eski usul gebelik testi gelin doğruluguna beraber karar verelim!!!!!

Arkadaşlar ben de bebk için yanıp tutuşanlardanım bir çoğunuz gibi ama bana yöntem çok mantıklı ve sağlıklı gelmedi..umarım yanlış düşünüyorum da sizler haklı çıkarsınız deneyen ve öyle olduğunu gören herkes inşallah hamiledir..ben yine de bilimden ve tıptan yanayım..nacizane fikrim bu nolur beni yanlış anlamayın..sonuçlarınızı ben de takip ediyor olacağım..umarım hepimizin bebişleri yola çıkmıştır..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Qaliba hamileyim çünki idrarın yüzünde hafif bir tabaka oluştu.Dibine de çöktü çökmesine de yüzündeki tabaka sanki yağ tutmuş gibiydi.Bakalım nolcak günüme daha 6 gün var.

Qaliba hamileyim çünki idrarın yüzünde hafif bir tabaka oluştu.Dibine de çöktü çökmesine de yüzündeki tabaka sanki yağ tutmuş gibiydi.Bakalım nolcak günüme daha 6 gün var.

insallah canım bende idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm ama kan testinde degerim 1.96 çıktı

Son düzenleme:
bu benim de çok hoşuma gitti. zırt bırt eczaneden tahlil istemeye utanır oldum. ve eskiler dediyse muhakkak haklılık payı vardır. bu gece ben de deneyeceğim. haberi ben de yazayım. ama benim adetime 3 gün var daha.
elifyaren, ayrıca seni de tebrik ederim. o çizginin silik çıkması önemli değil, idrar tahlillerinin olduğu konuya baktıysan görmüşsündür. günden güne çizgi koyulaşıyor. benim geçen sene belli belirsizdi, görmüştüm ve sonra kan tahlili de pozitif çıktı. sonu kötü bitti.

sagol canım ama benim kan tahlilinde sonucum negatif çıktı

elifyaren biraz daha bekle ve bi doktora git. hiç belli olmaz, başlıklar arasında öyle bişey görmüştüm, kan tahlilinde yokmuş ama idrarda varmış, sonuçta yine hamile olduğu çıkmış gibi.
adet olmadıysan hala biraz aradan sonra tekrar yaptır. eğer yoksa da ddoktora muhakkak git, niye geciktiğini öğren, benim hep gecikir ve sinir olurum, bana hala doktorlar stres harici bişeyi gecikme sebebi olarak göstermedi. geçen ay 38 gün oldu, idrar negatif çıktı, kan tahlili yaptırdım, yine negatif. hastaneden eve geldim, adet olmuşum. o kadar zaman bi de heyecan yaptım.
biraz önce de idrarı koydum, inşallah eve biri falan gelmez:) bi de şu karbonatlıyı deniycem. tekrar tuvaletim gelince. bunları hiç duymamıştım ben yaa.. en mantıklısı yine bu bekletme geldi, karbonata herkes farklı cevap vermiş.

canım benim en fazla ben 35 günde adet olurdum ve kasıklarım agrımazdı hiç şimdiki agrı aynı yumurtlama günkü gibi ve tahminim 23. günü yumurtladım ve o zaman dan bu yana hiç geçmedi ateşimde 36.7 sabitlendi zaten bi kaç gün daha bekleyp doktora gidicem canım karbonatı ben denedim 3 aydır deniyorum benimde hep kabarıyo ben ona fazla güvenemedim ama böyle bişeyi de 2 ay önce demişti teyzem duyduğum günden beri aralıklarla denedim geçen ay böyle bişey olmamıştı ilk kez bu ay son 4 gündür falan oluyor

hamilelik olsa da olmasa da canın sağolsun. kendin iyi ol yeter ki.. ama bana senin hamilelik var gibi geliyo, idrar testi yapsana bidaha. Olmadı farklı bi yere git kan tahlili yaptır, kimse sana yine niye yaptırıyorsun tekrar diye karışamaz ya.. Boşver aklına takacağına, git anında uygula, düşünme. Yine bu karbonatlı vs. şeylere pek güvenmeyelim, bunlar birazcık kendimizi avutmaca.Hepimize hayırlı zamanda, hayırlı hamilelik ve hayırlı evlat versin Allah'ım.. Ben de çok istiyorum, belki buna benzer şeyler yaşayacağım ama olmazsa da ne yapalım.. Bu ay olmazsa bal-tarçın-çörek otu karışımını duydum, diğer ay da onu deniycem..

haklısın canım hakkımızda herşeyin hayırlısı çok üzülmüyorum ama sadece çok karışığım yarın saglık ocagına gitcem bide orda yaptırayım bakalım ben bu aay yaptım bal tarçın çrek otunu ama ben hani şu arı sütü bal polen karışımları varya onu alıp karıştırdım birde saraçoğlunun incir kürünü uyguladım

kızlar çok merak ettim haber verin benim 10 gün var daha..
hamile arkadaşlar testi yaparlarsa daha doğru sonucu öğrenebiliriz.. hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar

kızlar merhaba zemuszemus acaba bunu deneyen hamile arkadaşlar var mı?varsa bi haberdar etsinler bizi opuyorumnanaktan

çok ilginç benimde günüme var daha

bende yapmayı düşünüyorummm günüm yaklaşınca

hakkımızda hayırlısı olsun

yavrum mantıklıolmayabilir de neresi sağlıksız geldi ben onu anlamadım.sonuçta zararlıbişey değil,ki öyle olsaydı hastanelerde sağlık ocaklarında akşama kadar bin kişi idrar tahlili veriyo, drlar hemşireler sürekli bunlarla haşır neşirler, bence alakası yok, üstelikdeneemektende zarar gelmez bence, ki zaten bunu bende duymuştum hamileliğimden önce ama denemedim

merak eden arkadaşlar, bu ay hem ümitliyim hem de ümitsiz.. 2 gün sonrayı bekliyorum. karbonatlı tahili, bekleterek tahlil ikisini de yaptım.
karbonatlı ilk çöktü, sonra kabardı. ona göre pozitif olmalı:)) bekletmelide ise ne çöken var, ne de tabaka.. hiç bi şey göremedim, belki gün ortası idrarı olduğu içindir. bugün bida deniycem gece..
ha, bunları yapmasak, direk tahili alsak daha mı kolay? evet, daha kolay.. ben ya da bi başka arkadaş bunu kesin sonuç verio diye yapmıyoruz, bana göre sadece eski metodlar nasıl, işe yarıyo mu diye kendimizce bi muhabbet olsa gerek..
böyle bişeyi de hiç duymamıştım ve ilgimi çekti, denemenin sakıncası yok, belki denemenin faydası da olmayacak, olsun yani, napalım de mi?
öğleden sonra arkadaşın 2 aylık oğluyla oynadık, ve şuna karar verdim, bebek çok ağlıyo, kafa şişiriyo, sürekli sıkıntısı var, annesi uykusuz, sinirli, ama bütün bunları da istiyorum, böyle güzel bi bebeği de..

kızlar benim yaptığım testte idrarda ki tortular hiç dibe çökmemisti ama üstte de değildi. bugün adetimin 5 gün geçmesi üzerine kan testi yaptırdık sonuç negatif. bence çok doğru bi sonuç vermedi bu yapttığımız eski model test. çok umutlanmıstım dibe çökmeyince.

ama ecegüncüm arkadaş demişki '' eger tortuların hepsi dibe çöküp üstü berraksa hamile deil kabın üstüne zeytin yağ gibi üstte kalmışşa süt gibi üstte kaymak tutar gibi tutduysa hamile oldugunu anlıyormuş '' anladığım kadarıyla senin üstte kaymak gibi olmamış..
ben hala umutluyum bu testten hamile arkadaşlar denese de bilsek kesin sonucu ,idrar testlerine para vermesek artık....

ya arkadaşlar bu testi hamile arkadaşlar yapmalı ki doğru olup olmadğı anlaşılsın ben sanmıyorum yaa doğru çıkcağını

Ya arkadaŞlar bu eskı usul ıdrar testı sadece gÜn geÇıncemı yapılıyo daha gÜnÜmÜze 5-6 gÜn varsa oluyomu acaba deneyen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…