Arkadaşlar günaydın hepinize eski sevgiliyle ayrılalı 1 seneyi geçiyor ve benim kendisiyle en ufak bir iletişimim yok dün faceden kızın teki bana mesaj atmış .Şöyle yazıyor ben X in eski sevgilisiyim müsayitsen senle X hakkında konuşmak istiorum .Ben de arkadaş gazına maruz kaldım kahretsin ki evet dinliyorum yazdım kıza bu yazdı da yazdı destan yazdı mübarek yok efendim 4 ay çıkmışlar benim ki sürekli benden bahsetmiş buna ama kafasında soru işaretleri varmış senin hakkında yalan söylediğini düşünüyorum hep dedi benim eski sevgili bizim hiç bir ortak hobimiz olmadığını konuşcak hiçbişey bulamadığımızı sık görüşmediğimizi söylüyormuş ama kız araştırmış bir sürü ortak hobilerinizi buldum hemde resimli ispatlı bide herşeyde benim eski kız arkadaş öyle yapardı öyle derdi diyormuş buda ayrılmış en sonun da benim eski sevgili koca yaz bunu arayıp sormamış geçen hafta mesaj atmış kıza kız da seni hayatımın hiç bir yerinde istemiyorum diyip yol vermiş güya e dedim banane bunlardan yok işte kafamdaki soru işaretlerini halledip yoluma devam etmek istiyorum filan dedim ben bunları konuşmayı anlatmayı gereksiz buluyorum iyi kötü 2 senem geçti onunla sen zaten birçok şeyi çözmüşsün umarım doğru kararı verip yoluna devam edersin yazdım ve konuyu kapatım .Ama o kadar öfkelendim ki ne yapıp edip eski sevgilinin telini buldum ve ona herames ben bugün olanları bir daha karşıma çıkartma ve benim hakkım da konuşma ayrıldık bitti bunlarla beni muhatap etme bir dahaki sefere bu kadar kibar olmam yazdım ve kızın yazdıklarının ekran resmini çekip ona atım ve hemen engelledim cevabı beklemedim bile bi baktım sonra oda beni engellemiş sinirimden kuduruyorum dünden beri keşke hiç bulaşmasaydım yanlış yaptım değil mi arkadaşlar ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eski sevgilinin eski sevgilisi
- Konu Sahibi ojess
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bence cok dogru yapmışsın takma kafana bitmiş gitmis biseye seni niye sokuyolar degilmi salla naparlarsa yapsınlarArkadaşlar günaydın hepinize eski sevgiliyle ayrılalı 1 seneyi geçiyor ve benim kendisiyle en ufak bir iletişimim yok dün faceden kızın teki bana mesaj atmış .Şöyle yazıyor ben X in eski sevgilisiyim müsayitsen senle X hakkında konuşmak istiorum .Ben de arkadaş gazına maruz kaldım kahretsin ki evet dinliyorum yazdım kıza bu yazdı da yazdı destan yazdı mübarek yok efendim 4 ay çıkmışlar benim ki sürekli benden bahsetmiş buna ama kafasında soru işaretleri varmış senin hakkında yalan söylediğini düşünüyorum hep dedi benim eski sevgili bizim hiç bir ortak hobimiz olmadığını konuşcak hiçbişey bulamadığımızı sık görüşmediğimizi söylüyormuş ama kız araştırmış bir sürü ortak hobilerinizi buldum hemde resimli ispatlı bide herşeyde benim eski kız arkadaş öyle yapardı öyle derdi diyormuş buda ayrılmış en sonun da benim eski sevgili koca yaz bunu arayıp sormamış geçen hafta mesaj atmış kıza kız da seni hayatımın hiç bir yerinde istemiyorum diyip yol vermiş güya e dedim banane bunlardan yok işte kafamdaki soru işaretlerini halledip yoluma devam etmek istiyorum filan dedim ben bunları konuşmayı anlatmayı gereksiz buluyorum iyi kötü 2 senem geçti onunla sen zaten birçok şeyi çözmüşsün umarım doğru kararı verip yoluna devam edersin yazdım ve konuyu kapatım .Ama o kadar öfkelendim ki ne yapıp edip eski sevgilinin telini buldum ve ona herames ben bugün olanları bir daha karşıma çıkartma ve benim hakkım da konuşma ayrıldık bitti bunlarla beni muhatap etme bir dahaki sefere bu kadar kibar olmam yazdım ve kızın yazdıklarının ekran resmini çekip ona atım ve hemen engelledim cevabı beklemedim bile bi baktım sonra oda beni engellemiş sinirimden kuduruyorum dünden beri keşke hiç bulaşmasaydım yanlış yaptım değil mi arkadaşlar ?
kız zaten şuursuz ona kızmıyorum kıza durmadan benden bahsediyormuş ve yalan söylüyormuş benim hakkımda bir sene olmuş ayrılalı neyin peşindesin diye benim eski sevgiliye kızdım benneden sinirden kuduruyorsunuz ki
kız size hakaret etmemiş küfretmemiş
boşverin olan olmuş
Arkadaşlar günaydın hepinize eski sevgiliyle ayrılalı 1 seneyi geçiyor ve benim kendisiyle en ufak bir iletişimim yok dün faceden kızın teki bana mesaj atmış .Şöyle yazıyor ben X in eski sevgilisiyim müsayitsen senle X hakkında konuşmak istiorum .Ben de arkadaş gazına maruz kaldım kahretsin ki evet dinliyorum yazdım kıza bu yazdı da yazdı destan yazdı mübarek yok efendim 4 ay çıkmışlar benim ki sürekli benden bahsetmiş buna ama kafasında soru işaretleri varmış senin hakkında yalan söylediğini düşünüyorum hep dedi benim eski sevgili bizim hiç bir ortak hobimiz olmadığını konuşcak hiçbişey bulamadığımızı sık görüşmediğimizi söylüyormuş ama kız araştırmış bir sürü ortak hobilerinizi buldum hemde resimli ispatlı bide herşeyde benim eski kız arkadaş öyle yapardı öyle derdi diyormuş buda ayrılmış en sonun da benim eski sevgili koca yaz bunu arayıp sormamış geçen hafta mesaj atmış kıza kız da seni hayatımın hiç bir yerinde istemiyorum diyip yol vermiş güya e dedim banane bunlardan yok işte kafamdaki soru işaretlerini halledip yoluma devam etmek istiyorum filan dedim ben bunları konuşmayı anlatmayı gereksiz buluyorum iyi kötü 2 senem geçti onunla sen zaten birçok şeyi çözmüşsün umarım doğru kararı verip yoluna devam edersin yazdım ve konuyu kapatım .Ama o kadar öfkelendim ki ne yapıp edip eski sevgilinin telini buldum ve ona herames ben bugün olanları bir daha karşıma çıkartma ve benim hakkım da konuşma ayrıldık bitti bunlarla beni muhatap etme bir dahaki sefere bu kadar kibar olmam yazdım ve kızın yazdıklarının ekran resmini çekip ona atım ve hemen engelledim cevabı beklemedim bile bi baktım sonra oda beni engellemiş sinirimden kuduruyorum dünden beri keşke hiç bulaşmasaydım yanlış yaptım değil mi arkadaşlar ?
hadi boş bulunup kıza dinliyorum demişsin, niye adama mesaj atıyorsun, şimdi ikinizinde ezik olduğunuzu ve hala onun peşinden koştuğunuzu sanıyor muhtemelen
neyse olan olmuş, herkes birbirini engellediğine göre sorun yok
asla kıza hiç bir şey söylemedim ben bitmiş gitmiş konuşmayı gereksiz buluyorum diyip konuyu kapatım o kim onu çekiştireyim gelip gidip beni buluyorlarEeee iki eski kadın sevgili adamı çekiştirmişsiniz.
Garip bir durum da olmuş bir kere,boş bulunmuşsunuz.
Neye sinirlendiniz ki?
aynen işte yanlış yaptım hiç bulaşmamalıydımNeden çocukla muhattap olmaya çalıştın ki ayrıca neden kızla konuştun. Mesajını görünce engelleyecektin
birazda hoşunuza gitmiş sankikız zaten şuursuz ona kızmıyorum kıza durmadan benden bahsediyormuş ve yalan söylüyormuş benim hakkımda bir sene olmuş ayrılalı neyin peşindesin diye benim eski sevgiliye kızdım ben
yoksa neden muhattap olasınız ex le :)
ben neden ezik olayım bir sene olmuş benim kimseyle alakam yok kız kalkmış destan yazmış bana ve benim eski sevgilinin benim hakkımda söylediklerini yazmış bende hepsini ona gönderdim bir daha bunlar la beni muhatap etme dedim haddini bilsin diye onun peşinden koşmadığımı o çok iyi biliyor g.tüne tekmeyi basmıştım aylar öncehadi boş bulunup kıza dinliyorum demişsin, niye adama mesaj atıyorsun, şimdi ikinizinde ezik olduğunuzu ve hala onun peşinden koştuğunuzu sanıyor muhtemelen
neyse olan olmuş, herkes birbirini engellediğine göre sorun yok
evet durduk yere adamın egosunu tavan yaptı ah işte salak kafam yaBence de, eski sevgiliyi iyice havaya sokmuş olabilirsiniz sanki barışmak istermiş gibi,
Ben olsaydım kıza cevabını verir, bir daha da beni rahatsız etmemesini söyler ve konuyu da kapatırdım.
ben neden ezik olayım bir sene olmuş benim kimseyle alakam yok kız kalkmış destan yazmış bana ve benim eski sevgilinin benim hakkımda söylediklerini yazmış bende hepsini ona gönderdim bir daha bunlar la beni muhatap etme dedim haddini bilsin diye onun peşinden koşmadığımı o çok iyi biliyor g.tüne tekmeyi basmıştım aylar önce
canım onun düşüncesi öyle olmuştur diyorum, erkek milleti... kendilerini zaten bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar... valla şimdi anlatıyordur orda burda benim ex ler benim için kavga etmiş hala peşimdeler diye
ya o koca g.tün neyi hoşuma gitcek benim son aylarda hoşuma giden çok farklı biri var konu açmıştım bilen biliyor ondan başka birini gözüm görmüyor vallahibirazda hoşunuza gitmiş sanki
yoksa neden muhattap olasınız ex le :)
ah ah asorma bizim koca .g.t oldu bir Brad pitt adeta hay kafama benimcanım onun düşüncesi öyle olmuştur diyorum, erkek milleti... kendilerini zaten bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar
Boş şeyler bunlar.
Olan olmuş biten bitmiş.
O eski kız arkadaşta hakkaten boş insanmış...
Boşver sen yoluna bak, geçmişi de geçmişte bırak.
cidden umrumda değil kendisi ama bir sene sonra benim karşıma böle saçma şeyler gelmesin o çenesini tutsun önüne baksın onu eski yeni sevgililerine başlarım yoksa