C
can00
Ziyaretçi
- Konu Sahibi can00
benim eski sevgilim ilkimdi gözbebeğimdi kalp atısımdı yürek acımdı. onun bir tebessümü için neler vermezdim ki gözlerine bakınca hayat duruyor gibi kalbim durmazdı öyle pis tiki beni nasıl tavladı onu anlayamamıstım basta olmaz cıksamda ayrılırım dedim ama yanılmısım nasılda kandırdı beni damardan girdi uzaktaydık biz okullarımız farklıydı ama o hep geldi bende gittim onun yanına okul bitince güya evlencektik ama psikolojik sorunları coktu titiriyodu birde duygu sömürüsü cok yapıyordu tabi oan bunlar beni seviyodur diyerek göz ar4dı edilmişsede su an anlıyorum belkide beni sevmedi ama cok güzel rol yaptıı buna eminim. biz ayrıldık kendi istemişti cok üzüldüm sebebini sordum msj olarak sadece benden sana adam gibi adam olmaz kurtar hayatını dedi ben insan değilim dedi sen cok iyisin. bende üzülerek ayrıldım ama arkadasları devamlı arıyodu hal hatrımı soruyolardı gece yarıları telefonumu arayıp ağlayan sesve müzik dinletiyodu emindim oydu bu.. bir geece ebeni aradı gene içmiş içmiş ağlıyo bagırıyo gelmessen atlaycagım diyor nasıl bir celişki değilmi bencede celişki... kızlar da uyanımddaydı gecenin 2sii ağlıyoo bagırıyo seviyorum seni diyee ben seni sevdim sana helalim dedim diye bagırıyo bende aglıyorum tabiki dayanamdım kızlarda yardım etti yanına gittim benim gelceme inanmıyordu ama bir sarıldıı sanki yalan değil gerçekti öyle içli sarıldıkii öyle candandıki yalan olamazdı yaa gözlerine bakınca anlamazmı insan ama ben anlayamadım demekki rolunu güzel yapmıstıı onu git gide coks eviyodum bana ahyeller kurduyodu evimiz olcak düğünümüz böyle olcak diyodu cok mutlu oluoydum dualarım yalnız ona yönelik olmustu artık.. hayata tutunma sebebim kimseyi görmez olmustum gözü kar4a sevmiştim yani okullar bitti ben mezun oldum o olamadıı buu bir otoket kursuna gitmişti bir arkadasıyla arkasıda en yakın samiim dostuu. beni pek aramıyodu artık sebebi cok yorgun olusu falan fio seylerdi ben gene sabretmiştim ama ciddi sekilde sogukluk girmişti arayaa sevsemde sksisi gibi değildi hersey kopukluk vardı bariz sekilde belliydi. birgün gecenin yarısınıda arkadası aradı sen bu cocuktan geç dedi üzülmek istemiyosan bu cocugu bırak dedii birini bulmus aldatıyomus beni ben sok oldum yalvardım dogrumu bu diyee arkadası inanmıyomusun sor ozaman egerki inkar ederse ben gibi bir dostu yoktur ibrahimin dedi.dayanmak ne zordu en cok sevdiğim gözüne bakmaya doyamadıgım insan beni aldatmıstıı cok kötüydüm sabahıu zor ettim ve sabah aradım onuu acar acmaz böyle bişey varmı dedim ne diyosun sen bana inanmıyomusun diye savunmaya geçtii hayır yok demiyordu dediği sey sadece ne diyosun sen bana inanmıyomusun olduu sonra ne halin varsa gör allaha havale ettim dedim senii odaa sen bunu bana dedin askından gebersemde sana gelip yalvarmıycam hatanı anladıgında cok geç olmus olcak dedii. işte bu sözü benim kafamı karıstırdı ya iftira attılarsa dedim içimden ama en yakın arkadasıydı yaa nasıl inanmıcaktım. sonra duydumki bunlar kavga etmişler arkadaslıkları bitmişş dhaa sonra bunları bana kuzeni arayarak anlattı.. beni görmek istiyomus istemedim aldattıgını sonra baska birinden duydum meger ben varken öteki kızlada cıkıyomuss ama allaha havele ettim ama sorsanız halaa aldatmmaıstır benii. bir kere benim numaramı bulmus bana duygu sömürüüs yapmak için aradı beni ne diyo birde utanmadan cabuk unutmussun ben ancak toprakta unuturum sen gibi değilim beni mahvettin hayatımı caldın falan dedii ben bu hayatta sei düşünürdüm senden sonra yasasamda farketmez dedii. bende gene palavralar dedimm inanmadım inandırcak en ufak bişeyi olmadı 1 sene olmus beni arıyor gerizekalı...sonrada beni aramadı duydumki biri var hayatında mutlu olsun tabiki ben ne diyeyim ama beni sevmemiş sevse böyle yapmazdı ama ben cok aacı cektim bitim onuın için. ve kendime gelmem baya zaman aldıı anladımki ozaman herşey güzellik değil ask değil bu hayatta asktan önemli seylerde var saygıı, dürüstülük ,vefakarlık,,iç güzelliği................ hala içimde acısı saklıdır ama gerçekten cok sevmiştim... şimdi sizlere sorarım bu cocuk cidden yalancı değil mi? ve böyle yapan erkekler neden inkarr ederler ?