Nereden nasıl başlayayım bilmiyorum. Bir yıl önce ilişkim kötü bir şekilde (aldatma vs olmadı kavgalı gürültülü) bitti ama ben hala onu aklımdan çıkaramıyorum. O beni ilişki bittiği an her yerden engelledi ve bu bir sene boyunca hiçbir şekilde engeli kaldırmadı, ben ha bugün ha yarın bekledim durdum. Ayrıldıktan birkaç gün sonra gayet mutlu hayatına devam etti. Şu anda da güzel bir sevgilisi var. Ama ben hayatıma devam edemiyorum. Önüme hiç hoşuma giden, uygun birisi çıkmadı ve çıkmıyor. Ölene kadar yalnız ve mutsuz olacağım gibi hissediyorum. Arkadaşlarının attığı eğlendikleri fotoğrafları storyleri görüyorum, sevgilisi ile mutlu pozlarının haberlerini alıyorum ve her seferinde hasetten kahroluyorum. Mutlu olduğu için böyle üzülmem çok bencilce ve çirkin bir hareket farkındayım. Ama kendime engel olamıyorum. Arkadaşının attığı fotoğrafa bakıyorum mesela, acaba ben mutlu olduğunu göreyim de üzüleyim diye mi attırdı diyorum. Ki beni istemediğini bildiğim halde bunu düşünmem çok acizce ve utanç verici hepsinin farkındayım. Ne yapmam gerek bilmiyorum artık. Zamanla unutur giderim dedim ama bir sene oldu. Başka erkekleri görüyorum biten ilişkilerinin ardından üzülen göz yaşı döken tekrar başlamak için çabalayan Sürekli kafamda bunu nasıl yapar, nasıl beni böyle kolayca silip attı, yaşadıklarımız hiç mi aklına gelmiyor, hiç mi düşünmüyor beni, bu düşünceler dönüp duruyor.
Fikirlerinize çok ihtiyacım var...
Fikirlerinize çok ihtiyacım var...
Son düzenleyen: Moderatör: