Eski sevgiliyi unutamamak?

visnetozu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2021
541
1.019
63
Merhaba öncelikle böyle konu açtığım için kusura bakmayın. Normalde mantıklı düşünmeye çalışan biriyim aslında ama iş kendime gelince beyinsiz oluyorum. Sevgilimle 1 ay kadar önce ayrılmıştık ilk başlarda onu sevmediğimi düşünüyordum baya iyiydim ama son 5-6 gündür aklımdan bir türlü çıkmıyor. 2 gün önce ona mesaj attım özlediğimi vs söyledim. Benden soğuduğunu artık istemediğini söyledi. Ama ben kendimi durduramıyorum sürekli ona yazıyorum yazmayınca ağlamaya başlıyorum. günlerdir ders çalışamıyorum, yemek yiyemiyorum. Ne yapmam gerek bilmiyorum başkası olsa salak gibi yazma tut kendini derdim ama kendimi durduramıyorum. Soğudum senden içimdeki o his geçmiyor diyor, aslında bir olaya verdiğim tepki yüzünden böyle oldu ama sanki onu aldatmışım gibi davranıyor. Bilmiyorum, yazıp rahatlamak istedim.

Son düzenleme:
Çünkü o seni istemediği için, artik seni daha cezbetmeye başladi. Onu sevmediğini düşünüyormuşsun. Yani zamaninda değer vermedin. Şimdide "Asil o nasil beni istemiyor" diye aslinda hirs yapiyorsun.

Tekrar denemeye hiç değmez. O istese bile. Fazla yaşanmişliklar, yipranmişliklar olur. Iyice moku çikar.

Takinti yapiyorsun yani. Hobi bul, arkadaşlar ile zaman geçir, dizi izle, kitap oku,.. Zaman ile bu takintin azalir ve unutursun.

Numarasını silin ona ulaşabileceğiniz her yerden engelleyin, aklınıza geldiğinde hemen başka şeylerle ilgilenin. Zamanla geçecek unutacaksınız şu an her şey daha çok yeni.
Siliyorum günde 100 kere silip geri ekliyorum ezberlediğim için. Ama 2 ay sonra böyle olmam normal mi?

Aslında zamanında da iyiydik, 4-5 sene kadar beraberdik ama son zamanlarda anlaşamadığımızı düşünüyordum o da düşünüyormuş. Olaylara sürekli farklı yaklaşıyorduk, tepkilerimiz zıt oluyordu kavgaya başlıyorduk. Ayrıldığımız zaman kendimi iyi hissedince de aslında ben sevmiyormuşum diye düşünmüştüm, rahatlamıştım. Ama bir haftadır dediğim gibi resmen hasta oldum. Ders çalışıyorum, dizi izliyorum ama her şeyi ona bağlıyorum şimdi beraber izlerdik ya da kütüphaneye gider ders çalışırdık gibi.

Ayrılık acısı çekiyorsun ve bu gayet normal. Acıyı sonuna kadar çekmezsen dibe ayaklarını vurup yükselemezsin. Herkesin aksine ben yazman gerektiğini düşünüyorum. Çünkü yazdıkça karşıdakinin sana karşı ilgisiz saygısız tavrını gördükçe senin de kafana dank etmeye başlıyor bir yerden sonra. Tabiri caizse canın acıya acıya öğreniyorsun. Ve bu sefer de sen gidiyor, tam gidiyorsun.

İyi yapıyorsun iyice kaldır kıçını. Dönsün sana sonra salak saçma triplerini çek.
Yahu sil gitsin numarasını. Dünyada trilyon tane adam var.
Ne diye böyle saplantılı davranıyorsun ? Gencecik kadınsın, kendini boşu boşuna yıpratıyorsun.
Çocuklar sizi böyle görünce , iyi ki ayrılmışım diyor.

Amannn bosverin dünyadaki tek erkek o mu kendinize pozitif yükleyin sizin ona devamlı yazmanızın sebebi onun size senden soğudum demesi aslında aklınız size oyun oynuyor benden nasıl vazgeçer oyunu salin gitsin

O kadar haklısın ki. Yazdıkça bana iğrenç davranıyor ama ben kendimi durduramıyorum ama şu an karar aldım numarasını sildim tekrar yazmıycam. Yazsa da cevap vermiyorum. Allahım ya nolur başarayım.

Ya çok tatlısınız. Öyle ama işte 4-5 senedir beraberdik artık başkası beni sevmez gibi geliyor. Bana sürekli sana kimse katlanmaz benim gibi falan dedi ayrılırken bilinçaltıma işledi sanırım.

aman be kızım aşk değil sevgi değil anlamsız bir takıntı bence şu an yaşadığın. ben de yeni ayrıldım sayılır çok saçma süreçlerden geçtik. çok emek verdim ama olmadı, bir şeyler yoluna girmedi. ve kendimi başarısız hissediyorum mesela. öyle bir his var o kadar uğraştım elimden geleni yaptım nasıl olmadı diye diye hırslandım. o hayatımdayken de hırs yapıyordum. ama çok gereksiz ve anlamsız şeyler. sana tavsiyem bir yerleden izliyor, stalklıyorsan sakın yapma. ben stalkı bırakmaya çalışıyorum ve takipte falan da değiliz düşün, hiçbir şey göremediğim hesaba bakıyorum yani günde birkaç kez. ne göreceksem geçen gün facebook hesabını geri açtığını gördüm, tabii arkadaş değiliz ama herkese açık postlar vardı onları inceledim tamamen boşluktan. bana bir iki önemli konuda yalan söylediğini düşünüyorum ve içim bulandı resmen. boşver o aklına geldikçe kitap falan oku başka şeylerle ilgilen. geçer zamanla. ben geçen gün sırf sıkıntıdan tee 2019da aşık olduğum kişiye baktım bi çirkin geldi gözüme de. dedim ben bunun için mi üzüldüm, kendime güldüm falan.

Siliyorum günde 100 kere silip geri ekliyorum ezberlediğim için. Ama 2 ay sonra böyle olmam normal mi?
2 yıllık ilişkim bittiğinde bende de böyle olmuştu. Başlarda ilk birkaç hafta kendimi kurtulmuş, hafiflemiş hissetmiştim çünkü aklım mantığım bu ilişkinin bitmesi gerektiğini biliyordu, ama acısı aynı böyle 1-2 ay geçince (bir de o benim numaramı silipte artık barışmak için kalmış olan o son umutta kesin olarak ölünce) sonradan çıkmıştı. Geçecek zamanla. Oluru yokmuş ki bitmiş demek ki hayırlısı böyleymiş.

Ya çok tatlısınız. Öyle ama işte 4-5 senedir beraberdik artık başkası beni sevmez gibi geliyor. Bana sürekli sana kimse katlanmaz benim gibi falan dedi ayrılırken bilinçaltıma işledi sanırım.
Aaa bunuda görünce tekrar yazmak istedim 7 senelik ilişkim bitti iki sene önce benimde o evlendi bir sene sonra hatta bende başkası veni sevemez diyordum suanki sevgilim bana bebek gibi davranıyor 7 senedir resmen bir sigirlaymisim Allah yeni karısına sabır versin diyorum diyeceğim o ki sal gitsin çok daha güzel kapılar açılacak emin ol

Bazen bitmiştir bazı seyler. Zorlamamak lazim

Kıazz sen deli misin ? Neden sevmeyecekmiş ? Kalk bi kaşını, bıyığını al bi kremlen. Giyin şöyle güzelcene de , salın sokaklarda
Sen böyle muhtaç gibi gözükürsen diğer gelen adam da aynını yapacak.

ayrıldıktan ne kadar süre sonra yeni bir ilişkiye başlayabildiniz

olmuyorsa zorlama, ışık yoksa peşini kovalama, bazı şeyleri ısrarla zorlamak freni çekili arabayı sürmeye benzer bağımlılık yaptığın şey senin imtihanın olur.

Aynı evrelerden geçiyorum gerçekten. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…