- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Deletedaccount06
Eski sevgilim arkadaşıma yorgun olduğumı söylediğimde lafa daldı. Kahve verelim dedi ve bana kahve yaptı getirdi. Sizce ne demek bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski sevgilini takıntı yapmış olabilir misin?Eski sevgilim arkadaşıma yorgun olduğumı söylediğimde lafa daldı. Kahve verelim dedi ve bana kahve yaptı getirdi. Sizce ne demek bu
Eski sevgiliyi elde edene kadar konu açacaksın sanırımEski sevgilim arkadaşıma yorgun olduğumı söylediğimde lafa daldı. Kahve verelim dedi ve bana kahve yaptı getirdi. Sizce ne demek bu
Eski sevgilim arkadaşıma yorgun olduğumı söylediğimde lafa daldı. Kahve verelim dedi ve bana kahve yaptı getirdi. Sizce ne demek bu
Bişey demek değil inek altında buzağı aramayın hersey de yaaEski sevgilim arkadaşıma yorgun olduğumı söylediğimde lafa daldı. Kahve verelim dedi ve bana kahve yaptı getirdi. Sizce ne demek bu
hiç inanmazdım ama bir günde bu kadar birbirinin aynı "eski sevgili" konusu cidden tesadüf olamaz.
Benim eskisi sinyal vermedi hiç uzay bile teğet geçiyor bunu of ya
Kahve telvesi bol ise evlen benimle, şekerli ise sensiz yaşayamam hayatımın tadı, çay bardağında ise anama ana diyesin, sade ise gel beraber mesut olalım demek. Bunu da bilmiyorsanız ben ne deyim.Eski sevgilim arkadaşıma yorgun olduğumı söylediğimde lafa daldı. Kahve verelim dedi ve bana kahve yaptı getirdi. Sizce ne demek bu
Aboo ben de diyorum niye eskilerin hepsi sozlesmis gibi yazmaya basladi
Kız cazibene kurban olsun retro ayyAboo ben de diyorum niye eskilerin hepsi sozlesmis gibi yazmaya basladi
Ama benimkiler erken hissetmis retroyu, 26sindan once basladilar.
Ben de vazgeçilmez hayvansi cazibemden dönüyorlar diyordum, meger retro varmis![]()
Engelledi bizihaydaa resmin gitti konu sahibi
@yazgi1234 bence bubu sizin ikinci üyeliğiniz sanırım? Ben bu soru tarzını ve yazma tarzını hatırlıyorum