eski sevgilim takip isteği yolladı

Ay allahaşkına bazı kadınlara hayret ediyorum. Ne gerek var? Ne olsun istiyorsunuz sevgiliniz benim sevgilimi nasıl eklersin desin olay çıksın falan mı. Mesaj atsa neyse reddedin isteği bitti gitti. Sanki yüzükle kapıya geldi adam neyi söylemeniz gereksin ya

Sakin söylemek gerek yok. Erkeklere herşey anlatılmaz. İlerde seni bununla suçlar bile. O yüzden hiç söyleme sil gitsin. Zaten muhtemelen yanlışlıkla bastı stalk yaparken.

Kafa karistirmak icin yapiyolar sanirim, egolari mi zedeleniyor anlamadim. Hani ayrilsakta benden baskasiyla olmasin

kekoluğun nirvanası

sadece takip isteği atmış yazmamış yani söylenecek önemli birşey yok söylense de olur söylenmese de. sevgilinizin tepkisine bağlı. beni de eski sevgilim eklemişti ben söyledim, o zaman biz de sevgiliydik evli değildik. keşke onaylasaydın da resimlerimizi görseydi diye tepki vermişti beni de baya bir gülme tutmuştu

Beraber olduğunuz kişiye böyle bir şeyi söyleme gereği duymanızı anlamıyorum.. Boşu boşuna huzursuzluk çıkartmaktan başka bir işe yaramaz bu
Erkek arkadaşınıza,nişanlınıza yada eşinize böyle şeyleri söylememelisiniz..erkekler her şeyden haberdar olmamalı
Belliki boşta kalmış nabzınızı yokluyor eski arkadaşınız
Kısacası engelleyin gitsin

Herşeyi paylaşmayın biraz özel hayatınız size kalsın şimdi anlayışla karşılayabilir sonrasında ise acaba senden bir adım mı gördüde attı isteği der çünkü anneler iş arkadaşıymış

öyle yaptım engelledim. buradaki bazı yorumları da hayretle okudum açıkçası. yok bu durum hoşuma gitmiş yok sevgilim olay çıkarsın beni kıskansın diye söyleyecekmisim. ufacık ve neyi kastettiğim belli olan bir sorudan neler neler anlaşılmış.

doğru böyle düşünebilir. zaten söylemedim ve isteği yollayan kişiyi engelledim.

Pandemi var,cepte 5 kuruş yok , tinder desen tip lazım, baklava lazım, kas lazım napsam napsaam dur ulan eskiden kimle takılmışsam ilkokuldan başlayarak ekleyeyim zihniyeti bu.

Buradakilerin çoğu linçlemek için hazırolda bekleyen tipler mantıklı gelmeyen yorumları görmezden gelmek en iyisi

Bu kadarrr ayrıntılı bilgiyi kocama bile vermem ki sevgilinize neden herşeyi anlatmaya çalışıyorsunuz i. Gerek yok gerçekten engelle sil gitsin

aşırı gereksiz bir durum yani tamamen çöp. hiç suyu bulandırmayın kim bilir ne niyetle attı o isteği. o kişiyi ve oluşturabileceği başka hesapları da engelle diye bir seçenek çıkıyor artık instagramda engeli basarken. ona tıklayın ve sonsuzluğa uğurlayın o insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…