Eskimeyen Gzellik Catherine Zeta Jones

Bence,tabi renkler ve zevkler tartışılmaz derler ama fikrimi söylemek istiyorum esmer kadın her zaman sarışından daha çekicidir.
Sarışınlardanda güzeller var tabiki ama esmerler kadar alımlı olmuyorlar bence...
Her zaman koyu saç ve hafif bronz ten tercihimdir bu yüzden saçlarımı hiçbir zaman açık renge boyatmayı düşünmüyorum.

çok güzel kadın..kocası aldatıyormuymuş..ya adam Catherine ile evlenmek için eşine yüklü bir tazminat verip ayrılmamışmıydı ..vay be erkek milleti işte ..bu kadında aldatılmaz ki kaydirigubbakcemile

cnmm bu kadını aldatan erkegede erkek demem benkaydirigubbakcemile3

sende benim ketrinimsim canom:roflol:
evet hayatım kadın gerçekten güzel ama seninde kendine has güzelliğinŞeniz

vaheyyyyyyyyyy ksı bacııı moralim bozuldugunda senle konuşam egomm tavan yapar yeminlekaydirigubbakcemile3senin güzelligini zatennn demeye gerek yok resmen afetsin seninki yaşadıııı hemde nslllllllllllzemuszemuskaydirigubbakcemile3şakkıdı

Çoğğ güzel kadın behhhhhhh :smiley-cool:
bende çok begenirim aprilcim yerimseniben

değişik bi güzelliği var oldukça çekici. beni mezuniyette benzetmişlerdi catherine zeta jones e nasıl benzettiler bende bilmiom alakam yok ama benzemişim demek ki o zaman:bbo:

siman benziyodur belki cnm zemuszemus
bakışların fln..senn iin uygunsa resim koy bakalım tatlım yerimseniben

bende bu tarz kadınları çekici buluyorum yerimseniben
daha bi kadınsı duruyolar bence :kedi:
ama sarışın bi çok arkadaşm var,çakma tabiki,acayip tatlılar zemuszemus şeker oluyo sarı saç yani kaydirigubbakcemile5

bencede cok güzel kadın

yerimseniben zevklerimiz bir tatlım

ah ahhh bu kadınsa ben neyim yahu:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 süpersn yaaa :lepi:

esmerlerin sarısınlardan cok daha guzel ve cekici oldugunun bir kanıtı bu kadın:)

valla erkekler güzel müzel dinlemiyo bu konuda klava:
su gibi kadın yaa bak bak yine bakasın gelir yerimseniben

cnmm bu kadını aldatan erkegede erkek demem benkaydirigubbakcemile3
buldu da bunuyo işte böleleri kötükedihüso

aldatan erkekler prostat olurlar inş :lepi:

bencede cok duru bir güzellige sahip
Şeniz cnm benm sen puanını verdiysen güzellik olarak tamamdır yerimseniben

prostat olur demek he pati:roflol:lan iktidarsız de bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…