Eski sevgilim nişanlısından ayrılıp tekrar bana döndü

Üzülerek söylüyorum ama bu iş yürümez bence,nişanlandığı kıza da yazık değil mi yani çocuk oyuncağı gibi. Ayrıca sizi değiştirmek istediyse iki gün sonra yine bunu yapıcak ve siz bu durumu kabul etmediğiniz sürüce sorunlar yine büyücek. ikinci bir şansı bu durumda hak etmediğini düşünüyorum ama karar sizin tabii

Bence bosta kaldi seni sevse niye 4 ay nisanli kalsin. Kaliyorsada daha kotu kizin duygulariyla oynamis

Kıskançlıktan deliye dönen adam gidip kızın biri ile görücü usulü nişanlanıyor. Aylar sonra nişanı atıp geri dönüyor. Sen de diyorsun ki; Tamam Aşkım, senin aşkından ölüyorum. Her şeyi kabul ediyorum ağzıma ve hayatımın içine sı..bilirsin. Sen yapsan seni kabul eder miydi?
Yanlış bildiğin bir şey söyleyeyim.

AŞKTA GURUR OLUR!

Böyle dengesiz anormal heriflere kendinizi paspas ediyorsunuz sözde aşk için, sonra sittin sene iki yakanız bir araya gelmiyor. Bu gün gidip nişanlanan, yarın evlendiğinde başkasına gitmekte beis görmeyecek çünkü bunu kabul ettin bir kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…