Eski Tencereleriniz bir işe yaramıyor mu? Buyrun buradan...

hiç tarzım değil öyle allı pullu..

ben beğenmedim..

ama emeğinize sağlık tabi..

her türlü yoruma açığım demişsin bende söyleyim ozaman pek beğenmedim.
ama birşeylere fikir üretmen gzl değerlendirmişsin kutlarım

öncelikle emeğinize sağlık, güzel düşünce.Beşik güzel olmuş, ama tencereyi ben de sevemedim, kapak sanki durmamalı yani evet kapaksız anlaşılmaz yazmışsın ama direkt tencere de olur yani.Ben kapağı beğenmedim.değerlendirmelere devam eminim çok farklı çalışmalarla gene karşımıza çıkacaksındır.Kolay gelsin:)

öncelikle emeğinize sağlık, güzel düşünce.Beşik güzel olmuş, ama tencereyi ben de sevemedim, kapak sanki durmamalı yani evet kapaksız anlaşılmaz yazmışsın ama direkt tencere de olur yani.Ben kapağı beğenmedim.değerlendirmelere devam eminim çok farklı çalışmalarla gene karşımıza çıkacaksındır.Kolay gelsin:)

valla canım artık bende kullanmaktan sıkıldım öyle duruyor bir köşemde işte

hos olmamis yazmak istemiyorum ortada bir emek ve yaraticilik var sonucta.ellerinize saglik.ama biraz tarz meselesi .birinin cok begendigini digeri hic begenmeyebiliyor.benim pek tarzim degil...

:çok üzgünüm: o kadar kötümü? ya ben severek kullanıyorum atmaya kıyamadım napim bide annem almıştı bu tencereleri bana gayet kullanılır oldu saygı duyuyorum ama moralimi bozdunuz

Lutfen moralın bozulmasın canın sıkılmasın ,sen kullanmayı sevıyorsan problem yok.Yaratıcı olmak guzeldır .Emegıne saglık ...:lepi:

bende beğenemedim cnm yaa,kusura bakma.fikir sormuşsun doğruyu söylemek lzm..

Bencede güzel olmamış...darılma, kırılma.
Bir kere yanına kapağı bilerek koydum tencereden yaptığım belli olsun diye diyorsun ama olayı basitleştirmiş. Eğer kullanacaksan onu koyma yanına ve bence salonda değilde mutfakta meyvelik v.b. şekilde değerlendir.

arkadaşlara katılıyorum canım bencede olmamış kuru kalabalık olmuş evin içinde tencerinin kapağı yanında tuhaf duruyor

ilk sayfadaki yoruma istinaden...canım sen yapta isterse kötü olsun bu insanın ufkunu geliştirir kötü yorumlar burdanda evdekilerdende gelebilir.yalnız bende senin gibi ev ekonomisini dşünüp şunu yapayım bunu yapayım derim ama kıymet bilen yok :( sen bunu yaparak çok mutlu olmuşsun buda bize yeter çokta güzel olmuş derya baykal yapınca güzel oldu der bunlar..

Back
X