Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben senin yerinde olsam yemin ederim usengeclikten hic boyle bir elemeye gitmezdim. Selam bu yeni numaram diye salardim herkese mesaji kargocular dahil.
Aşkım artık yapmak zorundaydım yemin ederim rehberde 2016 dan kalan numaralar vardı konu sahibi gibi delilere denk geldiğimizi düşünsene bakıp bakıp numaramı silmedi kesin gönlü var falan diyolardı allah bilir
Ben hiç numara silmem. Rehbere girecemde silecem de zor. Vefat eden arkadaşlarımın numaraları bile hala var. Anlam yüklemeyin bazılarında silme huyu yoktur.
Babamın telefonundaki kişilere baktığımda 7 bin kayıtlı kişi görmüştüm sanırım. Çoğu vefat etmiştir Allah rahmet eylesin ama numaraları duruyordu. Takılmayın detaylara.
Unutmuştur. Önemsememiştir. İhtiyaç olur diye silmemiştir. Ben çok olumlu düşünemedim çünkü aramak isterse arardı. Ya da size özel göndermeli durum felan paylaşırdı bilemiyorum.