• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ sevgiliyi unutup sonra evlenip mutlu olan var mı..

cnn24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
387
3
48
İzmir
Kızlar benim konumu bilen bilir ben üç yıl birine inandım sonra adamda neler neler çıktı hem kendinde hem ailesinde ..onca yaptıklarına rağmen onu unutamamıştım.aldatmak dahil her türlü pisliği yaptı.yaşım 24 ve bende evlenip yuva kurmak isterim ama tabi bu hemen olacak diye bi şart yok 30 una kadar yolu var önce kariyerimi düşünüyorum fakat işte ya olmazsa karşıma kimse çıkmazsa diye korkuyorum..sonuçta yalnızlık Allah'a mahsus..ve ben korkuyorum yalnız kalmaktan..siz sorum böyle birşey yaşayıp ayrılık yaşayıp ne bileyim nişanlısından ayrılıp ya da sevgilisinden sonra çok mutlu olup yuva kuran var mı..ben artık erkeklere hep aynı gözle bakıyorum bi tane tanıdım ya artık herkes benim için seks düşkünü,bi kadın görünce ya da onu ayartmaya kalkan biri olunca hemen bakabilir gibi beynimde böyle..böyle oldukçda evlilikten soğuyorum..düşünmek bile istemiyorum..bir yandan da yalnızlığı sevmiyorum.Ha teselli etmiyor muyum kendimi ediyorum ailem var arkadaşlarım var mutluyum artık o pislikten kurtuldum diyorum ama insanın hayatında da biri olmadan olmaz ki..er yada geç evlenmek ve mutlu olmak isterim sonuçta..

Kızlar benim konumu bilen bilir ben üç yıl birine inandım sonra adamda neler neler çıktı hem kendinde hem ailesinde ..onca yaptıklarına rağmen onu unutamamıştım.aldatmak dahil her türlü pisliği yaptı.yaşım 24 ve bende evlenip yuva kurmak isterim ama tabi bu hemen olacak diye bi şart yok 30 una kadar yolu var önce kariyerimi düşünüyorum fakat işte ya olmazsa karşıma kimse çıkmazsa diye korkuyorum..sonuçta yalnızlık Allah'a mahsus..ve ben korkuyorum yalnız kalmaktan..siz sorum böyle birşey yaşayıp ayrılık yaşayıp ne bileyim nişanlısından ayrılıp ya da sevgilisinden sonra çok mutlu olup yuva kuran var mı..ben artık erkeklere hep aynı gözle bakıyorum bi tane tanıdım ya artık herkes benim için seks düşkünü,bi kadın görünce ya da onu ayartmaya kalkan biri olunca hemen bakabilir gibi beynimde böyle..böyle oldukçda evlilikten soğuyorum..düşünmek bile istemiyorum..bir yandan da yalnızlığı sevmiyorum.Ha teselli etmiyor muyum kendimi ediyorum ailem var arkadaşlarım var mutluyum artık o pislikten kurtuldum diyorum ama insanın hayatında da biri olmadan olmaz ki..er yada geç evlenmek ve mutlu olmak isterim sonuçta..

canım hiç kafana takma zaman herşeyi çözüyor. inan ilerde ben buna nasıl kafa yormuşum diye gülüp geçiceksin. yanlız kalmamaya çalış çık dolaş gez. zamanla zaten kendilliğinde unutucaksın. aynı şeyi bende yaşadım. ilk zamanlar yaşayamam gibi geliyordu ama zaman herşeyi yoluna koyuyor. :5:

canım bende sen gibi4 yıldan sonra aldatıldım .şimdi diyorum artık kımseye guvenemem . yanlız kalacagım unutamam dıye ama herkes gececk dıyor.kendım atlatamadım henuz bu durumu ama cevremde var ve hepte ayrılıp 2. sevgılısıyle evlenıp mutlu oldular.Şimdi biz artık kolay kolay ınanamayız ama bu kötu bışey degıl artık daha dıkkatlı olucaz ve zaten ınan nasıpse olacak degılsede bişey yapamayız. herseyde bi hayır vardır yanlış ınsanlara zamanımızı harcadık ama gec degıl bence .. çünkü bilemeyız bızı neler veklıyor..sen hiç kafana takma bunları zamanı gelınce kendılıgınden olucak . bende karıyerıme odaklanıcam..ve şunuda unutmakı karıyer daha onemlı ...öyle bi insan ol ki herkes özensin .. başarılarının ardı arkası kesılmesın zaten böyle güçlü bı kadın olduktan sonra diğerleride en güzel şekliyle olur.. birde bişeyi çok kafaya takıp isteyince olmuyor..:)

ben ben ben :52:

evlenmedim ama eskiden yaşadığım kabusu rüyaya çevirdi.

beni masalının prensesi yaptı.

inşallah değişmeyiz.

çok kötü günlerdi. çoookkkk çabaladım boşa kürek çekmişim.

iyi ki diyorum yoksa ilişkilerde ki mutluluk, sevgi, huzur vs göremezdim, yaşayamazdım.

kızlar sizi hak edene sevginizi verin derim.

Milyon tane vardır tabi ki.
Bal gibi de unutuluyor.
Yeter ki unutturabilecek nitelikle biri çıksın. :31:

ben ben ben :52:

evlenmedim ama eskiden yaşadığım kabusu rüyaya çevirdi.

beni masalının prensesi yaptı.

inşallah değişmeyiz.

çok kötü günlerdi. çoookkkk çabaladım boşa kürek çekmişim.

iyi ki diyorum yoksa ilişkilerde ki mutluluk, sevgi, huzur vs göremezdim, yaşayamazdım.

kızlar sizi hak edene sevginizi verin derim.

canım çok sevındım ya .. ben sankı hıç unutamıcam gıbı gelıyor...baskasının elını tutamma gıbı o hıslerı yasayamam gıbı. karsıma cıkan oluyor ama evet bıle dıyemıyorum...aldatmasına ragmen .. içimde çok sey parcalandı adım atamıyorum artık ...inşallah sen gıbı konuşurum bıgun haketmeyenı dusunmekte ayrı uzuyo ınsanı adam keyfınde. ya bu erkeklerde vicdanda mı yok anlamadım .. hem aldatıp hem mutluyum fotoları koymak bıde kınadıgı davranışı kendı gostere gostere yaptı .. insan şeytana bole uyuyo dememkkı degısıyor..

neden unutulmasın ki? eğer birini unutamıyorsak onu çok sevmeye bağlayamıyorum ben.
bu bizim zaafımız, bağımlılığımızdan kaynaklanıyor..

yeni birileri her zaman olacaktır hayatımızda..gelen gideni aratırdan ziyade
gelenin daha güzel şeylerle bize geleceğine inandım hep..:34: ve yanılmadım da..

Ah Canan ah.. Bu kaçıncı konun..
Nasip kısmet bu işler arkadaşım..
Birgün biri gelir değil eski sevgilini kendi adını bile unutursun..
Sadece zaman bırak herşeyi, hayırlısını dile yeter..

canım çok sevındım ya .. ben sankı hıç unutamıcam gıbı gelıyor...baskasının elını tutamma gıbı o hıslerı yasayamam gıbı. karsıma cıkan oluyor ama evet bıle dıyemıyorum...aldatmasına ragmen .. içimde çok sey parcalandı adım atamıyorum artık ...inşallah sen gıbı konuşurum bıgun haketmeyenı dusunmekte ayrı uzuyo ınsanı adam keyfınde. ya bu erkeklerde vicdanda mı yok anlamadım .. hem aldatıp hem mutluyum fotoları koymak bıde kınadıgı davranışı kendı gostere gostere yaptı .. insan şeytana bole uyuyo dememkkı degısıyor..

fotoğraflara inanma derim.
mantıklı düşünürsek kaç erkek mutluluk fotolarını orada burada paylaşır hem de bir şeyin hemen ertesin de? az erkek ama istisnadır o da bir şeyleri ispatlama çabasındadır diye düşünüyorum.

önemli olan hemen başlamak değil ki nasıl olduğun. sen kendini yenile, iyileştir kendine gel sonra bak gör hak ettiğin nasıl geliyor?

Unutmadım ki ben.. Onu hala özlüyorum. Gece gündüz dua ediyorum bir gün dönsün diye. Gerçek şu ki, o beni terketti, ama ben hala onunla yaşıyorum, onun hatıralarıyla, onun bana bıraktığı yüzükle, kolyeyle ve cansız bir demet gülle yaşıyorum... Ben istemiyorum başkasını sevmek, evlenmek... Ölene kadar da yalnız kalıyım, başka bir erkek düşünemiyorum. İçim acıyor, onu düşünmekten hergün yanıyorum

duygularıma tercuman olmussun arkadasım :(

Mutluluk sadece kovalayabildiğimiz bir şeydir belki. Belki de onu asla yakalayamayacağız :((((((((((( Benim de gerçekten canım yandı. Ve tekrar canımın yanmaması için gerçekten uğraşıyorum. ama nafileeeeeee yıllar bıle onu unutmama yetmedııı :((((

bende senıın gıbıyım 8 sene aradan sonra karsılastım onla ama gene karanlıklara burundum.. sevınmeme fırsat vermedı.. kaderde varmıs onu gormek bıdaha ama canım gene cok yanıor..cunku ona bırlesme sınyalı verdım o ıse oralı olmadı :((( bana verdıgı 8 sene oncekı yuzuk bı kutuda duruyor.. ölene kadarda saklıcam herhalde :((((

allah buyuk hep dua edıorum senın gbı ıns gerı gelır dıye ama kaderımde yoksa ne gelr elden allah dıger dunyada cekılen sıkıntıları orda guzellıge donustursun ınssss

Unutmadım ki ben.. Onu hala özlüyorum. Gece gündüz dua ediyorum bir gün dönsün diye. Gerçek şu ki, o beni terketti, ama ben hala onunla yaşıyorum, onun hatıralarıyla, onun bana bıraktığı yüzükle, kolyeyle ve cansız bir demet gülle yaşıyorum... Ben istemiyorum başkasını sevmek, evlenmek... Ölene kadar da yalnız kalıyım, başka bir erkek düşünemiyorum. İçim acıyor, onu düşünmekten hergün yanıyorum

Yaa bu siteye girip dertlerı okuyup hala evlenemedıgıne uzulen kadın mı var ınanamıyorum ben yaa:))
İstersen bır evlı mutsuzları oku canım,ne kadar geç o kadar iyi birşey evlılık ..Hiç dert etme bence..
Kafana taktıkca hata yaparsın;ya evlenmek ıcın ıstemedıgın bırıyle mantık evlılıgı yaparsın,ya kendını
üzersın bosveeerrr...Tabı kı unutuluyor ..Benım deli divane sevdiğim bir aşkım vardı ılk askımdı tektı
herseyımdı ..Bır elmanın ıkı yarısıydık okuldayken ..Herkes özenırdı onun benı sevmesıne ılgısıne ,gözumun
ıcıne ıcıne bakardı ..Çook mutluyduk ..Hatta 4.ayımızda nıkah daıresınden gereken belgelerı ögrenmeye
gıtmıstık utanmasak hemen yıldırım nıkahı yapcaktık öyle ıyı anlasıyorduk ..Sonraaaa...Annesıyle
tanıstırdı benı ve okulu daha vardı 2 yıl ..annesı babası beynını yiye yiye bırsuru dalavereyle bızı ayırdı:((
Baska sehırdeydıler aılesının yanında kalmıstım tanısmaya gıttıgımde ve okula bıle yollamadılar ınanır mısın
5ay sonra sınavlara geldıgınde anlattı aglayarak annesı hakkımı helal etmem bılmem ne beynını yıkamıs
herkes sok oldu sız ayrıldıysanız herkes ayrılır dıyorlardı 2yıl kendıme gelemedım bırsuru hata yaptım..
çok yanlıs hayatlar yasadım kendımı kaybettım gözlerım cızgılerle doldu genc yasımda..sonra dedım kı
kızım kurtulmussun sen ana kuzusunu napcan ılerde evlılıgını bıtırecegıne askını bıtırmıs cok mu be dedım
ve sonra da mutlu oldum ..İnan gececek bu gunler ..İnsan bır kere sevmıyor kı bırsuru kere sevıyor
korkma ..Hayırsızsa hıc olmasın bosver..

Ben 2 yil birisine emek verdim sonunda aldatildim o kisi tarafindan, zamaninda uzulmustum ama onu unutmam cok surmedi ve simdiki esimle tanistim

Iyiki esimle evlenmisim Eski sevgilinin adi ustunde 'eski'.. eger o esas adam olsaydi su anda yaninda yada yuvanizda olurdunuz..

Kendinize hic bir zaman haksizlik etmeyin ve hayatta ileri bakin derim..

Bir zamanlar asla unutamam onsuz hayat yasayamam dedigim kisiyi unutali 6 sene gecmis nerdeyse cok cabuk gecip gitti

3 yıllık ilişki unutulmaz. gün değil ay değil 3 yıl bu. dilek olay. unuttum diyen hafızasını bir yoklasın nasıl ömründen 3 yılı unutabiliyormuş? 3 yıl süren evlilikler var. bence 3 yıllık ilişki unutulmaz.

Back