Arkadaşlar bir bilgimi paylaşmak istiyorum.Cildim kimyasal peeling yaptırmıştım cildimde derin yanıklar oluşmuştu cildim pötür pötür olmuştu tam 1 yıl boyunca bepanthendende tutunda,fito,silverdin gibi hücre yenileyici bir çok krem kullandım ama anladımki bu tür kremler sadece ince yanık,güneş yanığı,fazla deforme olmamış ciltlerde etki ediyorlar.Doktorların ve eczanecilerin bu alanda en iyi dedikleri fito krem bile yanığıma çare olamamıştı.
En sonunda dedimki bu derin izler cildimde kalacak ve hiç geçmeyecek
Sonra bir arkadaşım tavsiyesiyle aktardan SPANGULE ve MUMYA adlı bir kremi kullandım süperötesi bir şey.SPANGULE DAHA ETKıLı Avrupadan geliyomuş.Pötür pötür olan yerleri inceltti yaktı ve hemen yeniledi.Yanık izlerim 1 yıllık olduğu halde hepsini kaybetti ve cildim gerçekten yenilendi. ınanılmaz bir sihirli değnek gibi hemen etkisini gösterdi..Çamursu bir krrem ama hayatımda bu kadar etkisini çabuk gösteren bir krem daha görmedim.Bepanthenin,fitonun vs ismini unuttuğum diğer kremlerin 1 yılda yapamadığını bu krem tam 15 günde yaptı inanmayan kullansın görsün kayasirası adlı bir bitkiden elde edilmiş bir krem bu dolayasıyla hiç bir yan etkiside yok.
Fiyatı 55 ytl.
Eski yeni bütün yanık izlerine,geçmicek gibi olan bütün yaralara,cilt lekelerine,sivilce lekelerine hepsine çare oluyor.
Bn derdimin çaresini buldum bu dertten muzdarip arkadaşlarım varsa bilgilenmelerini istedim.
Böyle bir mucizevi bir kremin olması süper bir şey