- 10 Ağustos 2024
- 166
- 95
- 19
- Konu Sahibi Nazendeemz
Mezuna kaldım ve tekrar sınava hazirlanmak durumundaydım ve bu son şansım olduğu icin dikkatimi dagitabilecek her seyden kendimi soyutlamak istedim. Sevgilimden ayrıldım. Tuşlu telefona falan geçtim hatta 1 aya yakındır. Bi bakayım dedim ayrıldıktan 1 gün sonra arayış peşine düşmüş. Şimdi diyeceksiniz tabii sen çocuğu sevseydin ders için ayrılır miydin diye ama mecburdum. Ev ortamımı falan da biliyor ve benim için 1 yıl beklemesini istemedim, onun okuduğu yere gidemem belki hayat karşımıza neler çıkartır bilemedim ve ayrılmak daha mantıklı geldi. Onun hakkıyla oynamak istemedim. Ama benden ayrıldıktan sonraki gün arayışlara girmiş olduğunu fark ettim ve bu bana o kadar koydu ki aklımdan bir türlü gitmiyor.
Beni bu kadar sevmiyorsan neden önceden ayrılmadın ki? İçimi dökeceğim bir yer yoktu hiç. Sizlerde benden büyüksünüz daha iyi akil verirsiniz illaki. Sayisal 50 bindeydim bu sene, riske atamazdım kendimi. Ve sürekli ilgi isteyen biriydi bunu karsilayamazdim. Ama neden bu kadar üzgünüm bilmiyorum. İlk sevgilimdi belki de o yüzden çok etkilendim.
Beni bu kadar sevmiyorsan neden önceden ayrılmadın ki? İçimi dökeceğim bir yer yoktu hiç. Sizlerde benden büyüksünüz daha iyi akil verirsiniz illaki. Sayisal 50 bindeydim bu sene, riske atamazdım kendimi. Ve sürekli ilgi isteyen biriydi bunu karsilayamazdim. Ama neden bu kadar üzgünüm bilmiyorum. İlk sevgilimdi belki de o yüzden çok etkilendim.