Kizlar selam benim yaklaşık 1 senelik bir iliskim vardı dün itibariyle ilişkiyi sonlandırdım. Gerçekten çok sadık en ufak boşlukta bile arayan benimle her yere gelen her şeyimde yanımda olan bir sevgilim vardı. Benim ona ilk başlarda çok yanlışım oldu yalanlar söyledim 1 kişiyle konuştum flört anlamında degildi ama karşı taraf flortozdu ilişkinin ilk başlarında çok hata yaptım. Sonrasında gerçekten karşımdaki insana daha çok bağlandım ve en ufak yanlışım olmadı. Sevgilim son 4 aydır 3 kez bana sinirlenince küfür edip ki ağza alınmayacak küfürler beni tehdit ediyordu işte hayatini s... tarzinda bunu 3 kez yaptı ve maalesef ben affettim çünkü çok yalvardı ve gerçekten ofke kontrolu olduğunu düşünüyordum. Her defasında özürler diledim yeminler sözler etti sen beni sinirlendirdigin için seni sinirlendirecek uzecek şeyler yapıyorum derdi. Her seye rağmen onu affettim iyi bir insan olduğunu hep dusundum. Ama 2 gün önce beni çok sinir etti ve ağzımdan yanlışlıkla ananın a.. tarzinda bir cümle cikti ama bu gerçekten isteyerek söyleyeceğim bir sey değildi sonrasında özürler diledim bu basladi işte seni oldurucem hayatini s.. yalvar bana yok disari çıkma ölümün benden olsun sürekli beni rahatsiz etti hele öldürmekle tehdit etmek nedir şimdi ise tekrar yazıp duruyor ama barismayi dusunmuyorum. Sadece korkum gerceten bana bir şey yapar mi şu an askerde ama gelince bilmiyorum oncelerinde de beni çok tehdit etti kizlar yardım edin vallaha bu kişiyle nasıl ben 1 sene sevgili oldum ya evlenseydim beni gerçekten öldürdü galiba
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Eski sevgilimle basim dertte
- Konu Sahibi senaaa777
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- eski aşk psikopat yardım arıyorum