Eger iptal etmenize rağmen yeniden bir girişimde bulunursa mesela mesaj atmak gibi, o zaman söylersiniz. Hadsiz bir eski sevgili için huzur kaçırmanıza hiç gerek yokzaten istegi sildim ama bilmesine gerek var mi diye dusundum
Sanki söylemek biraz egonuzu okşayacak gibi hissettim."Bak hala peşimdeler,kıymetimi bil"gibi gibi...
Ben eşime bile söylemezdim, silip geçin,hiç öyle bir istek gelmemiş gibi olur böylece.
Hayır bilince ne olacakki,ne yapacak yani,aşırı gereksiz.
Herşeyi paylaşmayın biraz özel hayatınız size kalsın şimdi anlayışla karşılayabilir sonrasında ise acaba senden bir adım mı gördüde attı isteği der çünkü anneler iş arkadaşıymışeski sevgilimle ayrılalı çok uzun zaman oluyor, yaklaşık 5 yıl. o dönem ailelerimiz de görüşüyordu. benim annem ve onun annesi iş arkadaşıydı bizim birlikte olduğumuz dönem ama sevgili olduğumuzu bilmiyorlardı. benim 2 buçuk senelik bir ilişkim var şu an. bu sabah eski sevgilimin bana instagram üzerinden takip isteği attığını gördüm. sizce bunu sevgilime söylemeli miyim? birbirimizle her şeyi paylaşırız ama böyle bir şey ilk kez başıma geliyor ne yapacağımı bilmiyorum, bilmesine gerek var mı?
öyle yaptım engelledim. buradaki bazı yorumları da hayretle okudum açıkçası. yok bu durum hoşuma gitmiş yok sevgilim olay çıkarsın beni kıskansın diye söyleyecekmisim. ufacık ve neyi kastettiğim belli olan bir sorudan neler neler anlaşılmış.Beraber olduğunuz kişiye böyle bir şeyi söyleme gereği duymanızı anlamıyorum.. Boşu boşuna huzursuzluk çıkartmaktan başka bir işe yaramaz bu
Erkek arkadaşınıza,nişanlınıza yada eşinize böyle şeyleri söylememelisiniz..erkekler her şeyden haberdar olmamalı
Belliki boşta kalmış nabzınızı yokluyor eski arkadaşınız
Kısacası engelleyin gitsin
doğru böyle düşünebilir. zaten söylemedim ve isteği yollayan kişiyi engelledim.Herşeyi paylaşmayın biraz özel hayatınız size kalsın şimdi anlayışla karşılayabilir sonrasında ise acaba senden bir adım mı gördüde attı isteği der çünkü anneler iş arkadaşıymış
aynen ilgi bekliyorum.öyle yaptım engelledim. buradaki bazı yorumları da hayretle okudum açıkçası. yok bu durum hoşuma gitmiş yok sevgilim olay çıkarsın beni kıskansın diye söyleyecekmisim. ufacık ve neyi kastettiğim belli olan bir sorudan neler neler anlaşılmış.
Neden söyliyceksiniz ki? Ne gerek var. İlgi mi bekliyorsunuz
Buradakilerin çoğu linçlemek için hazırolda bekleyen tipler mantıklı gelmeyen yorumları görmezden gelmek en iyisiöyle yaptım engelledim. buradaki bazı yorumları da hayretle okudum açıkçası. yok bu durum hoşuma gitmiş yok sevgilim olay çıkarsın beni kıskansın diye söyleyecekmisim. ufacık ve neyi kastettiğim belli olan bir sorudan neler neler anlaşılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?