- 10 Ağustos 2024
- 166
- 95
- 19
- Konu Sahibi Nazendeemz
Amin abla özellikle bu karaktersizlere inşallahKeşke biraz zeka akıl fikir yükleme büyüsü olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin abla özellikle bu karaktersizlere inşallahKeşke biraz zeka akıl fikir yükleme büyüsü olsa
Yaa kız şaka yapmış, niye şutlasınlar?Adam ayrılmakla en iyisini yapmış. Bu konuları açmak yasak. Birazdan şutlarlar sizi. @Mune
Beni savunun ben küçük bir kızım ve zararsızımYaa kız şaka yapmış, niye şutlasınlar?
Hanım ablalarım ben büyünün nasıl bisi olduğunu bile bilmiyorum. Ameno ameno geziyoruz ortada öyle oluyor sanıyorum. Az önce baktım öyle olmuyormuş şurada bi ağız tadıyla eğlenelim dedik boğazıma dizdiniz ya aşk olsunBaşıma gelen bu şeyler şaka mı? Eski sevgilisinin arkasından konuşmadığını bırakmadı kız takıntılıydı çünkü. Bana yazıp tehdit falan etmişti hatta yani Ne salakmışım valla.
Hanım ablalarım bildiğiniz bi ayırma büyüsü varsa önerilerinizi aşağıya bekliyorum
Peki o büyü döner dolaşır seni bulup ilişkilerinde mutsuz olmanı sağlarsa bir ömür huzurun olmazsa ilişkilerinde hadi günahi geçtim inanmayabilirsin karmayıda mı düşünmüyorsun. Cahil cahil şeyler yapmayın lütfen.Başıma gelen bu şeyler şaka mı? Eski sevgilisinin arkasından konuşmadığını bırakmadı kız takıntılıydı çünkü. Bana yazıp tehdit falan etmişti hatta yani Ne salakmışım valla.
Hanım ablalarım bildiğiniz bi ayırma büyüsü varsa önerilerinizi aşağıya bekliyorum
Büyü konuları açmak yasak gerçekten sakaysa kenara bir yere belirtinŞutlasınlar ne alaka küfür mü ettik
Bütün yorumlarımı okur musun lütfen. Sırf şaka çevirdiğimi anlarsın.Peki o büyü döner dolaşır seni bulup ilişkilerinde mutsuz olmanı sağlarsa bir ömür huzurun olmazsa ilişkilerinde hadi günahi geçtim inanmayabilirsin karmayıda mı düşünmüyorsun. Cahil cahil şeyler yapmayın lütfen.
Bir suya üç kez habala hubala diyip sandalye etrafında tek ayak sekerek tükür sonra suyu gece yarisi 03.03 de bir ağacın dibine dökBaşıma gelen bu şeyler şaka mı? Eski sevgilisinin arkasından konuşmadığını bırakmadı kız takıntılıydı çünkü. Bana yazıp tehdit falan etmişti hatta yani Ne salakmışım valla.
AHAJSHAHS ayy tutar mı dersin ablaaBir suya üç kez habala hubala diyip sandalye etrafında tek ayak sekerek tükür sonra suyu gece yarisi 03.03 de bir ağacın dibine dök
İkinci cevabımı okursan gördüğümü anlarsın. Karşındaki insan seni tanımadığı için şaka yaptığını anlamayabilir. Bu sitede bazı şeyler yasak şaka yaptığın şeylerden ban yiyebilirsin o yüzden belirtmelisin.Bütün yorumlarımı okur musun lütfen. Sırf şaka çevirdiğimi anlarsın.
Kesin bilgi yap sonra bana dua edersin. İbani sonra atarım Allah rızası için yapıyorum ama içinden ne gelirse de hayır demem.AHAJSHAHS ayy tutar mı dersin ablaa
Yok belirttim zaten sizin üst yorumlarınızda. Soruları düzenleyebiliyor muyum? Bir bakayım benİkinci cevabımı okursan gördüğümü anlarsın. Karşındaki insan seni tanımadığı için şaka yaptığını anlamayabilir. Bu sitede bazı şeyler yasak şaka yaptığın şeylerden ban yiyebilirsin o yüzden belirtmelisin.
Ahajshajsbs ay burası bi şahane. Eski sevgilimin de canı cehennemeKesin bilgi yap sonra bana dua edersin. İbani sonra atarım Allah rızası için yapıyorum ama içinden ne gelirse de hayır demem.
eski sevgilisi arkasindan demedigini birakmayan adama askim derken aklin neredeydi?Eski sevgilisinin arkasından konuşmadığını bırakmadı
Soruyu gören cevaplaya tıklıyor arada verilmiş cevapları görmüyor. Her hafta bu minvalde sorular geldiği için şaka olarak algilayamadim ilk başta kusura bakmayın. Evet düzenlenebiliyor.Yok belirttim zaten sizin üst yorumlarınızda. Soruları düzenleyebiliyor muyum? Bir bakayım ben
Karakteri problemli işte, söylediklerinin %90’ı da yalan ve abartıdır; dengine dönmüş işte ne güzel.Vallahi şaka yapıyorum ahdjsh kötülemekten kastım şu kız bana tehdit içerikli mesaj atınca kızın arkasından konuştu yani. Hani o da ruh hastası gibisinden. Bi düşündüm eski sevgilime ruh hastası desem geri dönmeye utanırdım herhalde.
Beni tehdit ettiği için ruh hastası dedi arkasından. Ne yapsaydım? beni tehdit eden kıza nasıl ruh hastası dersin mi deseydim hanım ablaeski sevgilisi arkasindan demedigini birakmayan adama askim derken aklin neredeydi?
Bi üzülmedim değil abla ona döndüğü için. Ama dedim ki ben ona 3 4 beden fazlaydım zaten amaaan iki ruh hastası takılsınlar da başkalarının başı yanmasınKarakteri problemli işte, söylediklerinin %90’ı da yalan ve abartıdır; dengine dönmüş işte ne güzel.
Bu dert edilecek bir mevzu dahi değil, gülüp geçin.
Biz ilk başladığımızda sevgiliyken, benden evvel bitmiş uzun ilişkisi vardı. Hiç durup dururken veya kötülemek maksatlı ondan bahsettiğini duymadım. Lafı geçince konuyla ilgiliyse bahsederdi ya da ben bir şeyler sorduğumda, hep iyi şeyler duydum hakkında kızın mesela. İlişki bittiğine göre, her şey iyi değildir illâki; ama ilişkisinin kötü yönlerini ve çok özelini hiç açmadı. Bu erkeğin karakteri hakkında ciddi bir red flagdır.
Yok sorun değil siz de haklısınız belirtmem lazımdı.Soruyu gören cevaplaya tıklıyor arada verilmiş cevapları görmüyor. Her hafta bu minvalde sorular geldiği için şaka olarak algilayamadim ilk başta kusura bakmayın. Evet düzenlenebiliyor.