• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimi cok özlüyorum

thebestlover

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2023
22
11
8
26
Kizlar biraz özel olucak ama eski sevgilimle sevişmeyi asiri özlüyorum felaket bi ten uyumumuz vardı iki saat seks yapiyorduk 2 saat boyunca deli gibi zevk alıyordum ayni anda orgazm oluyorduk ayrildik ben istemedim ayrilmayi o istedi. Ama o kadar özlüyorum ki sizce bu ten uyumumu baskasiyla da yakalanir mi yoksa hep onunle sevişmeyi ozleyecek miyim of gurursuz gibi yazıp barışmak da istemiyorum

dunyada tek harika sevisen erkek o olmadigi icin tabii ki benzer uyumu başkalarıyla da yakalayabilirsiniz. ama denk geldiginiz adamlara da bagli. bunun garantisini kim verebilir ki:)

Kizlar biraz özel olucak ama eski sevgilimle sevişmeyi asiri özlüyorum felaket bi ten uyumumuz vardı iki saat seks yapiyorduk 2 saat boyunca deli gibi zevk alıyordum ayni anda orgazm oluyorduk ayrildik ben istemedim ayrilmayi o istedi. Ama o kadar özlüyorum ki sizce bu ten uyumumu baskasiyla da yakalanir mi yoksa hep onunle sevişmeyi ozleyecek miyim of gurursuz gibi yazıp barışmak da istemiyorum
Zor yakalanıyor valla.

Bulunabilir ama garantisi yok. O sizin ilk seviştiğiniz erkek miydi? İlk seviştiğiniz ise böyle hissetmeniz normal. Ten uyumu sadece tek bir kişiyle olmaz. Başkasıyla da ten uyumu yakalayabilirsiniz. Ten uyumunu anlamak için illa ki yatağa girmeye gerek yok. Eğer sürekli dokunmak istiyorsanız, kokusundan hoşlanıyorsanız, cinsellik harici de sarılmak ve temas kurmak istiyorsanız bunlar da ten uyumuna işaret eder. Ten uyumu varsa bir de seviyorsanız, karşılıklı da iyi bir iletişiminiz ve anlayış varsa aranızda, cinsellik başta teknik olarak o kadar iyi olmasa da zamanla sevişme daha iyi hale getirilip o uyum yakalanabilir. Bu da benim tecrübelerimle sabit.

Back