Şu an boşanma aşamasındayi.Niye korkuyorsunuz ki?
Kendinize mi güveniniz yok?
Ayrıca evli ve 2 çocuklu bi kadın 10 yıl geçen bi ilişkinin üzerinden niye eskisini kurcalar ki?
İstediği kadar yazsın arasın. Umrunuzda olmasaydı stalk yapmazdınız da zaten.
Benimle dalga gecmesindenGece 3 te acil olan bu muymusneden korkuyorsunuz ki anlamadım
Dalga gecmek? 10 sene öncesinden önemsemediginiz birinin düsüncesi sizi niye bukadar alakadar ediyor ki? Alay edecek ne var ve etse bundan niye etkilenesiniz?Benimle dalga gecmesinden
Bu senin neden umurunda ? Sen muhatap olmadıkça dalga geçip geçmediğini nereden bileceksin hem ?Benimle dalga gecmesinden
Olur olurİyi akşamlar ben eski sevgilimle ayrılalı 10 yıl süre oldu evliyim hatta 2 tane çocuğum da var bundan neredeyse 6-7 ay önce dmden bana onunla ilgili mesajlar geldi ben sildim hep düşündüm ne alaka aramızda geçenlerden konuştu faks hesaplar sonra onu stalklamaya başladım onun çevresini veya benim çevremi sonra bir gün ona benzer bir hesaptan yazma geldi bende tersledim ve engelledim ne hikmetse o da sonra ben ve esimi engelledi şu an çalışmayı düşünüyorum onunla bir ortamda karşılaşmaktan da hem utanıyorum hem korkuyorum şu an ayriyeten boşanma aşamasındayım annemin yanına geldim şehir değişikliği yapıp eski oturduğumuz yere
Bunu niye yaptınız, farkeder benim olduğumu anlar demediniz mi?sonra onu stalklamaya başladım onun çevresini
Koskoca 10 sene geçen bir şey nasıl filizlenebilir aklım almıyor.Ben exlerimin soyadını hatırlamıyorum ya onlarda beni hatırlamıyodur eminim.10 sene yani koskoca 10 sene.İyi akşamlar ben eski sevgilimle ayrılalı 10 yıl süre oldu evliyim hatta 2 tane çocuğum da var bundan neredeyse 6-7 ay önce dmden bana onunla ilgili mesajlar geldi ben sildim hep düşündüm ne alaka aramızda geçenlerden konuştu faks hesaplar sonra onu stalklamaya başladım onun çevresini veya benim çevremi sonra bir gün ona benzer bir hesaptan yazma geldi bende tersledim ve engelledim ne hikmetse o da sonra ben ve esimi engelledi şu an çalışmayı düşünüyorum onunla bir ortamda karşılaşmaktan da hem utanıyorum hem korkuyorum şu an ayriyeten boşanma aşamasındayım annemin yanına geldim şehir değişikliği yapıp eski oturduğumuz yere
Boşanmak üzere olduğunuz eşinizin bu ilişkiden haberi var mıydı?Şu an boşanma aşamasındayi.
Hayır eşimle çok daha kötü sebeplervvarSiz yolunuzu şaşırmışsınız.
Anlaşılan bu uğurda evliliğiniz bitiyor.
Yaptığınız büyük bir hata ileride çok pişman olacaksınız
Neden korkuyorsunuz peki? Eskiyi neden kurcalıyorsunuz ki? Görmezden gelin stalk yapmayın. Boşanma süreci nasıl olacak çekişmeli mi anlaşmalı mı?İyi akşamlar ben eski sevgilimle ayrılalı 10 yıl süre oldu evliyim hatta 2 tane çocuğum da var bundan neredeyse 6-7 ay önce dmden bana onunla ilgili mesajlar geldi ben sildim hep düşündüm ne alaka aramızda geçenlerden konuştu faks hesaplar sonra onu stalklamaya başladım onun çevresini veya benim çevremi sonra bir gün ona benzer bir hesaptan yazma geldi bende tersledim ve engelledim ne hikmetse o da sonra ben ve esimi engelledi şu an çalışmayı düşünüyorum onunla bir ortamda karşılaşmaktan da hem utanıyorum hem korkuyorum şu an ayriyeten boşanma aşamasındayım annemin yanına geldim şehir değişikliği yapıp eski oturduğumuz yere
Neden boşanıyorsunuz?Hayır eşimle çok daha kötü sebeplervvar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?