Eskiden böyle değildim

cileklipasta95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
2.040
5.502
88
29
Merhabalar,

son zamanlarda kendi hâlimden o kadar rahatsızım ki. Bikaç yıl öncesine kadar sakin, okuyan, el işleriyle uğraşan, iyi niyetli bir insandım. Giyim konusunda kendime göre beğendiğim bir tarzım vardı. Dik dururdum, yürüyüşüm bile farklıydı şimdiki hâlime göre. Sonra bir şeyler yaşandı, beklemediğim insanlardan beklemediğim davranışlar gördüm vs derken ben tamamen değiştim. Eski sakin dingin ben gitti yerine stresli, en ufak bi şeyde gerilen, insanlara karşı öfke duyan biri geldi. Negatif enerji saçıyorum adeta etrafıma. Farkındayım ama engel olamıyorum. Eskiden yaptığım okumalar, el işleri falan kalmadı. Eskisi gibi yürümediğimi farkettim ve bu beni o kadar üzdü ki. Giyim kuşam konusunu iyice saldım zaten. Kilo aldım kendimi tutup veremiyorum geri. Ne yapsam, nereden başlayıp toparlansam bilmiyorum. Saçma bi dert konusu oldu belki ama yorum yapar, yol gösterir, motive edersiniz belki :)

Sizi bu hale getiren bir sebep olmalı.Durduk yere olmamıştır bence.Yada geçmişinizde takılı kalmışsınızdır.Öncelik olarak sorunun nerede başladığını öğrenmeniz gerekiyor.

Sizi bu hale getiren bir sebep olmalı.Durduk yere olmamıştır bence.Yada geçmişinizde takılı kalmışsınızdır.Öncelik olarak sorunun nerede başladığını öğrenmeniz gerekiyor.
En yakında arkadaşım dediğim kişiyle ortak iş yaptık, ben tamamen iyi niyetle yaklaşırken o beni sadece kullanmış ve bikaç yılın sonunda ben daha fazla dayanamadığım için işden vazgeçtim, o ise hem arkadaşlığımızı bitirdi hemde sinsice ortak arkadaşlarımızın hepsini uzaklaştırmış benden, çok sonraları farkettim bu durumu. Kendimi kullandırtmış olmak, kendi hakkımı gözetememiş olmak beni böyle bi insana dönüştürdü sanırım.

hepimiz bazı sıkıntılı olaylar yaşıyoruz ruh halinin değişmesi çökmen çok doğal ancak hayat da devam ediyor..

Herkesin boyle zamanlari olur. Sonra olgunlasir, bir seyleri kabul eder, onumuze bakariz ve toparlaniriz.

Bunlar genelde çorap söküğü gibi birbiri sıra gelir. Ama iyi tarafı tam tersi de öyle olur. Önce sağlıklı beslenip yürüyüşler yaparak kilo vermeye odaklan sonrası peşi sıra gelecek

Ben anlıyorum sizi.Ve tavsiyem terapiye başlamanız.Hayat kaliteniz çok düşmüş belli ki.Ve daha da düşer böyle giderse. İnsanlarla aranız kötüleşir, kavga edersiniz ,sizden uzaklaşırlar.Eger maddi gücünüz yoksa devlete gidin ,şansınızı deneyin .Ben de yardım alıyorum devletten ve çok memnunum.1 saat terapi alıyorum her hafta.Cok şaşkınım iyi olmasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…