Eski sevgiliyi engellemek ergenlik midir?

Strangerthings0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
509
55
Beni istemeyip hayatına birsürü kız girmiş ben yokken ve aylar sonra beni merak edip yazdı sonra 2 3 keyfi benimle konuşup tekrar hayatımdan gitti umursamadı üstelik iyi niyetle ona yaklaşıp görüşelim kahve içelim 3 yılın hatrına demiştim tabi istemedi :KK70: sonra engelledim ama iyimi yaptım yoksa kötümü bilmiyorum kızlar aklımdan çıkartmak yazmamasını istiyorum

D
Beni istemeyip hayatına birsürü kız girmiş ben yokken ve aylar sonra beni merak edip yazdı sonra 2 3 keyfi benimle konuşup tekrar hayatımdan gitti umursamadı üstelik iyi niyetle ona yaklaşıp görüşelim kahve içelim 3 yılın hatrına demiştim tabi istemedi :KK70: sonra engelledim ama iyimi yaptım yoksa kötümü bilmiyorum kızlar aklımdan çıkartmak yazmamasını istiyorum
Duruma göre degisir. Hic bir sekilde iletisimde olmak istemiyorsaniz ve karsi tarafta zaten buna saygi gösterip aramiyorsa, gerek yok. Ama kendimden misal vereyim: Eski sevgilim durmadan bana mesaj atinca cevap vermedigim halde, ben engelledim. Cünkü hic bir sekilde bana ulasmasini istemedi. O benim bu kararima saygi göstermedi. Benim icin bitince bitmistir ve bu kararin arkasinda durmak isterim.
Ama sizle iletisim istemeyen birinede mesaj atmayin derim. Umursamayin bile. Size kalmis bir sey. Her sey gönlünzce olsun. :)

D

Duruma göre degisir. Hic bir sekilde iletisimde olmak istemiyorsaniz ve karsi tarafta zaten buna saygi gösterip aramiyorsa, gerek yok. Ama kendimden misal vereyim: Eski sevgilim durmadan bana mesaj atinca, ben engelledim. Cünkü hic bir sekilde bana ulasmasina izin vermedim. Benim icin bitince bitmistir ve bu kararin arkasinda durmak isterim.
Ama sizle iletisim istemeyen birinede mesaja atmayin derim. Umursamayin bile. Size kalmis bir sey. Her sey gönlünzce olsun. :)
Ben bi gelip bi gitmemesi için yaptım

Neden ergenlik olsun ki? Erkeklerin durup durup eskileri yoklama gibi bir huyu var. Belki yarın bir gün hayatına biri girecek ve eski sevgilin senle iletişime geçmeye çalışacak belki. Boş yere tadın kaçacak. Bunlara sebep olmamak adına da en güzeli engellemek bence.

çok iyi yapmıssın

Eğer engeli tekrar kaldırmayacaksanız iyi yapmışsınız.

Ben bir yandan isteyip ama bir sinirle engelleme işine karşıyım çünkü o engeller yumuşayınca kesin kalkıyor😂 Bence en güzeli hiç engellememek, yazdığında da hiç bir şekilde okundu dahi yapmamak. Bu karşı tarafı delirtmeye yetiyor hatta öyle ki hırsı kapıya kadar getirtiyor ama kararlı bir şekilde okundu dahi yapılmayacak😅

Ama yok nefretlik bir durum varsa, kesin karar ise engellemek en iyisi gibi sapık gibi yazmıyorsa.

Kızlar okadar ısrar wttim bulusmak için be istemedi halbuki yazan oydu bende ondan engelledim ne yapim gitsin kızlarla takılsın

İyi yapmışsınız.

Hayır ergenlik değildir. Erkeklerin durup durup eskiden ilişki yaşadığı kadınlara yıllar sonra bile msj atma huyu var.Hele yeni biri hayatına girdiğinde saçma sapan mesajlar atıyor şerefsizler. Ayrılmayı adam gibi insanların hayatından çıkmayı bilmeyen bir ton erkek var. Sizin eski sevgilinizde bu adamlardan birisi. Tam aksine bence engellenmeli bu sebeplerden. Yarın birisiyle ilişkiye başladığında msj atar başın ağrır.Bunu yapmayacak erkeklerde vardır tabiki ama risk almaya gerek var mı bence yok. Eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım bence.

X