• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilimin yakın arkadaşıyla yakınlaştık

bikinisindeastronomi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
35
13
3
24
merhaba 1.5 senelik ilişkim bitti aynı sınıftaydık eski sevgilimin yakın arkadaşı benimde arkadaşımdı üçümüz aynı sınıftaydık onunda uzun bir ilişkisi vardı fakat birbirimizden çok etkileniyorduk bana yaklaşmaya çalıştığını anlıyordum sevgilisi olduğu halde ben ayrıldıktan sonra en sonunda karşılık verdim ve öpüştük biraz daha ileriye gittik her gece beni arardı benim için 2. bir telefon alacağını oradan görüşeceğimizi söylerdi kıskanırdı kısıtlardı sonra herşey bi anda bitti bende bitmesini istedim o da istemediğimi görünce uzaklaştı okullar kapanınca tamamen bitti ve hala eski sevgilimle arkadaş hala sevgilisiyle de beraber olmaya devam ediyor yüzük takmış kıza sizce bu durum ney bu arada eski sevgilimin hiç bişeyden haberi yok hala beni seviyor

Son düzenleme:
merhaba 1.5 senelik ilişkim bitti aynı sınıftaydık eski sevgilimin yakın arkadaşı benimde arkadaşımla da aynı sınıftaydık onunda uzun bir ilişkisi vardı fakat birbirimizden çok etkileniyorduk bana yaklaşmaya çalıştığını anlıyordum sevgilisi olduğu halde en sonunda karşılık verdim ve öpüştük biraz daha ileriue gittik okullar kapanınca bitti ve hala eski sevgilimle arkadaş sevgilisiyle de beraber olmaya devam ediyor sizce bu durum ney bu arada eski sevgilimin hiç bişeyden haberi yok hala beni seviyor
Sevgilisinden ayrıldığı halde seninle yakınlaştı ve sen bunun anlamını bilmiyorsun yani. Peki.

merhaba 1.5 senelik ilişkim bitti aynı sınıftaydık eski sevgilimin yakın arkadaşı benimde arkadaşımla da aynı sınıftaydık onunda uzun bir ilişkisi vardı fakat birbirimizden çok etkileniyorduk bana yaklaşmaya çalıştığını anlıyordum sevgilisi olduğu halde en sonunda karşılık verdim ve öpüştük biraz daha ileriue gittik okullar kapanınca bitti ve hala eski sevgilimle arkadaş sevgilisiyle de beraber olmaya devam ediyor sizce bu durum ney bu arada eski sevgilimin hiç bişeyden haberi yok hala beni seviyor
Masum olan insanlar çıksın hayatınızdan sizi kınamıyorum ama yanlış¹

Sizi ciddi düşünmüyor, eğlenmek için birlikte olmak istiyor. Sevgilisinden ayrılmasına neden olacak biri değilsiniz onun için.

Eğer pişmansanız bir daha yapmayın, o defteri kapatıp uzak durun bitsin gitsin.

Kızzzz niye öyle bişey yaptın başka adam mi yok. Kimseye bişey deme muhattapta olma bence bariz seni kullanmış. Tecrübe de geç üzülme ve severek biri ile beraber olabilirsin ama kendini kullandırma lütfen . Ve korunun . (Cinsel hastalıklar ve gebelik icin)

Kullanma olduğunu düşünmüyorum çünkü sen herşeyi bilerek sevişmişsin.Ben sana soruyorum sevgilisi olduğunu bildigin adamla neden seviştin?

Back