- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
İnşallah vardır böyle bir şey . Ben araştıracağım yoğun bir şekilde . bilgilendiririm seni de konu haricinde
Evet ben duydum eşkina başığının kafasının arkasında bulunan bişey eşkina gözüde deniliyo. Balıkçılarda bulabilirsin çevremde yapan çok oldu bünyeye göre değişiyo ama yüzde seksen düşürüyo.
Kızlar merhaba
Anneciğimin böbrek taşı var . Zamanında ameliyat olmuştu ama tekrarlamış tekrar . Arada kontrole gidiyor şimdilik rahatsızlık vermiyor .
Az önce babamın bir arkadaşı '' Eşkina taşı''ndan bahsetti . Eşkina balığının kafasındaki taşı suya koyup içmiş ve böbreğinin taşı erimiş .
İnternetten biraz araştırdım . İlk başka para tuzağıdır falan diye düşündüm ama 2o-25 lira gibi bir fiyata satılıyor . Çok pahalı bir taş değil.
Kendi kullanan , yakınlarından kullandığını bilen biri varsa bize bir bilgi verir misiniz:)
Canım ben bulunca sana yazarım . Kargolarım bile
Kızlar merhaba
Anneciğimin böbrek taşı var . Zamanında ameliyat olmuştu ama tekrarlamış tekrar . Arada kontrole gidiyor şimdilik rahatsızlık vermiyor .
Az önce babamın bir arkadaşı '' Eşkina taşı''ndan bahsetti . Eşkina balığının kafasındaki taşı suya koyup içmiş ve böbreğinin taşı erimiş .
İnternetten biraz araştırdım . İlk başka para tuzağıdır falan diye düşündüm ama 2o-25 lira gibi bir fiyata satılıyor . Çok pahalı bir taş değil.
Kendi kullanan , yakınlarından kullandığını bilen biri varsa bize bir bilgi verir misiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?