Eskimeyen Gzellik Catherine Zeta Jones

eski fotolarda her ünlünün bu tarz fotoları var saçlar değişiyor yüz oturuyor zamanla nasıl poz vereceğini biliyor çok fazla yadırgamamak gerek diye düşünüyorum biz bile 5 6 sene önceki fotolarımıza bakıp saç modelimizden makyajımızdan giyim tarzımızdan kusurlar buluyoruz şimdiki zamana bakılmalı bence çünkü her geçen gün moda değişiyor moda değiştikçe insanlar da değişiyor bence her haliyle çok güzel

e olacak tabi güzellik salonlarında çıkmaz onlar

yasakkelime

ne yazık ki zamana karsı kımse duramıyor...
cok agır bir makyajla da daha iyi degil daha kotu gorunmus.gencken cok guzel kadındı..

zetajonescatherine102tr.jpg

article-1070553-02DF4FA700000578-683_468x367.jpg

299079.jpg

catherine-zeta-jones-is-wrinkling_14.jpg

oysa gencken ne kadar guzeldi.....

Son düzenleyen: Moderatör:
gençken gerçekten duru bi güzelliği var daliahcım yerimseniben
yaşlılığın getirdiği kırışıklıklar çok belli cidden resimde ama yaşına göre hala hoş :)))

eski fotolarda her ünlünün bu tarz fotoları var saçlar değişiyor yüz oturuyor zamanla nasıl poz vereceğini biliyor çok fazla yadırgamamak gerek diye düşünüyorum biz bile 5 6 sene önceki fotolarımıza bakıp saç modelimizden makyajımızdan giyim tarzımızdan kusurlar buluyoruz şimdiki zamana bakılmalı bence çünkü her geçen gün moda değişiyor moda değiştikçe insanlar da değişiyor bence her haliyle çok güzel

aynen canm kaydirigubbakcemile5
ben geçen sene ki fotolarıma bakınca bile kendimi begenmediğim oluyo kaydirigubbakcemile3
gerek giyim tarzım gerek yüz ifadem...
gün geçtikçe insan kendii yeniliyor yani zemuszemus

Çok çok güzel bir bayan
Hele bakışları gülüşü çok hoş
Şeniz güzelden anlıyosun kaydirigubbakcemile5

e olacak tabi güzellik salonlarında çıkmaz onlar

yasakkelime

sende çıkma canm sende güzellik abidesi gibi dolaş yerimseniben

Ne kadar cok yaslanmis ya yeni görüyorum..
Nolursa olsun bence muhtesem bi güzelligi var..

ne yazık ki zamana karsı kımse duramıyor...
cok agır bir makyajla da daha iyi degil daha kotu gorunmus.gencken cok guzel kadındı..

299079.jpg

oysa gencken ne kadar guzeldi.....

ne olmuş bu kadına böyle ya ..baya yaşlanmış gerçekten :sinifsinif:

Back