Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okypete canımçok güzel bir topik azırlamışsın .ellerine sağlık.ben eski sanatçıları daha bi başka seviyorum.vivien leigh ve rommy schneider ı çok severim.birde monako prensesi grace i .ama rommy nin resmini göremedim.eklersen çok sevinirim.burası arşiv gibi olmuş çünkü .onun eksik kalmasını istemem.:yerimsenibenopuyorumnanaktan
![]()
![]()
![]()
[
![]()
romy schneider
özellikle sissi filmleriyle tanıdığımız, çok fazla filmde rol almış, güzelliğiyle dünya çapında ün yapmış ancak genç yaşta ölmüş avusturyalı aktrist
hüzünlü güzel bir yüzü vardır.
bu sisi serisini bende çok sevmiştim ne zaman yayınlansa her defasında seyrederdim opuyorumnanaktan
![]()
![]()
![]()
[
![]()
romy schneider
özellikle sissi filmleriyle tanıdığımız, çok fazla filmde rol almış, güzelliğiyle dünya çapında ün yapmış ancak genç yaşta ölmüş avusturyalı aktrist
hüzünlü güzel bir yüzü vardır.
evet. tekrar seriyi yayınlasalar ne güzel olur...
![]()
![]()
![]()
kızıl saçlı ilahe. meşhur gilda.. rita hayworth
Rita Hayworth
Tonight and Every Night isimli filmde (1945)
Doğum adı Margarita Carmen Cansino
Diğer adları
Doğum tarihi 17 Ekim 1918
Doğum yeri Brooklyn, New York,
ABD
Ölüm tarihi 14 Mayıs 1987
Ölüm yeri New York,
Rita Hayworth, asıl adıyla "Margarita Carmen Cansino, 17 Ekim 1918 ve 14 Mayıs 1987 tarihleri arasında yaşamış ABDli sinema oyuncusudur.
"Gilda" karakterine can veren Rita Hayworth 17 Ekim 1918’de ıspanyol asıllı bir babanın ve Amerikalı dansçı bir annenin çocuğu olarak ABD'nin New York kentinde doğmuştur. 1946 yılında rol aldığı Gilda filmi Rita Hayworth’un kariyerinin zirvesi oldu. Gilda'dan sonra kazandığı şöhreti iyi değerlendiren ve rol aldığı filmlerle ününe ün katan Hayworth, 1953’te rol aldığı Salome'dan sonra sinemadan uzak kaldı. 70’li yılların sonunda yakalandığı Alzheimer nedeniyle sinemadan koptu.
Hayworth, 14 Mayıs 1987’de doğum yeri New York’ta hayata veda etti
tamam işte..
işte kızıl, işte ben.
aynıyız..hihoyyyt
benim dipten azıcık kahvelerle bi kaç tel beyaz çıktı ama olsun..
hık demişim burnundan düşmüşüm..:sm_cool:
benim essmeraldam daha güzel bir kere.
kimmiş gilda:dilcikar: