- 16 Kasım 2020
- 2
- 0
- 28
- Konu Sahibi papatya_ayse
Merhabalar biraz uzun olucak ve zamaninizi aldigim icin kusura bakmayin amaeski sevgilimle 3 aylik gibi bir zamanda ciktik ama bu zaman da en yakin arkadaslari olsun,abileri olsun,babasi olsun hepsiyle tanistim ve beni sevdiler.Sevgilimle elde tutulur bir sebep yoktu ama dun ogrendim ki en ufacik kirginliklari bile icine atti soylemedi ve boylelikle birikti birikti ve gecen kavgamizda patladi.Ben den sogudugunu ve bazi haraktlerme sinir oldugumu soyluyor kisacasi tahammulu kalmadi.Ben onu hicbirzaman sunu yapma bunu yapma,beni ilgilen demedim ama tabi ufak tefek alingliklarim oldu ama genel olarak sakin bir insanim o yuzden kavgaya donusmedi.Sevgilimle suan ayrildik ve buyuk boslukta hissediyorum cunku hergun onunlaydim resmen (evlerimiz yan yana cunku).Sevgilim cok sinirli biri yani sinirden pisman olucagi sozler soyleyebilir bu sevdiklerine karsi da oyle.Sizce geri doner mi ? Cunku iliskimizin acikcasi 2 kez denemek isterim.Suan ona "ozledim" diye mesaj attim cunku kimseye karsi oyle hissetmemistim ve bir kere ne olursa olsun adim atim dedim ama cevap gelmedi sonra arkadaslarindsn ogrendim ki hala sinirli ve kirici konusmamak icin bir sey yazmadi.Bu arada ayrildigimiz gun de arkadaslari emin misin kiz seni seviyor falan dediler o da istemiyorum eminim dedi.