- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 27
-
- Konu Sahibi SalakSacma
İyi akşamlar kızlar uzun süredir forumu takip ediyorum sizin düşünceleriniz benim için çok önemli . Ben 2 sene önce 6 yıl süren ciddi bi ilişkiden çıktım bu süre içinde acılar çektim ayrılıktan 5 ay sonra eski bir arkadaşım ekledi instagramdan konuşmaya başladık bana çok iyi geldi ve birbirimize bağlandık okulu dolayısıyla başka bi şehirde . Ve başka ülkelere gidiyodu yaz tatilinde mesafe de araya girmesi ile benim kafa karışıklığım birleşince ben terkettim hemde durup dururken 5 ay sevgili kaldık ama bu süre zarfında hep çok ilgiliydi sanki ben prensestim hatalarım oldu çok alttan aldı beni hep mutlu etti gittiği ülkelerde hat alırdı hep benimle konuşurdu neyse... ben daha sonra dönmek istedim kendisi kabul etmedi ve beni engelledi .
Doğum günümün gecesi mesaj attı sonra hep konuştuk arasıra geçen sene hep konuşuyoduk 2 kez görüştük ama geçen ay buluştuk ve ilişkiyi kaldıramadığını hayatının çok zor yoğun olduğunu kendine zaman ayıramadığını söyledi ayrılırken de sarıldık ve ben o günden beri hep aklımda onu öyle özlüyorumki sanki hayatımın hatasını yaptım onu kaybederek . Şimdi yaşadığımız ilçeye gelmiş müsait olursan görüşelim dedim bakalım dedi . Eğer görüşürsek bunları konuşmayı düşünüyorum ama ne tepki verir bilmiyorum çünkü bana eskisş kadar değer vermiyo ve belki barışsak bile eskisi gibi olmaz ne yapmalıyım ?
Size barışacağını gösteren bir sinyal bile vermemiş ki bunları anlatsanız da bir şeyin değişeceğini sanmam. Kendisi tekrar iletişime geçmez isterse üstünkörü cevap vermek yerine yazar, siz zaten geçen sürede adım atmışsınız karşılık alamamışsınız.
Kendi haline bırakın. Gerçekten kafası, hayatı yoğun ve kendine vakit ayıramıyorsa adım atmanız daha da kaçırır. Ürkütmeden beklemede kalın aklınızdan çıkmıyorsa :)
5 ay sevgili kaldığınız kişiyi 1 sene geçmiş olmasına rağmen hala düşünmek boşluktan olabilir mi? O kısmı görmemişim ben ilk yorumumda.O adımı atalı 1 sene oldu ama bu fikirlerim yeni yeni oluştu
Görüşmek isteseydi bakalım demezdi. Bir kere ayrıldıktan sonra eskisi gibi olması çok zor. Bir kere vazgeçmişsiniz birbirinizden, tekrar birleşseniz daha kolay vazgeçersiniz en ufak olayda.İyi akşamlar kızlar uzun süredir forumu takip ediyorum sizin düşünceleriniz benim için çok önemli . Ben 2 sene önce 6 yıl süren ciddi bi ilişkiden çıktım bu süre içinde acılar çektim ayrılıktan 5 ay sonra eski bir arkadaşım ekledi instagramdan konuşmaya başladık bana çok iyi geldi ve birbirimize bağlandık okulu dolayısıyla başka bi şehirde . Ve başka ülkelere gidiyodu yaz tatilinde mesafe de araya girmesi ile benim kafa karışıklığım birleşince ben terkettim hemde durup dururken 5 ay sevgili kaldık ama bu süre zarfında hep çok ilgiliydi sanki ben prensestim hatalarım oldu çok alttan aldı beni hep mutlu etti gittiği ülkelerde hat alırdı hep benimle konuşurdu neyse... ben daha sonra dönmek istedim kendisi kabul etmedi ve beni engelledi .
Doğum günümün gecesi mesaj attı sonra hep konuştuk arasıra geçen sene hep konuşuyoduk 2 kez görüştük ama geçen ay buluştuk ve ilişkiyi kaldıramadığını hayatının çok zor yoğun olduğunu kendine zaman ayıramadığını söyledi ayrılırken de sarıldık ve ben o günden beri hep aklımda onu öyle özlüyorumki sanki hayatımın hatasını yaptım onu kaybederek . Şimdi yaşadığımız ilçeye gelmiş müsait olursan görüşelim dedim bakalım dedi . Eğer görüşürsek bunları konuşmayı düşünüyorum ama ne tepki verir bilmiyorum çünkü bana eskisş kadar değer vermiyo ve belki barışsak bile eskisi gibi olmaz ne yapmalıyım ?
Buyuk ihtimal yeni limanlara yelken acmis gibi duruyorİyi akşamlar kızlar uzun süredir forumu takip ediyorum sizin düşünceleriniz benim için çok önemli . Ben 2 sene önce 6 yıl süren ciddi bi ilişkiden çıktım bu süre içinde acılar çektim ayrılıktan 5 ay sonra eski bir arkadaşım ekledi instagramdan konuşmaya başladık bana çok iyi geldi ve birbirimize bağlandık okulu dolayısıyla başka bi şehirde . Ve başka ülkelere gidiyodu yaz tatilinde mesafe de araya girmesi ile benim kafa karışıklığım birleşince ben terkettim hemde durup dururken 5 ay sevgili kaldık ama bu süre zarfında hep çok ilgiliydi sanki ben prensestim hatalarım oldu çok alttan aldı beni hep mutlu etti gittiği ülkelerde hat alırdı hep benimle konuşurdu neyse... ben daha sonra dönmek istedim kendisi kabul etmedi ve beni engelledi .