- 30 Ağustos 2023
- 22
- 11
- 8
- 26
- Konu Sahibi thebestlover
-
UmarımSevişmek için başka insan mı yok canım. Tek sevişen erkek o değil merak etmeyin. Daha iyisini bulursunuz
ayrildik ben istemedim ayrilmayi o istedi.
ilerde evlenmeyi düşünmediğini böyle bir konu için emin olmadığını erken olduğunu söylediği için ayrıldım.
Zor yakalanıyor valla.Kizlar biraz özel olucak ama eski sevgilimle sevişmeyi asiri özlüyorum felaket bi ten uyumumuz vardı iki saat seks yapiyorduk 2 saat boyunca deli gibi zevk alıyordum ayni anda orgazm oluyorduk ayrildik ben istemedim ayrilmayi o istedi. Ama o kadar özlüyorum ki sizce bu ten uyumumu baskasiyla da yakalanir mi yoksa hep onunle sevişmeyi ozleyecek miyim of gurursuz gibi yazıp barışmak da istemiyorum
2 saat sevişen erkek bulmak kolay mı diyorsun şimdiSevişmek için başka insan mı yok canım. Tek sevişen erkek o değil merak etmeyin. Daha iyisini bulursunuz
Öncesi varsa sonrası da bulunur diyorum2 saat sevişen erkek bulmak kolay mı diyorsun şimdi
o da bu ten uyumuna bu kadar hasret kalmış olsaydı ayrılmazdı değil mi sizden? bazen dünyada tek erkek kalmış gibi geliyor biz kadınlara ama öyle değil. karşınıza öyle biri çıkacak ki bunları hatırlamayacaksınız bile. exten next olmaz:))Kizlar biraz özel olucak ama eski sevgilimle sevişmeyi asiri özlüyorum felaket bi ten uyumumuz vardı iki saat seks yapiyorduk 2 saat boyunca deli gibi zevk alıyordum ayni anda orgazm oluyorduk ayrildik ben istemedim ayrilmayi o istedi. Ama o kadar özlüyorum ki sizce bu ten uyumumu baskasiyla da yakalanir mi yoksa hep onunle sevişmeyi ozleyecek miyim of gurursuz gibi yazıp barışmak da istemiyorum
Bulursun illaki güzelce sevişecek birisini. Türkiye cinsel açlığın Afrikası zaten. Libidosu yüksek erkek bulmak kolay. Zamanla başka biriyle tanışırsın 2 saat mi olur ne kadar sürer gerisi sana ve partnerine kalmış. Doya doya sevişirsiniz.Kizlar biraz özel olucak ama eski sevgilimle sevişmeyi asiri özlüyorum felaket bi ten uyumumuz vardı iki saat seks yapiyorduk 2 saat boyunca deli gibi zevk alıyordum ayni anda orgazm oluyorduk ayrildik ben istemedim ayrilmayi o istedi. Ama o kadar özlüyorum ki sizce bu ten uyumumu baskasiyla da yakalanir mi yoksa hep onunle sevişmeyi ozleyecek miyim of gurursuz gibi yazıp barışmak da istemiyorum
O kadar kolay değil o işler.yazdıkların çok abes geldi o yüzden.iyi ve uzun süreli sevişen erkek bulmak da çok zor, enerjinin uyacağı,ten uyumunun olduğu, devamlılık arz eden bir ilişki bulmak da çok zor.hem cinselliğin afrikası falan da değil.kim ne yapıyor sanki? Tam tersi sürekli yalnizım diye konular açılıyor.nedense bazı üyelerimiz bu işleri çok kolaymış gibi yazıyor.hiç anlam veremiyorum.
Evet cinsel isteği yüksek olan milyonlarca erkek var. Amacı cinsellik olan için partner bulmak kolay bence. Daha geçenlerde mikişmek için birisi yazmıştı bana. Arabada görüşmek istediO kadar kolay değil o işler.yazdıkların çok abes geldi o yüzden.iyi ve uzun süreli sevişen erkek bulmak da çok zor, enerjinin uyacağı,ten uyumunun olduğu, devamlılık arz eden bir ilişki bulmak da çok zor.hem cinselliğin afrikası falan da değil.kim ne yapıyor sanki? Tam tersi sürekli yalnizım diye konular açılıyor.nedense bazı üyelerimiz bu işleri çok kolaymış gibi yazıyor.hiç anlam veremiyorum.
Bir kadın olarak böyle bir ilişki mi istiyorsun? Onu kastetmiyordur muhtemelen.Evet cinsel isteği yüksek olan milyonlarca erkek var. Amacı cinsellik olan için partner bulmak kolay bence. Daha geçenlerde mikişmek için birisi yazmıştı bana. Arabada görüşmek istedi
Seni çok merak ediyorum görmek istiyorum görüşelim mi oral seks yapalım mı diye sordu. Ben de görüşmek istemiyorum ciddi ilişki düşünüyorum duygusuz şekilde sevmeden sevişmek bana göre değil dedim onaBir kadın olarak böyle bir ilişki mi istiyorsun? Onu kastetmiyordur muhtemelen.
Kizlar biraz özel olucak ama eski sevgilimle sevişmeyi asiri özlüyorum felaket bi ten uyumumuz vardı iki saat seks yapiyorduk 2 saat boyunca deli gibi zevk alıyordum ayni anda orgazm oluyorduk ayrildik ben istemedim ayrilmayi o istedi. Ama o kadar özlüyorum ki sizce bu ten uyumumu baskasiyla da yakalanir mi yoksa hep onunle sevişmeyi ozleyecek miyim of gurursuz gibi yazıp barışmak da istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?