Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın da ben sadece merak ettim içinde yazılanlarıadı üstünde eski.. kazanıp yeniletmen cok zor
bırak kalsın küflü tozlu raflarda. yeni aşklara heyecanlara yelken ac![]()
mesaj tekrarı...internet üzerinden satışı yapılıyo aranızda okuyanınız var mı arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben de yazcam böyle bir kitap. Paraya para demem valla.
Bir konu bulayım da dalayım yazarlık dünyasına.
Sevgiliyi elde tutma rehberi
Sevgili nasıl parmakta oynatılır
Odun sevgiliyi yontmanın püf noktaları
Önerisi olan?
Okumadım, hiç parama kıyıp da böyle bir kitap alamam zaten. Beni istemeyen bir insanı neden kazanmaya çalışayım ki? Umrumda bile olmaz. Tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna...internet üzerinden satışı yapılıyo aranızda okuyanınız var mı arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
Açık söyleyeyim ben de istemem. Bu dünyada tek ve biriciğiz hepimiz. Hiç birimizden bir tane daha yok. Yani benim değerimi bilmeyen giden bir adamın peşinden niye gideyim. Cehenneme kadar yolu var derim. Yani bunun mükemmel olmakla alakası yok, kişinin kendisine olan sevgisi ve saygısıyla alakası var.Kız soru sormuş herkes alakasız cevaplar vermiş .siz mükemmelsiniz zaten sizi istemeyeni tabiki istemezsiniz