eski sevgilim takip isteği yolladı

groenline

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
842
1.086
113
eski sevgilimle ayrılalı çok uzun zaman oluyor, yaklaşık 5 yıl. o dönem ailelerimiz de görüşüyordu. benim annem ve onun annesi iş arkadaşıydı bizim birlikte olduğumuz dönem ama sevgili olduğumuzu bilmiyorlardı. benim 2 buçuk senelik bir ilişkim var şu an. bu sabah eski sevgilimin bana instagram üzerinden takip isteği attığını gördüm. sizce bunu sevgilime söylemeli miyim? birbirimizle her şeyi paylaşırız ama böyle bir şey ilk kez başıma geliyor ne yapacağımı bilmiyorum, bilmesine gerek var mı?

söyle bence sonra öğrenir filan kötü olursunuz

Exten next olmaz. Reddet gitsin. O sana bu tür şeyleri söylemiyorsa (şu takip isteği attı, bu attı gibi) söyleme. Ama çok önemsiyorsa böyle şeyleri bilmek istiyorsa söyle

Eski sevgilimle onun istemesiyle ayrilmistim. 23_27 yaşlarindayken. Aradan 4 yil gecmisti, (birbirimizden hic haber de almamistik bu surecte) derken ben evlendim...
Esimle dugun resmimizi face ye koymustum profil resmimiz olarak.
Eski sevgilim de mesaj atmis face den,ben 6aylik evliyken.
"Cok guzel bir gelin olmussun,sen iyi bir insansin, mutlulugu hak ediyorsun, dilerim omur boyu mutlu olursun, ankara'ya olur da gelirseniz yapabilecegim bir yardimim olursa yazman yeterli" diye..
Esim de o esnada ankara da 6 ay egitimdeydi.
Esime soylemedim tabiki bu durumu, kar suyu kacirmaya gerek yoktu

Ustelik sifrem esimde de vardi. Ve mesaj cop kutusuna dusmustu. Ben o mesaji 4 ay sonrasinda tesadufen gormustum ve şok olmustum.
"Ben artik evliyim, iyi niyetle bile yazmis olsan bu beni ne kdr zor duruma dusururdu farkinda misin dedim. Ayrica, goruyorum ki sevgilin de var. Bana mesaj atman ona haksizlik degil mi dedim.
Lutfen, hic bir sekilde bana ulasma, mesaj atma. Dilerim sende evlenir, mutlu olursun" diye mesaj attim.
Ve konu kapandi, esime de soylemedim..

Engelle gitsin. Adam istek yollamis alt tarafi, anlatmana gerek yok

Siz hala birşeyler mi hissediyorsunuz? Takip isteğini çok ciddiye almışsınız.

bir de şimdiki sevgilinizi de hayatınızın bu kadar özeline sokmayın. Ben eski sevgilim takip isteği yollasa eşime bile söylemem sanırım. Eşimle aramda bahsi geçecek kadar önemli bulmam açıkçası.

Exim saçma sapan bir mesaj attığında 3 aylık çok hoş bir ilişkim vardı. Sevgilime dedim ki "sabah eskide kalan gereksiz bir insan mesaj attı. Arkandan iş çevirmek olmasın diye söylüyorum, cevabını verip sana koştum. Benim için önemli olan tek sensin"

Hem mesaj attığını duyurdum hem de onun bende tek olduğunu söyleyerek onu mutlu ettim. Üzerinde çok durmadı. Benim için büyük bir atılımdı açıkçası mesaj atan kişiye görüldü atıp yüz vermemek. Çünkü uzun bir süre beni sevmeyip sadece sevgimle oynamış, beni hiçbir yere de salmamıştı. Haklıyken bile özür diler hale gelmiştim. Hatta konuşma çıkmaza girmesin benle konuşması bitmesin diye sürekli saçma sapan konu açardım. O yüzden ona görüldü atıp yol vermek benim için çok büyük bir hareketti, sevgilimle de bu başarımı paylaşmak istedim bir nevi. Seni gerçekten seviyorum bak gör demek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…