• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgili

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var sevgilimle 5 yıldır birlikteyiz . sevgilimin benden önceki sevgilisi uzaktan bir akraba idi bana bundan bahsetmişti. çok kısa süren ve kızın ablasının ısrarları sonucu görüştüklerini daha sonrada ayrıldıklarını anlattı bana aradan yıllar geçti kızın ablası beni facede eklemiş bende kabul ettim sonradan ögrendim sevgilimin eski kız arkadaşının ablası oldugunu o zaman çok merak etmiştim ne gerek vardı beni face eklemeye ve dayanamayarak sormuştum belirli bir amacı olmadıgını söylemişti . geçenlerde sevgilimin facende msj kutusunda bu kızdan gelen msj gördüm kız başka bir şehirde yaşıyor ve kardeşiyle birlikte bizim yaşadıgımız şehire geleceklerini sevgilimle görüşmek istediğini söylemiş samimiler ya güya kendini çok samimi sanıyor sevgilimle sevgilime söyledim o sürekli face girmez o yüzden msj görmemişti oda kızın ara sıra aradıgını msj attıgını ama cvp vermediğini söyledi sende muhattap olma boşver demişti ben dayanamadım kıza sordum geliyormuşsunuz kim kim görüşeceksiniz diye bende seninle tanışlamak istiyorum sevgilinede söyledim filan dedi bence kıvırıyordu bende kardeşiniz demi olacak sizce bu durum gereksiz degil mi geçmişte yaşanmışlıklar var ne gerek var görüşmelerine bence genişlik bu gereksiz böyle bir hareket filan dedim kızda bu genişlik filan degil biz akrabayız görüşürüz filan dedi ama ilk başta sadece kendim görüşmek istiyorum demişti benimle tartıştı istediğiimle görüşürüz herkes benimle görüşmek ister insanlar beni seviyorlar filan dedi bende polemik yapmadım konuyu kapattım sonra merak etme için rahat olsun dedi görüşmicez gelince filan dedi kendimi kötü hissettim yok yere ortaya sorun çıkar mışım gibi düşündüm bir an kızlar sizce gerekli mi görüşmeleri üstelikte ben kızı kaç kere faceden silmiştim duruyor ekliyor yeniden ne varsa beni görünce ne oluyorsa anlamadım gitti ben sevgilime güveniyorum onu çok seviyorum oda aynı şekilde bana güveniyor ama sinir oldum bu duruma boş yere olay çıkarıyorum sanki kız öyle bir hava yarattı

Son düzenleme:
Bencede ne gerek var görüşmelerine. Ablasının sizi eklemesi de gereksiz bence. Sonuçta tanışmıyorsunuz.

Bencede ne gerek var görüşmelerine. Ablasının sizi eklemesi de gereksiz bence. Sonuçta tanışmıyorsunuz.

bencede görüşün desem kosa kosa gelecek abla kardeş yani birde diyorki kardeşimin sevgilisi var varsa o zaman ona göre davransın sanki benim resimlerime paylaşımlarıma bakıp kardeşiyle yorum kıyaslama yapıyorlar gibi me geldi abartıyorda olabilirim birde o tartışmadan sonra daha yazıyor bana sevgilimine aramış geldik geri döndük demiş

Onlar nasıl kızlarmış ya eski sevgilisiyle görüşecek üstelik kız arkadaşı da yanında olacak!!
Ben olsam gitmem ve erkek arkadaşıma da gitmeni istemiyorum sen bilirsin diye açık açık söylerdim..

Onlar nasıl kızlarmış ya eski sevgilisiyle görüşecek üstelik kız arkadaşı da yanında olacak!!
Ben olsam gitmem ve erkek arkadaşıma da gitmeni istemiyorum sen bilirsin diye açık açık söylerdim..

canım sevgilim zaten gitmek istemiyordu benim muhattap olmamıda istemiyor bu eğer görüşseler bu genişlikten başka nedirki kız beni facede öyle bir azarladı ki şaşırdım kaldım

Son düzenleme:
canım sevgilim zaten gitmek istemiyordu benim muhattap olmamıda istemiyor bu eğer görüşseler bu genişlikten başka nedirki kız beni facede öyle bir azarladı ki şaşırdım kaldım
Engelle kızı muhatap olma o da gitmesin canınız sıkılmasın boşuna :50:

Engelle kızı muhatap olma o da gitmesin canınız sıkılmasın boşuna :50:

aynen öyle yaptım canım kız sevgilimi aramış gelip geri döndük demiş sevgilimde iyi demiş anlattı bana garibime gitti bu durum bana kafayı yemiş kıskanç sevgili muamelesi yapmıştı kız öyle miyim diye düşündüm

Karşı taraf sizi eklediğinde kabul etmemeliydiniz, aranızda geçen konuşma hoş olmamış yarın aileler devreye girdiğinde bu konuşma anılıp sizde insanların gözünde kıskanç sevgili olarak kalabilirsiniz..

Keşke erkek arkadaşınız engelleseydi..

Bunlara rağmen elbette ki siz haklısınız, yaşanmışlıklar varken bu kadar sıkı fıkı olunmaya çalışılması hoş değil.. Bende olsam tepki verir durumdan rahatsız olurdum ancak bunu karşı tarafa belli etmezdim..

Karşı taraf sizi eklediğinde kabul etmemeliydiniz, aranızda geçen konuşma hoş olmamış yarın aileler devreye girdiğinde bu konuşma anılıp sizde insanların gözünde kıskanç sevgili olarak kalabilirsiniz..

Keşke erkek arkadaşınız engelleseydi..

Bunlara rağmen elbette ki siz haklısınız, yaşanmışlıklar varken bu kadar sıkı fıkı olunmaya çalışılması hoş değil.. Bende olsam tepki verir durumdan rahatsız olurdum ancak bunu karşı tarafa belli etmezdim..[/QUOTE

evet size hak veriyorum ama o beni eklerken ben ortak arkadaşlar sayesinde kabul etmiştim yani onun tam kim oldgunu bilmiyordum sonradan öğrendim özür dilerim kaba konuşmak istemiyorum ama kız öyle çirkefleşti ki anlatamam konuşma sırasında ben sadece düzgün bir insan gibi hanım efendi şekilde kardeşiyle sevgilimin görüşmesinin uygun olup olmadıgını sordum bence uygun degil dedim o neler saydı bana ben az şey söyledim diye düşünüyorum şuanda sonradan pişman oldum o konuşmayı yaptıgıma keşke yapmasaydım dedim :(

hiç bi erkek bir kızla görüşmeye ısrar kıyamet gitmez , geçsin o ayakları .

ama bi yamuğunu yakalamadıysanız sevgilinize konuları yansıtmayın . ama önlerini kesin göze yakın olursa o etkileşim olur mazallah , ilk kavganızda soluğu yanında almasın .

hiç bi erkek bir kızla görüşmeye ısrar kıyamet gitmez , geçsin o ayakları .

ama bi yamuğunu yakalamadıysanız sevgilinize konuları yansıtmayın . ama önlerini kesin göze yakın olursa o etkileşim olur mazallah , ilk kavganızda soluğu yanında almasın .

cevap için teşekkür ederim yaşanılan durumda sevgilimle alakalı sorun yok ilk kavgada solugu onun yanında almaz 5 yıldır çıkıyoruz ve hiç bir zaman solugu onun yanında almadı benim kızdıgım nokta kızın ablası sevgilim degil

Back
X