• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir 13 aylık bebek için kreş veya oyun grubu

haybi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2025
2
0
1
29
13 aylık bebeğimi bakıcıya bırakarak işe dönmek zorunda kaldım, 13 aya girene kadar sadece anne ve babasıyla birlikteydi çok mutlu bir bebekti fakat 2 hafta önce işe dönmem gerekti ve bebeğime bakıcı bakıyor, bebeğim tüm gün ağlıyor içine kapanmaya başladı, eskişehirde 13 aylık bebek için kreş, oyun grupları veya haftasonu kaliteli vakit geçirip sosyalleşebileceği yerler var mı

Ah yavrum. Benim kızımla akranmış. Bu donemde hele yabancı hiç istemiyorlar. Tahmin edebiliyorum zorluğunu 😢 çok kücük o yaşlarda olan gruplar var mıdır bilmiyorum. Ama enazından evde yeni oyuncaklar dene istersen. Hava nasıl orada gene bilmiyorum belki bebek arabasıyla kısa yürüyüşler… sakinleşir enazından yavrucak. Alışana kadar sevdiği yiyecekleri sunsun hep. Aktiviteler yaptırmayı deneyebilir. Kule dizme, topları kutuya atma, kutuları iç içe geçirme vs gibi. Dikkatini çekmeye calısabilir. Oyunla daha cabuk kaynaşır yani. Cocukların dili oyun. İnşallah gönlüne göre bir yer bulursun

Ah yavrum. Benim kızımla akranmış. Bu donemde hele yabancı hiç istemiyorlar. Tahmin edebiliyorum zorluğunu 😢 çok kücük o yaşlarda olan gruplar var mıdır bilmiyorum. Ama enazından evde yeni oyuncaklar dene istersen. Hava nasıl orada gene bilmiyorum belki bebek arabasıyla kısa yürüyüşler… sakinleşir enazından yavrucak. Alışana kadar sevdiği yiyecekleri sunsun hep. Aktiviteler yaptırmayı deneyebilir. Kule dizme, topları kutuya atma, kutuları iç içe geçirme vs gibi. Dikkatini çekmeye calısabilir. Oyunla daha cabuk kaynaşır yani. Cocukların dili oyun. İnşallah gönlüne göre bir yer bulursun
Normalde yerinde durmayan bir bebek, oyun oynamak ve bizimle vakit geçirmek için uyumuyor bile, evi günde kaç kez alt üst ediyor sayısını hatırlamıyorum ama şimdi bakıcısıyla birlikteyken koltuktan aşağı inmiyor, bağ kurduğu bir battaniyesi var sürekli tek eliyle onu tutup destek alıyor, emzik bağımlısı oldu, bakıcısı oyun oynatmaya çalışıyor ama oynamıyor, yemek yemiyor, formül mama bile içmiyor, sadece uyumak istiyor, ben eve geldiğimde beni gördüğünde sen nerdeydin gibisinden basıyor feryadı ağlıyor, gerçekten cok zor

Normalde yerinde durmayan bir bebek, oyun oynamak ve bizimle vakit geçirmek için uyumuyor bile, evi günde kaç kez alt üst ediyor sayısını hatırlamıyorum ama şimdi bakıcısıyla birlikteyken koltuktan aşağı inmiyor, bağ kurduğu bir battaniyesi var sürekli tek eliyle onu tutup destek alıyor, emzik bağımlısı oldu, bakıcısı oyun oynatmaya çalışıyor ama oynamıyor, yemek yemiyor, formül mama bile içmiyor, sadece uyumak istiyor, ben eve geldiğimde beni gördüğünde sen nerdeydin gibisinden basıyor feryadı ağlıyor, gerçekten cok zor
Oyyy. Okurken ben bile kötü oldum. Bir anne olarak, seni hiç düşünemiyorum. İçin gidiyordur yavrucağa… böyle olunca bakan bakıcı da ne yapacağını şaşırıyordur. Ay çok zor kuzum ya. Allah yardımcınız olsun… yanına peki normalde tanıdığı, sevdiği birilerinin gitme sansı var mı yarım saatliğine , 1 saatliğine gibi ? Gunun herhangi bir saatinde yani. Belki açılır kuzucuk… ya da sen istersen oynatırken bakıcıyı da dahil etmeye calış. Birkaç gun bir saat geç cıkıversin. Üçünüz beraber oynayın. Belki sen de oynayınca eşlik eder, katılır kadına da. Ah ne yapılır bilmiyorum ki. Aklıma gelenleri yazıyorum öyle. Çok üzüldüm her ikinizin adına da. Allah yardımcınız olsun kuzum

Back