neden hemen reklam paniğine kapıldınız anlamadm yani inanın hiç aklıma ble gelmedi ben dürüst buluyorum bu arkadaşı çünkü eminim bu kadar kişinin hışmını gazabını kazanmayı göze alamaz yoksa toplanıp hepımız sitem ederız birimiz kullanalım ancak öle emin oluruz ayrıca daha önce böle bişey başınıza geldi mi merak ettm ayrıca ben yenıyım çünkü
Krem zaten sürdüğün yeri kızartıyo ve yakıo ve hemen peşinden yeniliyor.Cildini pürüzsüz yapıyor.Söylediklerine iyi gelirmi onu istersen belirttiğim aktara ara bi sor istersen.
sengözlerimebaksanabUcuzdur vardır bir illeti pahalıdır vardır bir hikmeti demişler.Ara şikayetini söyle sana yarayop yaramıcağını söylerler ama kremin yaptığı süper mucizevi etkiye göre bu para normal.Çünkü faso fiso bir krem değil.
neyse kızlar isteyen kullansın istemeyen kullanmasın ben fikrimi söledim sizin bilceğiniz bir şey
bende hiç bir işe yaramadı contratubex a.s.
:1shok: 2 burun deliğinin ortasındaki kısımda kocaman bir ameliyat izim vardı,2 haftada yok etti contratubex..her ürün her cilde ii gelmio arkadaşlar yerimseniben
SİVİLCE İZLERİ HAKKINDA BİR ETKİSİNİ YADA KULLANAN BİRİNİN FİKRİNİ DUYDUNMU ACABA YARARI VARMI
valla benmde sivilce izlerim var merakla kullanan kullanmayan baska fıkırler beklıyorum ama kımsede ses yok galıba redneck lutfen uretıcı fırmanın adını sağlık bakanlıgından onayı hakkında bılgı verrmısn aydınlanmak ıstıyorum tesekkurlerarkadaşlar son durum ne?mumya adlı kremi içinizde alıpta kullanan yok mu? kremin gerçekçilik payı nedir öğrenelim değil mi?
valla yakın olsa bir koşu gidip alıcem:roflol:. meraktan ölüyorum sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?