Eski sevgilimi unutamıyorum?

whoareyou01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2024
21
-3
25
Kızlar biliyorsunuz konu açmıştım biz ayrılalı bir sene geçti ama git gel yaptığı için hep görüştük ta ki birden seni istemiyorum beni görme vs diyip beni itti.Kızlar aklımdan çıkmıyor sürekli instagdamdan kız ekliyor,ben eklemiyorum birisini sırf ayıp olmasın diye.Ama çok zoruma gidiyor sürekli birilerini eklerken ben saf masum gibi o görür diye hesabıma kimseyi eklemiyorum benim yaptığım normal mi nasıl unutucam çok canım acıyor

Kızlar biliyorsunuz konu açmıştım biz ayrılalı bir sene geçti ama git gel yaptığı için hep görüştük ta ki birden seni istemiyorum beni görme vs diyip beni itti.Kızlar aklımdan çıkmıyor sürekli instagdamdan kız ekliyor,ben eklemiyorum birisini sırf ayıp olmasın diye.Ama çok zoruma gidiyor sürekli birilerini eklerken ben saf masum gibi o görür diye hesabıma kimseyi eklemiyorum benim yaptığım normal mi nasıl unutucam çok canım acıyor
Adamın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi bırakın önce. Telefon numarasını da silin.

Sizi istemeyen birini takip etmeyin. Ayrıca tanımadığınız kimseyi de eklemek zorunda değilsiniz. Gerçekten kötü bir zamanda yaşıyoruz ve mahremiyetinize önem verin. Birilerine yaranmak için değil kendinize saygınız için bunu yapmayın.

Bu eski sevgili olaylari bir nevi bagimlilik gibi. Sigara gibi mesela. Azaltma ile kademeli birakamazsiniz. Birden kesmeniz lazim.
Her yerden cikarin ve takip/stalk yapmayi birakin. Sonrasinda da ne olursa olsun konusmayin. Mesaj bile atsa cevap vermeyin

Bu kadar stalk yaparsan unutamazsın. Bu kadar öküz olan birinden sana hayır gelmez. Aralıklı bıraktığı kapı olarak görmesin seni buna izin verme.

Hesabına birilerini eklememe nedenin seni saf masum görsün diye mi ? Bu kadar değersiz görme kendini o seni saf masum görse ne görmese ne kim ki o ? Gözünde onu küçültmezsen unutamazsın sen onu gözünde yüceltmissin önce bunun farkına var.

Eski sevgiliye ayıp olmasın diye değil kendi iyiliğiniz için tanımadığınız insanları eklemeyin.

X