eski usul gebelik testleri

irem777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
46
28
3
37
Kizlar selam. Hemen konuya giricem.
6 aylik evliyim 27 yasindayim. Cocuk istiyoruz ve sadece 1 aydir korunmuyoruz.
Eee haliyle yeni oldugu icin coook merak ediyorum.
Yapmadigim test kalmadi kan testide dahil ama reglime 2 gun var daha ve meraktan catlicam :)
Bende eski usul testlerden limonla olani denedim dibe çöktü tortu,çamaşırsuyundada fokur fokur kopurdu,ısıtıncada yine köpük köpük kabardı :) işssizde değilim halbuki ama cok merak ettim yaa :))
Neyse sonuc olarak bunlari deneyipte sonrasinda hamile oldugunu ogrenen benim gibi meraklilar var miii ?

boşuna dememişler; sabreden dermiş, muradına ermiş.. abuk sabuk, kocakarı yöntemleri deneme. test yapmışsın. kan tahlili de.. Yaşın da genç.. Aceleci olma. Elbet vardır zamanı.

Kizlar selam. Hemen konuya giricem.
6 aylik evliyim 27 yasindayim. Cocuk istiyoruz ve sadece 1 aydir korunmuyoruz.
Eee haliyle yeni oldugu icin coook merak ediyorum.
Yapmadigim test kalmadi kan testide dahil ama reglime 2 gun var daha ve meraktan catlicam :)
Bende eski usul testlerden limonla olani denedim dibe çöktü tortu,çamaşırsuyundada fokur fokur kopurdu,ısıtıncada yine köpük köpük kabardı :) işssizde değilim halbuki ama cok merak ettim yaa :))
Neyse sonuc olarak bunlari deneyipte sonrasinda hamile oldugunu ogrenen benim gibi meraklilar var miii ?

Bi doktora gitmeyi niye denemiyosun

Ilk defa duydum yöntemleri .. Mesela limon testini nasil yapiyorsun8z ? Çamaşir suyu köpürünce hamilemisin mi demek mis?

Moderni varken ve en saglikli sonucu verirken, macera mi ariyorsunuz acaba :))

Kan testi yapmışsın işte. Çamaşır suyundan, idrar kaynatmaktan medet ummak da ne demek?

Nerdeyse yüzde yüze yakın doğru sonuç veren kan testine inanmak dururken hele regl gününe varken bu ne mantıktır. Gerçekten aklım almıyor. Modern tıp öcü değil,azıcık sabret bu kadar önemli ise bebek sahibi olmak git bir jinekoloğa adam gibi muayene ol başla folik asitine.yok kaynattım yok suyuna damlattımm............

Doktora gitmeye ne dersiniz karı, koca?
Belki eşine sperm testi yapılır, sana folik asit filan verir, testler filan yapılır.
Vaktini daha anlamlı şeyler için kullanmış olursun hemde.
Sağlıklı bir gebelik için de zemin hazırlamış olursunuz dimi?

Bende mantıklı bulmuyorum bu koca karı islerini savma şeyler yani yok köpurdu falan sonuçta camasirsuyida asit idrardada asit var tanı köpük olur

Back
X