- 8 Eylül 2024
- 31
- -2
- 1
- 25
- Konu Sahibi whoareyou01
-
teşekkür ederim alistim. evet evet oyunu seviyorum. erkek arkadaslarim var sansima onlar da oyunu seviyormus, birlikte turnuva yapacağız. kullanici adin degismediyse seni de ekleyeyim.Bana mesaj attı İstanbula alışabildin mi,orda bile oyuna girmişsin vs dedi sürekli canımı yakmak ister gibi mesajlar attı.Erkek arkadaşlarımın olduğunu onlarla sürekli oyun oynarsın artık falan dedi halbuki kendisi instagramda birsürü kız ekliyor ama beni suçlu görüyor anlamadım bu çocuğun amacı ne ? ne yapabilirim buna istediğini vermemek için?
peki kızlar bişey sorabilirmiyim ben o öyle söyledikçe suçlu hissediyorum gerçekten suçlumuyum erkeklerle oyun oynadığım için? o kızları ekliyor ama?Cevap atmayın kudursun. İlginiz alışkanlık edindirdiği için böyle yapıyor başka bir açıklaması yok. Yeni birini bulduğunda o mesajları bıçak gibi kesilecek. Sakın geri dönmeyin
Niye suçlu olasınız ayrı değil misiniz zaten kime nepeki kızlar bişey sorabilirmiyim ben o öyle söyledikçe suçlu hissediyorum gerçekten suçlumuyum erkeklerle oyun oynadığım için? o kızları ekliyor ama?
Haklısınız.Yazarsa görüldü atıcam yErkeklerin beyni biraz geç geliştiği için böyle ergence davranışları olabiliyor takmayın hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?