eski usul gebelik testleri

Bunların hepsi saçmalık.
Allah hayırlısını versin. Pozitif çıksa bile düşürme riskin var, kimyasal gebelik riskin var vs vs..
Sabretmeye çalış. Bunlarla boşuna zaman harcama.

Ay yaaaaaaa! çişimi mi kaynattın yaaa nasıl kaynattın evdeki ocakta mı offf tiksindim sabah sabah...

Okudugum en sacma topik. ..Normal test yaptigimda bile etrafi kirletmemeye calistim bir de okuduklarima bakiyorum. Aman Allahim... :))))

Ay bizim sülalede de var bunlardan. Biz uğraşırken bebek mi iyyy olmayiversin ne olacak diye dalga geçiyorlardi.
Biz Hatta aralıkta deneriz, en geç ekime kucagimizda demislikleri bile vardı.
Subattayiz kafayı yiyorlar.:KK45:

Bu arada kaynatma hariç merakimizdan hepsini denedik.:KK49:
Gebeykende degilken de aynı sonuclari aldık. Karbonati atınca çöküyor.

SELAAAM KIZLARR ONCELIKLE DOKTORA GIT,TEST AL,YOK KOCANIDA AL GIT DIYE MUTHIS ZEKI TAVSIYELER VEREN KIZLARIMIZA TESEKKURU BIR BORC BILIYORUM. GERCEKTEN DUSUNEMEMISTIK YAA BAYAA MANTIKLIYMIS DOKTORA GITMEK
:KK67:
3 ay once düşük yaşamıştım merdivenlerden düştüğüm için,ondan belkide heves ettim bu kadar denedim...
Ve ilk denememizde olmustu!
Bu seferde olmusmudur diye merak ettim.

Not: kola kutusunda kaynattim:KK67:

Neyse diger kardeslerimede tesekkur ediyorum. Benim derdim o test sonuclarindanda once ogrenmekti nette dolanirken gordum denedim.

Allah allahhh hemen bi havalar edalar ego tatminleriii neyseeeee..

Sonuc olarak bugun kan testi yaptirdim tekrar belki cikar diye
Vee SONUÇ HAMILEYIMMMM

TESTLERLEDE DENEDIM ONAYLADIM
:KK30:

Idrar kaynatmakmi :KK17: ilk kez boyle birsey duydum.. limon ve camasir suyuyla hamilelik testimi :KK57: bunuda ilk kez duydum..

ARKADAŞLAR BEN ŞUAN HASTAHANEDEN GELİYORUM MAALESEF GEBELİK YOK:KK57::KK57::KK57: AMA BURALARDA YAZAN TÜM ESKİ USUL TESTLERE GÖRE HAMİLEYDİM :( BİLGİNİZEEEE

Yaaa nelerle uğraşıyorsunuz hala yani yok dibe çökmüş yok fokurdamış yani git eczaneden al bir gebelik testi yap Allah aşkına yani varsa vardır yoksa yoktur kanda çıkmadıysa yoktur zaten hem ne bu acele bu sabırsızlık daha ilk aydan hamile kalmak çok zor zaten siz dizilere falan inanmayın bekleyin sabredin hemen olacak diye bir kaide yok böyle stresli olursanız olacağı varsa da olmaz rahat olun biraz.

ARKADAŞLAR BEN ŞUAN HASTAHANEDEN GELİYORUM MAALESEF GEBELİK YOK:KK57::KK57::KK57: AMA BURALARDA YAZAN TÜM ESKİ USUL TESTLERE GÖRE HAMİLEYDİM :KK43: BİLGİNİZEEEE
Sabredin... boyle seylerle umutlanip uzmeyin kendinizi... en kesini kan testi, onda bile erken oldugu icin kesin diyememisti doktor bana... Allah kisa zamanda kismet etsin insallah :-)

arkadaşlar merhaba resimdeki gibi bir test sonucuyla karşılaştınız mı daha önce?
Av1eqw586j6S91DNbed-Sl0ja_0UDUM0UV2mHShDZ7K_.webp

teşekkür ederim cevabınız için 2 senelik evliyim kaza oldu bu ay tedirginim adetime 3 gün var :KK15:

Çamar suyu ,çiş,soda,limon....hepsini denedim.hepside gebelik lehine çıktı. Ama kan testi hepsini sıfırladı.son gebeliğimde yine yaptım eski usulleri ne kabarma be bişey olmadı ama kan testi pozitif geldi.kısaca sadece sabredin ve bekleyin ama eğlenceli olduğu kesin...

Back
X