• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliden dönüş sinyalleri

Deletedaccount06

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Eski sevgilim arkadaşıma yorgun olduğumı söylediğimde lafa daldı. Kahve verelim dedi ve bana kahve yaptı getirdi. Sizce ne demek bu

Eski sevgilim arkadaşıma yorgun olduğumı söylediğimde lafa daldı. Kahve verelim dedi ve bana kahve yaptı getirdi. Sizce ne demek bu

Eski mesajlarına baktım, bu iş yerindeki eski sevgilinle sevişmediğiniz için ayrılmışsınız daha doğrusu erkek arkasaşın ayrılmış. Adam gitmiş aynı iş yerinden başkasıyla sevgili olmuş.

Duygusal, güzel bir ilişkiniz olsa, insanca ayrılsanız deriz ki belki sana ilgisi vardır. Ama hiç sanmıyorum. Boş yere kendi kendine anlam arıyorsun.

1000130733.webp

Kahve telvesi bol ise evlen benimle, şekerli ise sensiz yaşayamam hayatımın tadı, çay bardağında ise anama ana diyesin, sade ise gel beraber mesut olalım demek. Bunu da bilmiyorsanız ben ne deyim.

Aboo ben de diyorum niye eskilerin hepsi sozlesmis gibi yazmaya basladi 😱

Ama benimkiler erken hissetmis retroyu, 26sindan once basladilar.

Ben de vazgeçilmez hayvansi cazibemden dönüyorlar diyordum, meger retro varmis :(
Kız cazibene kurban olsun retro ayy

bu sizin ikinci üyeliğiniz sanırım? Ben bu soru tarzını ve yazma tarzını hatırlıyorum

O ilişkide iliskiyi kuramayan yurutemeyen ayrı ayrı iyi fakat birlikte felaket olan insanların denenmisii eski sevgililerim içinde tekrar canım sıkılana kadar kim beni çeker zokayi yutar yada bende potansiyel yok yeniyi iyisini bulamıyorum diyerek ego tazelemek için kısa süreli ilişki kurma çabaları ondan dolu gibi yağa bilirler bereketsiz ve beraberlik kurunca niye ayrıldığını hatırlatan cinsten isteyen azcik daha zorlar isteyen zaman bile kaybetmez .Bunların retrosu bitmez ortak nokta bı cacık olmaz o ilişkiden

Back
X