Eski sevgilime bunları anlatmalı mıyım ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
27
İyi akşamlar kızlar uzun süredir forumu takip ediyorum sizin düşünceleriniz benim için çok önemli . Ben 2 sene önce 6 yıl süren ciddi bi ilişkiden çıktım bu süre içinde acılar çektim ayrılıktan 5 ay sonra eski bir arkadaşım ekledi instagramdan konuşmaya başladık bana çok iyi geldi ve birbirimize bağlandık okulu dolayısıyla başka bi şehirde . Ve başka ülkelere gidiyodu yaz tatilinde mesafe de araya girmesi ile benim kafa karışıklığım birleşince ben terkettim hemde durup dururken 5 ay sevgili kaldık ama bu süre zarfında hep çok ilgiliydi sanki ben prensestim hatalarım oldu çok alttan aldı beni hep mutlu etti gittiği ülkelerde hat alırdı hep benimle konuşurdu neyse... ben daha sonra dönmek istedim kendisi kabul etmedi ve beni engelledi .
Doğum günümün gecesi mesaj attı sonra hep konuştuk arasıra geçen sene hep konuşuyoduk 2 kez görüştük ama geçen ay buluştuk ve ilişkiyi kaldıramadığını hayatının çok zor yoğun olduğunu kendine zaman ayıramadığını söyledi ayrılırken de sarıldık ve ben o günden beri hep aklımda onu öyle özlüyorumki sanki hayatımın hatasını yaptım onu kaybederek . Şimdi yaşadığımız ilçeye gelmiş müsait olursan görüşelim dedim bakalım dedi . Eğer görüşürsek bunları konuşmayı düşünüyorum ama ne tepki verir bilmiyorum çünkü bana eskisş kadar değer vermiyo ve belki barışsak bile eskisi gibi olmaz ne yapmalıyım ?

Buluşmayın

Size barışacağını gösteren bir sinyal bile vermemiş ki bunları anlatsanız da bir şeyin değişeceğini sanmam. Kendisi tekrar iletişime geçmez isterse üstünkörü cevap vermek yerine yazar, siz zaten geçen sürede adım atmışsınız karşılık alamamışsınız.
Kendi haline bırakın. Gerçekten kafası, hayatı yoğun ve kendine vakit ayıramıyorsa adım atmanız daha da kaçırır. Ürkütmeden beklemede kalın aklınızdan çıkmıyorsa :)

O adımı atalı 1 sene oldu ama bu fikirlerim yeni yeni oluştu

buluşmaya gerek yok.size kibarca yol vermiş genel erkek bahanesidir o.bence sizin de hala kafanız tam toparlanmış değil.ilgisini seviyor gibisiniz.

O adımı atalı 1 sene oldu ama bu fikirlerim yeni yeni oluştu
5 ay sevgili kaldığınız kişiyi 1 sene geçmiş olmasına rağmen hala düşünmek boşluktan olabilir mi? O kısmı görmemişim ben ilk yorumumda.
Ben sizin yazdıklarınıza göre yorum yaptım ve yazdıklarınıza göre karşı tarafın hislerinizi tekrar söyleseniz de tepki vereceğini sanmıyorum.

Olumsuz cevaba da hazırlıklı isen söyle. Önceden olumsuz cevap vermiş, görüşelim talebine bakarız demiş.

Görüşmek isteseydi bakalım demezdi. Bir kere ayrıldıktan sonra eskisi gibi olması çok zor. Bir kere vazgeçmişsiniz birbirinizden, tekrar birleşseniz daha kolay vazgeçersiniz en ufak olayda.
Ama istisnası da var tabi. Eski sevgilsiyle tekrar deneyip, evlenen, mutlu ve 2 çocuklu bir tanıdığım da var. Kader kısmet. Belli olmaz.

Senin terketmen onun zoruna gitmiştir hemde durduk yere bıraktım diyorsun. Güveni kalmamıştır belki sana karşı o yüzden uzak durmak istiyor olabilir.

Bence gerek yok. O sizi kalbinde bitirmis. Agzinizda kus tutsaniz bile donmez (bkz.ben)

küllenmiş gitmiş yakmaya çalışma canım daha da bağlanırsın şimdiden umutlanmışsın bence önüne bak buluşmaya da gitme.

Hayatinda baska birisi vardir sizinle gorusmek isteseydi gorusurdu yogunluk falan hikaye. Kendinizi bosuna yormayin bence.

Buyuk ihtimal yeni limanlara yelken acmis gibi duruyor

Yaptıklarınızı yapan erkek tarafı olsaydı ne söyleyeceksem onları söyleyeyim. Sadece ilgiye ihtiyacınız var ve boşluktasiniz diye birinin duygulariyla bu şekilde oynamaya hakkınız yok. O size prensesler gibi davranirken kiymetini bilseydiniz keşke. Bir de o kabul etse ve tekrar başlasanız bile hiçbir şey eskisi gibi olmayacak bunu da bilin.

Istemedigini gayet acik ve net belirtmis onceki konusmanizda. Simdiki bulusma teklifinize de bakariz diyor. Yani artik eskisi gibi size kendinizi prenses falan gibi hissettirdigi yok. Bence kesinlikle hic bir sekilde dha fazla adim atmayin veya onu bir iliskiye ikna etmeye calismayin. Ama iciniz konusursaniz rahat edecekse de olumsuz yanit almaya veya mutsuzluga suruklenmeye hazir olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…