canım yarını bekleme bu gece yap bırak sabah bak öyle yapılması daha doğruymuşyarin ben de deniycem insallah cevabi yazarim
arkadaşlar bi tanıdık dün muhabbet sırasında hamileliklerini nasıl anladıgını anlattı idrarını şeffaf pilastik bi kaba yapıyormuş tuvalette bi köşede bırakıyımuş daha sonra dört beş saat bekletip bakıyormuş eger tortuların hepsi dibe çöküp üstü berraksa hamile deil kabın üstüne zeytin yağ gibi üstte kalmışşa süt gibi üstte kaymak tutar gibi tutduysa hamile oldugunu anlıyormuş hamile arkadaşlar lütfen bi deneyin bizede bildirin bakalım ne kadar doğru benimde 5 günüm geçti denedim tuttu ama emin deilim tabi yapmadan 3 4 saat önce su falan içmemek bi kaç saat idrar tutmak gerekiyomuş deneyenler bildirsin
Qaliba hamileyim çünki idrarın yüzünde hafif bir tabaka oluştu.Dibine de çöktü çökmesine de yüzündeki tabaka sanki yağ tutmuş gibiydi.Bakalım nolcak günüme daha 6 gün var.
bu benim de çok hoşuma gitti. zırt bırt eczaneden tahlil istemeye utanır oldum. ve eskiler dediyse muhakkak haklılık payı vardır. bu gece ben de deneyeceğim. haberi ben de yazayım. ama benim adetime 3 gün var daha.
elifyaren, ayrıca seni de tebrik ederim. o çizginin silik çıkması önemli değil, idrar tahlillerinin olduğu konuya baktıysan görmüşsündür. günden güne çizgi koyulaşıyor. benim geçen sene belli belirsizdi, görmüştüm ve sonra kan tahlili de pozitif çıktı. sonu kötü bitti.
elifyaren biraz daha bekle ve bi doktora git. hiç belli olmaz, başlıklar arasında öyle bişey görmüştüm, kan tahlilinde yokmuş ama idrarda varmış, sonuçta yine hamile olduğu çıkmış gibi.
adet olmadıysan hala biraz aradan sonra tekrar yaptır. eğer yoksa da ddoktora muhakkak git, niye geciktiğini öğren, benim hep gecikir ve sinir olurum, bana hala doktorlar stres harici bişeyi gecikme sebebi olarak göstermedi. geçen ay 38 gün oldu, idrar negatif çıktı, kan tahlili yaptırdım, yine negatif. hastaneden eve geldim, adet olmuşum. o kadar zaman bi de heyecan yaptım.
biraz önce de idrarı koydum, inşallah eve biri falan gelmez:) bi de şu karbonatlıyı deniycem. tekrar tuvaletim gelince. bunları hiç duymamıştım ben yaa.. en mantıklısı yine bu bekletme geldi, karbonata herkes farklı cevap vermiş.
canım benim en fazla ben 35 günde adet olurdum ve kasıklarım agrımazdı hiç şimdiki agrı aynı yumurtlama günkü gibi ve tahminim 23. günü yumurtladım ve o zaman dan bu yana hiç geçmedi ateşimde 36.7 sabitlendi zaten bi kaç gün daha bekleyp doktora gidicem canım karbonatı ben denedim 3 aydır deniyorum benimde hep kabarıyo ben ona fazla güvenemedim ama böyle bişeyi de 2 ay önce demişti teyzem duyduğum günden beri aralıklarla denedim geçen ay böyle bişey olmamıştı ilk kez bu ay son 4 gündür falan oluyor
hamilelik olsa da olmasa da canın sağolsun. kendin iyi ol yeter ki.. ama bana senin hamilelik var gibi geliyo, idrar testi yapsana bidaha. Olmadı farklı bi yere git kan tahlili yaptır, kimse sana yine niye yaptırıyorsun tekrar diye karışamaz ya.. Boşver aklına takacağına, git anında uygula, düşünme. Yine bu karbonatlı vs. şeylere pek güvenmeyelim, bunlar birazcık kendimizi avutmaca.Hepimize hayırlı zamanda, hayırlı hamilelik ve hayırlı evlat versin Allah'ım.. Ben de çok istiyorum, belki buna benzer şeyler yaşayacağım ama olmazsa da ne yapalım.. Bu ay olmazsa bal-tarçın-çörek otu karışımını duydum, diğer ay da onu deniycem..
Arkadaşlar ben de bebk için yanıp tutuşanlardanım bir çoğunuz gibi ama bana yöntem çok mantıklı ve sağlıklı gelmedi..umarım yanlış düşünüyorum da sizler haklı çıkarsınız deneyen ve öyle olduğunu gören herkes inşallah hamiledir..ben yine de bilimden ve tıptan yanayım..nacizane fikrim bu nolur beni yanlış anlamayın..sonuçlarınızı ben de takip ediyor olacağım..umarım hepimizin bebişleri yola çıkmıştır..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?