eski usul gebelik testleri nelerdir?

Benim sorum şu kızlar 11 aylık bebeğim var emziriyorum,doğumdan 2-3 ay sonra adet görmeye başladım 3-5 gün bir gecikme olurdu,basit kistimde var bu arada.adetim 15 gün geçti, dün muayene oldum kist duruyormuş şimdilik gebelik görünmüyor ama yeni gebelik falansada görülmez dedi,kan tahlili yapıldı beta hcg 1.20 çıktı. Bana adet söktürücü falan yazmadı 10-15 gün bekle bakalım dedi emzirmeden, kistten stresten olabilir dedi.şuan ne yapmalıyım değer yükselir mi rahim kalınlığında 9mm dedi,yakında adet olacaksın gibi duruyor vs . demedi.eşim korunuyor gebelik şuan düşünmediğim için soruyorum.
Lütfen yardımcı olun

Dün ve bir gün öncesi yine gebelik testi yaptım negatif, sizce ihtimal var mı. Gec döllenme olur mu, yada emzirme bu kadar geciktirir mi

Vallahi canım annem abim 4 aylıkken bana hamile kalmış sütüacımış abim o zaman sütten kesilmiş ve annemde yerleşme kanaması gibi kanama olmuş o şekilde bana hamile olduğunu anlamış.Olabilirsinde ama yeni doğum yaptığın içinde gecikmen olabilir , sütün koruyormu seni bilemem .Annemin bir komşusunun 2 aylık bebeği var onunda gecikmesi olmuş oda hamilemiyim diyerek düşünüyor.

Cnm benim bebeğim yaşına girecek nisan'da,yeni doğum yaptım sayılmaz. Doğumdan 2-3 ay sonra adet görmeye başladım korumuyordu yani ama testler neden negatif anlamadım

Cnm benim bebeğim yaşına girecek nisan'da,yeni doğum yaptım sayılmaz. Doğumdan 2-3 ay sonra adet görmeye başladım korumuyordu yani ama testler neden negatif anlamadım
Bazı bebekler testte çıkmıyor sabah ilk idrarınla ve sabah hiç birşey yiyip içmeden kan ver bakalım bi.

Bende dün akşama doğru test yaptım çoook görünmez bir ikinci çizgi çıktı yerleşme kanaması tarzında gördüm ben

Biraz daha beklicem cnm sonra kan vercem, gebelik yoksa soğan suyuna başlıcam. Senin kaç gün gecikti testte cıktı

Biraz daha beklicem cnm sonra kan vercem, gebelik yoksa soğan suyuna başlıcam. Senin kaç gün gecikti testte cıktı
Emin ol ona göre soğan kürüne başla.

Benim gecikmem olmadı bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum? 28 şubat adet günümdü 2-3 gün önceden ağrım olurdu ama hiç adwt olacak gibi değildim.

26 şubatta öğlen pembe kanamam geldi daha sonra leke şeklinde kahverengiye döndü.
27sinde biraz artmaya başladı.
28debitmelik oldu.
1 martta öğlen iki parmak kadar oldu.

Akşamdan sabaha kadar olmuyordum.

İlkkez böyle oldu ve kahverengiyle arasında açık kırmızıya yakınlekeşer vardı.

Benim en küçük cocugumda da böyle 3-4 gün lekelenmem olmuştu adet oldum sandım ama azdı, test yaptım pozitif çıktı

Tam olarak nasıl olmuştu canım

Adet günümde kahverengi akıntı geldi, sonra az kırmızıya dönmüştü bu şekilde 3-4 gün sürdü sonra test yaptım pozitif cıktı, sonra hastaneye gittim progestan verdi kanama olmasın diye, benim o zamanda kistim vardı herhalde o yüzden geliyordu leke

Karbonat testini denedim dibe çöktü :)ama elimi vajinama koyduğumda elime sert bişey gelmedi

Sarımsak biliyorum bende gece yatarken vajunana sarımsak yerlestiriyormussun sabah da Ağzında kokusunu hissedersen hamilesin demekmis

Benimkine benzer o zaman seninkide inş bende hamişimdir

İnş cnm Allah gönlündekini nasip etsin ama bence hamilesin öyle hissettim. Sen benim için ne hissediyorsun
Birinci olmuş allahın izniyle 2.ciye hamilesindir inş allahım hepimize versin birer tane.Ümidini yitirme inş hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…