Çok güzel bir topik!..
Ellerine sağlık okypete bende senin gibi hayranıyım eski starların bir kaç yıl evvel hayatlarını araştırıp durdum, Büyüleyici derecede güzel olmaları.. çalkantılı aşkları hayatları, intiharları.. beni hep cezbetmiştir..
Bende Ava Gardner ı tek geçerim işyerinde pc imde masaüstü resim olarak epey endam etmiştir o nasıl güzellik Yarabbim opuyorumnanaktan
Rita Haywortun da Gilda daki eldiven çıkarma sahnesi enfes kendi de Gilda rolünde bir enfes zemuszemus
Grace Kelly Audrey Hepburn da çok büyülü naif güzellikleri varmış... Grace Kelly Prensesler kadar güzelmiş gerçekten prenseslik çok yakışmıştı ama erkenden gitmiş:sinifsinif:
Lauren Bacall ıda çok beğenirim, çok güzelmiş.. yaşlı halini bir filmde görmüştüm yıllar güzelliğinden çok şey çalmış...
O dönemin erkek starları kadın starların gölgesinde kalıyor bana göre, James Dean, Carry Grant, Alain Delon :kedi:
bir de Aids ten ölen gay bir oyuncu vardı çok yakışıklıydı eski flmlerde favorimdi hatta gay olduğunu öğrendiğimde üzülmüştüm:1no2: sen kaynağını bulmuşken resimlerini eklersen sevinirim kaydirigubbakcemile5
[
romy schneider
özellikle sissi filmleriyle tanıdığımız, çok fazla filmde rol almış, güzelliğiyle dünya çapında ün yapmış ancak genç yaşta ölmüş avusturyalı aktrist
hüzünlü güzel bir yüzü vardır.
Çok zevkli bir topik oldu okypetecim.zevkle takip ediyorum.bu kadınlar gerçekten çok güzel.hele Marlıyn monreo bayılırım.bunlara bakarken geçmişe gidiyorum sanki.bende çok severim bu filmleri.kaydirigubbakcemile5
[
Gary Cooper, (d. 7 Mayıs 1901 - ö. 13 Mayıs 1961) ABDli sinema oyuncusudur. İki kez Oskar ödülünü kazanan ve yüzden fazla filmde rol alan Cooper, 1920'lerde başladığı oyunculuğu ölümüne dek devam ettirmiş; rahat ve gösterişsiz oyunculuk stiliyle ünlenmiştir.
Asıl adı Frank James Cooper olan oyuncu, En iyi erkek oyuncu dalında beş kez oskara aday gösterilmiş, Sergeant York ve High Noon filmleri ile bu ödülü iki defa kazanmıştır. Aynı zamanda Cooper'a 1961 yılında Akademi Onur Ödülü verilmiştir. Amerikan Film Enstitüsü, 1999 yılında oluşturduğu 100 Yılın En Büyük Aktörleri listesinde Gary Cooper'ı 11. sırada göstermiştir. [1]
Cooper yakalandığı kanser nedeniyle 1961 yılında yaşamını yitirdi.
uyyyyyy uyyyakannehir :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?