demekki sende güzel bi kadınsınopuyorumnanaktan
çok güzel kadın..kocası aldatıyormuymuş..ya adam Catherine ile evlenmek için eşine yüklü bir tazminat verip ayrılmamışmıydı ..vay be erkek milleti işte ..bu kadında aldatılmaz ki kaydirigubbakcemile
sende benim ketrinimsim canom:roflol:ah ahhh bu kadınsa ben neyim yahu:)
sende benim ketrinimsim canom:roflol:
evet hayatım kadın gerçekten güzel ama seninde kendine has güzelliğinŞeniz
bende çok begenirim aprilcim yerimsenibenÇoğğ güzel kadın behhhhhhh :smiley-cool:
değişik bi güzelliği var oldukça çekici. beni mezuniyette benzetmişlerdi catherine zeta jones e nasıl benzettiler bende bilmiom alakam yok ama benzemişim demek ki o zaman:bbo:
Bence,tabi renkler ve zevkler tartışılmaz derler ama fikrimi söylemek istiyorum esmer kadın her zaman sarışından daha çekicidir.
Sarışınlardanda güzeller var tabiki ama esmerler kadar alımlı olmuyorlar bence...
Her zaman koyu saç ve hafif bronz ten tercihimdir bu yüzden saçlarımı hiçbir zaman açık renge boyatmayı düşünmüyorum.
bencede cok güzel kadın
ah ahhh bu kadınsa ben neyim yahu:)
valla erkekler güzel müzel dinlemiyo bu konudaçok güzel kadın..kocası aldatıyormuymuş..ya adam Catherine ile evlenmek için eşine yüklü bir tazminat verip ayrılmamışmıydı ..vay be erkek milleti işte ..bu kadında aldatılmaz ki kaydirigubbakcemile
buldu da bunuyo işte böleleri kötükedihüsocnmm bu kadını aldatan erkegede erkek demem benkaydirigubbakcemile3
Şeniz cnm benm sen puanını verdiysen güzellik olarak tamamdır yerimsenibenbencede cok duru bir güzellige sahip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?