• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sivilcelerden kalan iltihaplar ve siyah noktalar nasıl yok edilir :(

incicicegim

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
19
0
6
Adana
Merhaba. 21 yaşındayım. Aşırı sivilceli bir cildim yok, hani hiç sivilcesiz de değilim (Bu ara sanki inat gibi sivilcelerim artıyor.) Son zamanlarda aynaya her baktığımda eski sivilcelerden olduğunu tahmin ettiğim beyazlıklar, iltihaplar görüyorum. Bazılarının başı siyah nokta şeklinde. Sıksam hepsi çıkacak ama bu seferde yüzüm haşat olacak. Sanki tüm yüzüm yağ iltihap içinde gibi. Çok sıkıldım bundan çözüm bulamıyor. Yaptığım peeling bunları temizlemiyor. Bana bir çözüm önerin lütfeeenn :43:

Seninkiler sıkılmadığına göre yağ bezesi sanırım. Benimkiler sıkılınca çıkıyor ama dağınıklar, yara olacak diye sıkamıyorum o yüzden. Ben bir doktora sordum netten sorumu yağ bezesi gibi anladı sana faydası dokunur belki. Eczanaden A vitamini içerikli ilaçlı krem alıp kullanmayı 2-3 ay içinde yüzün soyulacağını yenileceğini söylemiş ya da profesyonel cilt bakımı diyor

Yag bezelerinin tek cozumu onlari doktora gidip aldirmak diye dusunuyorum cunku ben oynadim yag bezesinden kurtuldum sonra sivilce oldu bolgede ama hala hafif kizarik...

Back
X