Eski sevgilim

papatya_ayse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2020
2
0
28
Merhabalar biraz uzun olucak ve zamaninizi aldigim icin kusura bakmayin amaeski sevgilimle 3 aylik gibi bir zamanda ciktik ama bu zaman da en yakin arkadaslari olsun,abileri olsun,babasi olsun hepsiyle tanistim ve beni sevdiler.Sevgilimle elde tutulur bir sebep yoktu ama dun ogrendim ki en ufacik kirginliklari bile icine atti soylemedi ve boylelikle birikti birikti ve gecen kavgamizda patladi.Ben den sogudugunu ve bazi haraktlerme sinir oldugumu soyluyor kisacasi tahammulu kalmadi.Ben onu hicbirzaman sunu yapma bunu yapma,beni ilgilen demedim ama tabi ufak tefek alingliklarim oldu ama genel olarak sakin bir insanim o yuzden kavgaya donusmedi.Sevgilimle suan ayrildik ve buyuk boslukta hissediyorum cunku hergun onunlaydim resmen (evlerimiz yan yana cunku).Sevgilim cok sinirli biri yani sinirden pisman olucagi sozler soyleyebilir bu sevdiklerine karsi da oyle.Sizce geri doner mi ? Cunku iliskimizin acikcasi 2 kez denemek isterim.Suan ona "ozledim" diye mesaj attim cunku kimseye karsi oyle hissetmemistim ve bir kere ne olursa olsun adim atim dedim ama cevap gelmedi sonra arkadaslarindsn ogrendim ki hala sinirli ve kirici konusmamak icin bir sey yazmadi.Bu arada ayrildigimiz gun de arkadaslari emin misin kiz seni seviyor falan dediler o da istemiyorum eminim dedi.

Şöyle ınsanlara nolur sevgilim demeyin, kendinize değer verin. Sizi aşağılayacak potansiyelde olan biri neden cazip geliyo bilmiyorum ama seviyorum demeyin lütfen. Ilerde neler yaşarsınız bi tahmin edin bu anlattıklarınızla ilgili ve emin olun sevgiyi unutursunuz o zaman. Sizi istemeyene sizinde eyvallahiniz olmasın. Adam resmem buldumcuk olmuş, oynatıyor. Içine atarmışta sinirliymiste ondan susuyormuş,ah canım ya kıyamam bu ne düşünce hali böyle.. hiç kurcalamayın bırakın üzülürsünüz.

Şöyle ınsanlara nolur sevgilim demeyin, kendinize değer verin. Sizi aşağılayacak potansiyelde olan biri neden cazip geliyo bilmiyorum ama seviyorum demeyin lütfen. Ilerde neler yaşarsınız bi tahmin edin bu anlattıklarınızla ilgili ve emin olun sevgiyi unutursunuz o zaman. Sizi istemeyene sizinde eyvallahiniz olmasın. Adam resmem buldumcuk olmuş, oynatıyor. Içine atarmışta sinirliymiste ondan susuyormuş,ah canım ya kıyamam bu ne düşünce hali böyle.. hiç kurcalamayın bırakın üzülürsünüz.
Adam mı bence hikayedeki tamamen olgunlaşamamış bir çocuk...

Merhabalar biraz uzun olucak ve zamaninizi aldigim icin kusura bakmayin amaeski sevgilimle 3 aylik gibi bir zamanda ciktik ama bu zaman da en yakin arkadaslari olsun,abileri olsun,babasi olsun hepsiyle tanistim ve beni sevdiler.Sevgilimle elde tutulur bir sebep yoktu ama dun ogrendim ki en ufacik kirginliklari bile icine atti soylemedi ve boylelikle birikti birikti ve gecen kavgamizda patladi.Ben den sogudugunu ve bazi haraktlerme sinir oldugumu soyluyor kisacasi tahammulu kalmadi.Ben onu hicbirzaman sunu yapma bunu yapma,beni ilgilen demedim ama tabi ufak tefek alingliklarim oldu ama genel olarak sakin bir insanim o yuzden kavgaya donusmedi.Sevgilimle suan ayrildik ve buyuk boslukta hissediyorum cunku hergun onunlaydim resmen (evlerimiz yan yana cunku).Sevgilim cok sinirli biri yani sinirden pisman olucagi sozler soyleyebilir bu sevdiklerine karsi da oyle.Sizce geri doner mi ? Cunku iliskimizin acikcasi 2 kez denemek isterim.Suan ona "ozledim" diye mesaj attim cunku kimseye karsi oyle hissetmemistim ve bir kere ne olursa olsun adim atim dedim ama cevap gelmedi sonra arkadaslarindsn ogrendim ki hala sinirli ve kirici konusmamak icin bir sey yazmadi.Bu arada ayrildigimiz gun de arkadaslari emin misin kiz seni seviyor falan dediler o da istemiyorum eminim dedi.
Sana tahammül edemiyorduk artık çünkü bir başkasını tanımaya başlamıştır ve böyle insana özledim demek değil kapımda it olsa host denemelisin 3 ay diyorsun tatlım millet 30 senelik kocasından ayrılıyor bu kadar kafana takma sonra dönüp baktığında ben kimler için üzülmüşüm iyiki olmamış diyeceksin...

Annem sinirlenince söyledikleri şeyin farkına varamıyor ve benim kalbimde kapanamayacak yaralar açıyor.
Asla annem bunu yapabilecegime ihtimal veremez ama şuan tek hedefim para biriktirip ayrı eve çıkmak, kendi hayatimi kurmak. O derece kalbimi kırdı ki onunla aynı evde yaşamak bile istemiyorum, sen düşün yani.

Eniştem çok sinirli ve sinirliyken kendini kaybedip şiddet uyguluyor. Teyzem canını zor kurtardı.

Yaşlar genç anladığım kadariyla, bence yol yakınken böyle bir insanla tamamen iplerini kopar. Sinirli bir insanla yaşamak nedir iyi bilirim yazık olmasın.

Bence sen ellerine kina yak hazir evlerde yanyana birde sesli muzik ac kahve yap kızımı yaradanina sukur et kurtarmis seni bir psikopattan ..yipratir seni bu herif bak dinle hayat enerjini sömürur böylee löööüüüpppppsssss diye bir bakmissin hayatini ruh hastasi iletişim bozukluguna ben sinirliyim diyen her seye sinirlenip hayati tatsizlastiran bir herife vermissin gencligini elinde ne kaldi kocaman bir 0 .

Ben kadinin afrasina tafrasina nazina katlanan kısaca seven ki seven katlanir boyle bir erkekle evlen derim hele bekle 3 ay cikmissiniz bu kadar baglanma....birak o damizlik sinirli bogayi sen seni mutlu edecek birini bul

Haklisin ama onu pisman ettirmek istiyorum sadece dondugunu gormek istiyorum.Ona ozledim diye mesaj attim o ise birsey yazmadi.Geri doner mi yani en azindan bi yoklar mi ben de cunku o zaman yazmamak istiyorum
O pişman ettirmelerinin sonu gelmez, her defasında sen pişman olursun. Uğraşma.

X