Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var sevgilimle 5 yıldır birlikteyiz . sevgilimin benden önceki sevgilisi uzaktan bir akraba idi bana bundan bahsetmişti. çok kısa süren ve kızın ablasının ısrarları sonucu görüştüklerini daha sonrada ayrıldıklarını anlattı bana aradan yıllar geçti kızın ablası beni facede eklemiş bende kabul ettim sonradan ögrendim sevgilimin eski kız arkadaşının ablası oldugunu o zaman çok merak etmiştim ne gerek vardı beni face eklemeye ve dayanamayarak sormuştum belirli bir amacı olmadıgını söylemişti . geçenlerde sevgilimin facende msj kutusunda bu kızdan gelen msj gördüm kız başka bir şehirde yaşıyor ve kardeşiyle birlikte bizim yaşadıgımız şehire geleceklerini sevgilimle görüşmek istediğini söylemiş samimiler ya güya kendini çok samimi sanıyor sevgilimle sevgilime söyledim o sürekli face girmez o yüzden msj görmemişti oda kızın ara sıra aradıgını msj attıgını ama cvp vermediğini söyledi sende muhattap olma boşver demişti ben dayanamadım kıza sordum geliyormuşsunuz kim kim görüşeceksiniz diye bende seninle tanışlamak istiyorum sevgilinede söyledim filan dedi bence kıvırıyordu bende kardeşiniz demi olacak sizce bu durum gereksiz degil mi geçmişte yaşanmışlıklar var ne gerek var görüşmelerine bence genişlik bu gereksiz böyle bir hareket filan dedim kızda bu genişlik filan degil biz akrabayız görüşürüz filan dedi ama ilk başta sadece kendim görüşmek istiyorum demişti benimle tartıştı istediğiimle görüşürüz herkes benimle görüşmek ister insanlar beni seviyorlar filan dedi bende polemik yapmadım konuyu kapattım sonra merak etme için rahat olsun dedi görüşmicez gelince filan dedi kendimi kötü hissettim yok yere ortaya sorun çıkar mışım gibi düşündüm bir an kızlar sizce gerekli mi görüşmeleri üstelikte ben kızı kaç kere faceden silmiştim duruyor ekliyor yeniden ne varsa beni görünce ne oluyorsa anlamadım gitti ben sevgilime güveniyorum onu çok seviyorum oda aynı şekilde bana güveniyor ama sinir oldum bu duruma boş yere olay çıkarıyorum sanki kız öyle bir hava yarattı
Son düzenleme: