- 26 Mayıs 2023
- 7
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi beklemekteyiz
Erkekler dengesiz. İkizler daha da dengesiz. Ama önemli olan sensin seni manasizca birak insan dönünce ne olacak. Belki o zamanlar bir kiz yakınlık gösterdi ve o yüzden sana soğuk yaptı o kiz gidince de senin değerini anladı belki başka bir şey. Ama sen kendine sorunca ben nasıl bir sevgiliydim diye eğer kendinde hata görmüyorsan kendini değiştirme gereği duymayacaksan onun oyuncağı olma benceMerhaba erkek arkadaşımla 2 ay önce bitirdik kendisi gereksiz soğuk ilgisizdi ve sıkıntıları olduğunu söyledi bnde kimseyi pohpohlamak istemediğim için istemesemde eyw dedim. Beni engelledi ve geçen hafta engelimi açmış sürekli iş yerime gelip kendini gösteriyor. 2 gün önce ortak arkadaşımızın telefonundan sanki oymuş gibi mesaj atmış sonrasında anladım. Dönecek mi yoksa dalga mı geçiyor anlamadım.
Dip not: kendisi ikizler burcu:)
Çok haklısın kesinlikle ama galiba içimdekileri yuzune dokemedegim için hep eksik ve ona karşı dolu hissediyorumErkekler dengesiz. İkizler daha da dengesiz. Ama önemli olan sensin seni manasizca birak insan dönünce ne olacak. Belki o zamanlar bir kiz yakınlık gösterdi ve o yüzden sana soğuk yaptı o kiz gidince de senin değerini anladı belki başka bir şey. Ama sen kendine sorunca ben nasıl bir sevgiliydim diye eğer kendinde hata görmüyorsan kendini değiştirme gereği duymayacaksan onun oyuncağı olma bence
Hemde ne nazlanma :)Ne fark eder ki ergen tavırlar sergileyip kafasına göre ilişkisini bitirmiş. Geri dönmek istese de ki bunu bile yapamıyor nazlanıyor, hiç düşünmeye değecek biri değil.
Ben de aynı durumdayım şu an aramak konuşmak istiyorum 1 ay olmak üzereÇok haklısın kesinlikle ama galiba içimdekileri yuzune dokemedegim için hep eksik ve ona karşı dolu hissediyorum
Mağazada çalışıyorum müşteri olarak geliyor.Siz de onu engelleyin.
Ulaşamasın. İş yerinde ortak arkadaş mı var yine? Nasıl o kadar rahat gelebiliyor.
Bnde öyleyim ama aramak yokBen de aynı durumdayım şu an aramak konuşmak istiyorum 1 ay olmak üzere
Teşekkür ederimIki ay boyunca bakmış çevreye kafasına göre bulamamış şimdi sana dönmeye çalışıyor yokluktan. Sen kabul ettin diyelim ilk fırsatta başka şans bulunca gene topuklayip gidecek sen bilirsin
Bişey yapmaya çalışmıyor kimseyi bulamamış boşluktan eğer tekrar ağına düşer misiniz diye yazıyor. Gerçi bulsa da yazardı bu sefer de üçleme yapardı kafasında. Sizi seven değer verir yanınızda olur hiç engelleyip geçin bence.Merhaba erkek arkadaşımla 2 ay önce bitirdik kendisi gereksiz soğuk ilgisizdi ve sıkıntıları olduğunu söyledi bnde kimseyi pohpohlamak istemediğim için istemesemde eyw dedim. Beni engelledi ve geçen hafta engelimi açmış sürekli iş yerime gelip kendini gösteriyor. 2 gün önce ortak arkadaşımızın telefonundan sanki oymuş gibi mesaj atmış sonrasında anladım. Dönecek mi yoksa dalga mı geçiyor anlamadım.
Dip not: kendisi ikizler burcu:)
Maalesef ki istemesem de önemsiyorum. Ama dediğiniz gibi gelse bile yine gidecek birisi. Teşekkür ederim.onun ne yapmaya çalıştığı değil sizin ne yapacağız önemli. sanırım hala onu önemsiyorsunuz. yoksa konu açmazdınız. sizinleyken soğuk ve ilgisiz ise biriyle sıcak ve ilgilidir diye düşünürüm. o flörtü olmayınca kürkçü dükkanına geri döndü. kürkçü dükkanı olmayın. çünkü yine gidecek. kaybetmeyi göze alamayacak kadar sevseydi zaten tuhaf davranıp ayrılmazdı.