara diye
ışte o süperliğe birde siz eklenince harikülade olmuş süpersiniz kızlar Dostluğunuz daim olsun nice nice buluşmalarınız olsun işallah

Abbam süpersin sende opuyorumnanaktan

alkisalkisalkiszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

buraları boş bırakmayada gelmiyor, neler olmuş ya, akşam misafirlerim vardı giremedim, ancak şimdi girebiliyorum, herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim... sizleri tanıdığıma çok memnun oldum, inşallah ömür boyu sürmesi dileğiyle..

slm kızlar hepiniz birbirinizden süper görünüyorsunuz opuyorumnanaktan dostluğunuz daim olsun.. ama neden biraz gezerek bize eskişehirin değişik karelerinden pozlar vermediniz ben orayı çok özlemiştimmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…