- 12 Haziran 2022
- 11
- 2
- 21
-
- Konu Sahibi mutsuzpapatyacik
Sevgilinizi mi aldattınız?merhabalar. ben 18 yaşındayım . 7 aydır birlikte olduğum bir insan vardı. son zamanlarda sık tartışırdık. aldatma olayları güvensizlik dedikodular derken ayrıldı benden. geçen konuştuğumuzda bana benimle artık katiyen sevgili olamayacağımızı ama beni sevdiğini bu yüzden görüşebilceceğimiizi söyledi. bana güvenmiyor ama beni sevdiğini söylüyor. ve görüşmek istiyor. kabul etmedim. amacı ne neden böyle bir şey söyledi? benle bir daha olamicağını düşündüğü için mi bağları koparmak istemiyor ? ya da beni kullanmak mı istiyor ? pişman olur mu terkettiği için ?
Sevgilinizi mi aldattınız
onla tanışmadan önce eski sevgilimle konuşuyordum . şimdi beni terkeden kişi başta arkadaşımın arkadaşıydı onu tanıyınca işler ciddileşince bıraktım konuşmayı .Sevgilinizi mi aldattınız?
Sizi ciddiye almıyor tabi durum böyle olunca . Arada takılmalık olarak bakıyor artık.onla tanışmadan önce eski sevgilimle konuşuyordum . şimdi beni terkeden kişi başta arkadaşımın arkadaşıydı onu tanıyınca işler ciddileşince bıraktım konuşmayı .
Bak gözünden anlamış, dişi terminator mübarek.Just sex..
Nothing personal.
onla tanışmadan önce eski sevgilimle konuşuyordum . şimdi beni terkeden kişi başta arkadaşımın arkadaşıydı onu tanıyınca işler ciddileşince bıraktım konuşmayı .
"Kenarda dur, ben bi gezip dolaşıp geleyim" cümleleri bun
Sizi ciddiye almıyor tabi durum böyle olunca . Arada takılmalık olarak bakıyor artık.
Bak gözünden anlamış, dişi terminato
Yok senle gelem takılam gidem takılam cümleleri."Kenarda dur, ben bi gezip dolaşıp geleyim" cümleleri bunlar.
o eski dediğim çok çoçukcaydı ama . bahsettiğim kişiyle daha ciddiydi.Gençlik iyice hızlı yaşıyor
gerçekten böyle mi düşünüyordur ? daha yeni oldu sayılır çok iyi düşünemiyorum.Yok senle gelem takılam gidem takılam cümleleri.
öyle galibaJust sex..
Nothing personal.
Öyle tabi..öyle galiba
Valla aynen böyle düşünüyor. Henüz yeni gelişmekte olan duygusal zekası ile sizin ciddi ilişki düşünmelik değil takılmalık olduğunuza karar vermiş.gerçekten böyle mi düşünüyordur ? daha yeni oldu sayılır çok iyi düşünemiyorum.
en iyisi silmek artık . bir şey demeden çıkayım hayatından.Öyle tabi..
Adam tatlıyı başka yerde yiyecek.
Canı tuzlu isterse de sana gelecek.