Eski sevgilimle karşılaşmaktan hem utanıyorum hem korkuyorum

sila343

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2025
4
-2
1
İyi akşamlar ben eski sevgilimle ayrılalı 10 yıl süre oldu evliyim hatta 2 tane çocuğum da var bundan neredeyse 6-7 ay önce dmden bana onunla ilgili mesajlar geldi ben sildim hep düşündüm ne alaka aramızda geçenlerden konuştu faks hesaplar sonra onu stalklamaya başladım onun çevresini veya benim çevremi sonra bir gün ona benzer bir hesaptan yazma geldi bende tersledim ve engelledim ne hikmetse o da sonra ben ve esimi engelledi şu an çalışmayı düşünüyorum onunla bir ortamda karşılaşmaktan da hem utanıyorum hem korkuyorum

Şu an boşanma aşamasındayi.

Olur olur

Muhtemelen şuan siz hala exinizi 10 yıl önceki kişiliğiyle hatırlıyorsunuz ve aynı karakterle karşılaşacağınızı düşünüyorsunuz o zaman gençtiniz toyluk zamanı şahış belki bazı konularda dalga geçmeye meyilli bir yapıya sahipti 10 yıl geçmiş kendini geliştirip büyüyemediyse ve hala çocukça dalga geçmeye çalışan biriyse sevinin zaten kurtulduğunuza ve gülüp geçin . Düşünmeye değmez

Koskoca 10 sene geçen bir şey nasıl filizlenebilir aklım almıyor.Ben exlerimin soyadını hatırlamıyorum ya onlarda beni hatırlamıyodur eminim.10 sene yani koskoca 10 sene.

Konuyu anlamadım ben.

Simdi uyenin eski sevgilisi sandigi biri evliyken iki kez mesaj mi atmis, uyede onu mu stalklamis?

Simdi sorun ne? Ne malum eski sevgilisiyle karşılasacagi, anlayan aydinlatabilir mi?

Siz yolunuzu şaşırmışsınız.

Anlaşılan bu uğurda evliliğiniz bitiyor.

Yaptığınız büyük bir hata ileride çok pişman olacaksınız

Siz yolunuzu şaşırmışsınız.

Anlaşılan bu uğurda evliliğiniz bitiyor.

Yaptığınız büyük bir hata ileride çok pişman olacaksınız
Hayır eşimle çok daha kötü sebeplervvar

Neden korkuyorsunuz peki? Eskiyi neden kurcalıyorsunuz ki? Görmezden gelin stalk yapmayın. Boşanma süreci nasıl olacak çekişmeli mi anlaşmalı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…