Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katiliyorum bencedeüstünü kaplatmış olabilir. karısına meyve falan doğruyordur tatiller yemekler börekler çörekler sevişmeler derken seni unutmuştur bacım dkgkldfg
gece gece de insanın aklına ne gelicek sanki tam gece akla gelmelik şey bence de D:Gece gece eski sevgilinin yaptırdığı dovmemi aklına geldi bırak kendi dert etsin
Sevgiliyi ozleye bilirde dövmesini dert etmesine dedimgece gece de insanın aklına ne gelicek sanki tam gece akla gelmelik şey bence de D:
Gece gece eski sevgilinin yaptırdığı dovmemi aklına geldi bırak kendi dert etsin g
gunsuzGece gece eski sevgilinin yaptırdığı dovmemi aklına geldi bırak kendi dert etsin
Gece gece eski sevgilinin yaptırdığı dovmemi aklına geldi bırak kengunduz
Gunduz gunduz gelcek yoktu heralde :)Gece gece eski sevgilinin yaptırdığı dovmemi aklına geldi bırak kendi dert etsin
Sevgiliyi ozleye bilirde dövmesini dert etmesine dedim aman bos isler iste lol
Aman aman mutlu mesut olsun benimki merakti oyle kimseuj catlatmak degil amac ben demedim yaptir diye zaten olup biten oyduyine de göğsüne de adını yazmışsa da karısı da bunu fark etmişse de çatlamıştır hahahahh
Özlemenin vakti saati olmaz da sen dövmeyi soruncaGunduz gunduz gelcek yoktu heralde :)
Insanoglu iste aklima ne gelcegini secrbilsem emin ol bunu secmezdimGece gece dert etmesine dedim dövmeyi evlenmis ya sevgilisi ozlemesine ne demedim
Insanoglu iste aklima ne gelcegini secrbilsem emin ol bunu secmezdim