• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili

petekcicek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
11
3
1
Kızlar merhaba 22 yaşındayım üniversite ogrencisiyiz.eski sevgilimle aynı sınıftayız . Sevgili derken daha önce de aynı sınıftan biriyle birlikteydim daha sonra çok kötüsü seyler yaşandı ayrıldık.3 4 ay sonra başka biriyle konuşmaya başladım. Ama eski sevgilimle sürekli ayrıl barış durumumuz vardı zaten .Bende artık önüme biri çıkınca şans vermek istedim.ama bu kişi de aynısı çıktı yaklaşımı biras yanlıs oldu.surekli koNu cinselliğe geliyo du .neyse 3 4 ay konuştuktan sonra yine de belki bu huyunu düzeltir diye sevgili olduk.ama pandemi dönemine denk gelince bende oturudgum şehire geldim okullar kapandı falan yani uzak kaldık ama yine de sevgiki oldum .sevgiki olmadan önce de kaç kere gidip geldi konuşmaya bitirdi.gorusuceksek eve gel diyodu bende kabul etmeyince kendini gri cekiyodu en fazla konuşmadığımız süre 1 hafta. Neyse kendini geri çekti falan bide çok gerçekten inatçı biri .derken sevgili olduk uzak olduğumuz için uzaktan cinsel anlamda konuşmak istiyodu ben tersleyice tekrar 1 kez kendini çekti derken bende konuştum düzgünce bi daha yaparsan biter diye neyse bi süre duzellti kendini ama sevgili olduğumuz zamanlara gerçekten aramiz çok iyiydi çok iyi anlaşıyorum. Daha sonra yine aynı komu açılınca birlikte olmak istemiyorum ama sevişmek istiyorum seninle diyip duruyodu.bi gün çok abartınca bende ayrılmak istediğimi söyledim. Ayrıldık zaten uzak olduğumuz için aramızda hiç bir fiziksel temas olmamisti.1 ay sonra geri dönmek istedim tabi bu kapıyı kendı bana açık bırakmıştı döndüm ama dönmez olaydım 2 hafta boyunca surundurdu en son sevgilim diye hitap etti hemen sevgilim diyemezdim sonucta sana dedi sonra yine aynı konular açıldı ben kendimi geri çektim bu seger o kendini geri çekti em son düzgünce konuşalım dedim beni geçiştirdi kafamda bi suru isim var bi tek derdim bu değil dedi bende sinirlerdim tamam kusura bakma ben rahatsız ettim dedim o da of ne alakası var yaptı bende tamam bise demedim sonra konuşuruz diye gecistirdim bu süre 1 ay sürdü. Bende daha sonra yazmadım yaklaşık 5 ay oldu hala takiplesiyoruz ilk başlarda imali şeyler atıyordu sözler wp durumdan sözler acıklı şarkılar kendini atıyordu falan derken bunu yaklaşık 4 5 kere yaptı ama bana geri gelmedi bende kendime olduğunu bilmeme rağmen salak yerine koyduğu için dönmedim ve birlikteyken flortlesirkende çok pesimden koşmuştu . Hala takiplesiyoruz yani ben hikayelerine geç bakiyorum ya da hiç bakmiyodum ama o dakikasında bakiyo şuan bulunduğum şehire tatile geldi sürekli hikaye ariyo illaki gorudgumu biliyo kızlar sizce ne yapmalıyım yazmalmiyim 5 aydır konuşmuyoruz aonucta imali şeyler atmak yerine isteseydi bana da yazabilirdi diye düşündüm hikaeyerlinde de gayet keyifli ben üzülüyorum açaba sans vermedim mi diye ya da boslujtayim diye diğer iliskimden cok yıprandıgim icijn bu kişiye de biraz katı davrandım napmaliyim sizce yazmaliyimiyim yazmami bekliyomudur .

Son düzenleme:
Bence de gayet açık ama ben hala böyle bi umut niye bu şekilde yaptığımı bilmiyorum önceki iliskimde gerçekten çok yıpranmıştım duygusal boşluktan galiba.yabi yazmam ya da konuşmak istemem yine donersem bu sefer daha kötü pesinden koşturur yani düzelmesi için bir umut yok mu sizce .gerçekten bise yapmam saçma mi olur kızlar yani nasi davrancagimi bilmiyorum suçlu hissettiriyo ben açıklama yapmadan biraktiğim için.

Son düzenleme:
Yani iste denildiği kadar kolay olsa keşke de .Acaba hırstan mi yapıyorum buraya gelmeden önce aklıma geliyodu ama arayim sorim falan diye düşünmedim hiç şimdi buraya gelince galiba bende hirs mi yaptım benim için uğraşmadı diye yani cidden kızlar niye kendimi bu duruma düşürüyorum utanıyorum da bu yuzden

Çok boş bir konu olmuş. Boşuna okumuş olmamak için cevap yazıyorum. Beklentiler farklıymış uymamışsınız ayrılmışsınız. Mis gibi işte önünüze bakın. Vaktinizi daha güzel konulara sizinle benzer görüşlere sahip insanlara verin. Kimseyi hikayenize kaçıncı saniyede baktığı üzerinden yorum peşine düşecek kadar düşünmeyin. İstese uyumlu olduğunuzu düşünse yazardı. Çok çekingen biri değilmiş anlattığınıza göre. Hikayenize bakılması hiçbir zaman bir mesaj bir işaret değil.

Peki haklisiniz çok teşekkür ederim. Böyle boş beklentiye girmek beni üzüyor sadece.Gerçekten farklı görüşler duymak istediğim için sormak istedim kendı arkadaş çevremiz bilirsiniz yani duymak istediğimiz şeyleri söylüyorlar genellikle.

Peki haklisiniz çok teşekkür ederim. Böyle boş beklentiye girmek beni üzüyor sadece.Gerçekten farklı görüşler duymak istediğim için sormak istedim kendı arkadaş çevremiz bilirsiniz yani duymak istediğimiz şeyleri söylüyorlar genellikle.
Siz de haklısınız bazen değmeyecek kişilerin değmeyecek hareketleri dengemizi bozabiliyor ve internet yüzünden bu tarz yorucu etkilere çok fazla maruz kalıyoruz. Artık çok kişiden duyuyorum durumuma baktı durumunu gizledi vs anlam yüklemeye çalışılan insanlar. Birinin parmağının ucunu kıpırdatarak ne ima ettiğine değil, ne söylediğine, uzun vadede bize ne hissettirdiğine, ne gibi özveriler gösterdiğine bakmayı öğrenmeden mutlu olmak çok zor. O yüzden öyle yazdım daha ince şekilde yazabilirmişim kusura bakmayın.

Yok ne kusuru☺ asıl yazıp vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.Dediklerinizde çok haklisiniz .Yani erkeklerin amaçlarıda zaten bu yani emnazından benim karsilastiklarimin bu tarz hareketlerle ikilemde bırakmak aslında herşey çok net dediginiz gibi fazla anlam yüklememek gerek.

Beebeğim sen istiyorsun onu düşün. Bu adamla devam etmek istiyor musun istemiyor musun? Seviyorum ama ... diye devam eden cümlelerin varsa yol ver gitsin. Uyumsuzluğunuz varsa eninde sonunda yeniden patlak vericek ve yine ayrılıcaksınız. Bu yüzden ne kadar erken ayrılırsan o kadar iyi bence. İnan bana böyle olmayan da çok erkek var. Tabi ki cinselli hayatın bir parçası ama bu karşındaki insan da ergen değil sonuçta. Kendine mukayet olmasını çoktan öğrenmiş olması gerekirdi.

Kızlar merhaba 22 yaşındayım üniversite ogrencisiyiz.eski sevgilimle aynı sınıftayız . Sevgili derken daha önce de aynı sınıftan biriyle birlikteydim daha sonra çok kötüsü seyler yaşandı ayrıldık.3 4 ay sonra başka biriyle konuşmaya başladım. Ama eski sevgilimle sürekli ayrıl barış durumumuz vardı zaten .Bende artık önüme biri çıkınca şans vermek istedim.ama bu kişi de aynısı çıktı yaklaşımı biras yanlıs oldu.surekli koNu cinselliğe geliyo du .neyse 3 4 ay konuştuktan sonra yine de belki bu huyunu düzeltir diye sevgili olduk.ama pandemi dönemine denk gelince bende oturudgum şehire geldim okullar kapandı falan yani uzak kaldık ama yine de sevgiki oldum .sevgiki olmadan önce de kaç kere gidip geldi konuşmaya bitirdi.gorusuceksek eve gel diyodu bende kabul etmeyince kendini gri cekiyodu en fazla konuşmadığımız süre 1 hafta. Neyse kendini geri çekti falan bide çok gerçekten inatçı biri .derken sevgili olduk uzak olduğumuz için uzaktan cinsel anlamda konuşmak istiyodu ben tersleyice tekrar 1 kez kendini çekti derken bende konuştum düzgünce bi daha yaparsan biter diye neyse bi süre duzellti kendini ama sevgili olduğumuz zamanlara gerçekten aramiz çok iyiydi çok iyi anlaşıyorum. Daha sonra yine aynı komu açılınca birlikte olmak istemiyorum ama sevişmek istiyorum seninle diyip duruyodu.bi gün çok abartınca bende ayrılmak istediğimi söyledim. Ayrıldık zaten uzak olduğumuz için aramızda hiç bir fiziksel temas olmamisti.1 ay sonra geri dönmek istedim tabi bu kapıyı kendı bana açık bırakmıştı döndüm ama dönmez olaydım 2 hafta boyunca surundurdu en son sevgilim diye hitap etti hemen sevgilim diyemezdim sonucta sana dedi sonra yine aynı konular açıldı ben kendimi geri çektim bu seger o kendini geri çekti em son düzgünce konuşalım dedim beni geçiştirdi kafamda bi suru isim var bi tek derdim bu değil dedi bende sinirlerdim tamam kusura bakma ben rahatsız ettim dedim o da of ne alakası var yaptı bende tamam bise demedim sonra konuşuruz diye gecistirdim bu süre 1 ay sürdü. Bende daha sonra yazmadım yaklaşık 5 ay oldu hala takiplesiyoruz ilk başlarda imali şeyler atıyordu sözler wp durumdan sözler acıklı şarkılar kendini atıyordu falan derken bunu yaklaşık 4 5 kere yaptı ama bana geri gelmedi bende kendime olduğunu bilmeme rağmen salak yerine koyduğu için dönmedim ve birlikteyken flortlesirkende çok pesimden koşmuştu . Hala takiplesiyoruz yani ben hikayelerine geç bakiyorum ya da hiç bakmiyodum ama o dakikasında bakiyo şuan bulunduğum şehire tatile geldi sürekli hikaye ariyo illaki gorudgumu biliyo kızlar sizce ne yapmalıyım yazmalmiyim 5 aydır konuşmuyoruz aonucta imali şeyler atmak yerine isteseydi bana da yazabilirdi diye düşündüm hikaeyerlinde de gayet keyifli ben üzülüyorum açaba sans vermedim mi diye ya da boslujtayim diye diğer iliskimden cok yıprandıgim icijn bu kişiye de biraz katı davrandım napmaliyim sizce yazmaliyimiyim yazmami bekliyomudur .
Size acı gerçeği açıklamadan duramayacağım. O çocuğun hayatında tek siz olamazsınız. Cinsellik yönünde size yaklaşıyorsa eminim konuşmadığı muhabbet etmediği kimse yoktur. Kötü.

Adam resmen seni yatağa atmak istiyor sadece sen hala ne yapmalıyım diyorsun allahım çıldırcam senin yaşın kaç acaba ? 22 falan değilsin sen daha küçüksün benceSen eğer yarmak istiyorsan ozaman trip atma adama tamam gel sevişelim de sana açık açık beraber olmak istemiyorum ama seninle sevişmek istiyorum demiş. Sen ise hala bi öyle bi böylesin. Git seviş adamla bıraksın seni sen ortada kal sonra buraya gel yine konu aç ne yapmalıyım de olur mu?
Adam diyelim sevişmek istiyor ama sevmelide ama sevmiyor da çocuk gibi bi hafta küsmeler tripler atması daha ne düşündüyor seni ?

Kızlar merhaba 22 yaşındayım üniversite ogrencisiyiz.eski sevgilimle aynı sınıftayız . Sevgili derken daha önce de aynı sınıftan biriyle birlikteydim daha sonra çok kötüsü seyler yaşandı ayrıldık.3 4 ay sonra başka biriyle konuşmaya başladım. Ama eski sevgilimle sürekli ayrıl barış durumumuz vardı zaten .Bende artık önüme biri çıkınca şans vermek istedim.ama bu kişi de aynısı çıktı yaklaşımı biras yanlıs oldu.surekli koNu cinselliğe geliyo du .neyse 3 4 ay konuştuktan sonra yine de belki bu huyunu düzeltir diye sevgili olduk.ama pandemi dönemine denk gelince bende oturudgum şehire geldim okullar kapandı falan yani uzak kaldık ama yine de sevgiki oldum .sevgiki olmadan önce de kaç kere gidip geldi konuşmaya bitirdi.gorusuceksek eve gel diyodu bende kabul etmeyince kendini gri cekiyodu en fazla konuşmadığımız süre 1 hafta. Neyse kendini geri çekti falan bide çok gerçekten inatçı biri .derken sevgili olduk uzak olduğumuz için uzaktan cinsel anlamda konuşmak istiyodu ben tersleyice tekrar 1 kez kendini çekti derken bende konuştum düzgünce bi daha yaparsan biter diye neyse bi süre duzellti kendini ama sevgili olduğumuz zamanlara gerçekten aramiz çok iyiydi çok iyi anlaşıyorum. Daha sonra yine aynı komu açılınca birlikte olmak istemiyorum ama sevişmek istiyorum seninle diyip duruyodu.bi gün çok abartınca bende ayrılmak istediğimi söyledim. Ayrıldık zaten uzak olduğumuz için aramızda hiç bir fiziksel temas olmamisti.1 ay sonra geri dönmek istedim tabi bu kapıyı kendı bana açık bırakmıştı döndüm ama dönmez olaydım 2 hafta boyunca surundurdu en son sevgilim diye hitap etti hemen sevgilim diyemezdim sonucta sana dedi sonra yine aynı konular açıldı ben kendimi geri çektim bu seger o kendini geri çekti em son düzgünce konuşalım dedim beni geçiştirdi kafamda bi suru isim var bi tek derdim bu değil dedi bende sinirlerdim tamam kusura bakma ben rahatsız ettim dedim o da of ne alakası var yaptı bende tamam bise demedim sonra konuşuruz diye gecistirdim bu süre 1 ay sürdü. Bende daha sonra yazmadım yaklaşık 5 ay oldu hala takiplesiyoruz ilk başlarda imali şeyler atıyordu sözler wp durumdan sözler acıklı şarkılar kendini atıyordu falan derken bunu yaklaşık 4 5 kere yaptı ama bana geri gelmedi bende kendime olduğunu bilmeme rağmen salak yerine koyduğu için dönmedim ve birlikteyken flortlesirkende çok pesimden koşmuştu . Hala takiplesiyoruz yani ben hikayelerine geç bakiyorum ya da hiç bakmiyodum ama o dakikasında bakiyo şuan bulunduğum şehire tatile geldi sürekli hikaye ariyo illaki gorudgumu biliyo kızlar sizce ne yapmalıyım yazmalmiyim 5 aydır konuşmuyoruz aonucta imali şeyler atmak yerine isteseydi bana da yazabilirdi diye düşündüm hikaeyerlinde de gayet keyifli ben üzülüyorum açaba sans vermedim mi diye ya da boslujtayim diye diğer iliskimden cok yıprandıgim icijn bu kişiye de biraz katı davrandım napmaliyim sizce yazmaliyimiyim yazmami bekliyomuda
Ya adamın derdi bu kadar belliyken neden hala onu düşünüyorsun cidden ? Yapma yani baksana derdi eve atmak yatağa atmak hevesi geçince bırakacak sen bunu mu istiyorsun ? Kendini bu kadar degersizleştirme

Beebeğim sen istiyorsun onu düşün. Bu adamla devam etmek istiyor musun istemiyor musun? Seviyorum ama ... diye devam eden cümlelerin varsa yol ver gitsin. Uyumsuzluğunuz varsa eninde sonunda yeniden patlak vericek ve yine ayrılıcaksınız. Bu yüzden ne kadar erken ayrılırsan o kadar iyi bence. İnan bana böyle olmayan da çok erkek var. Tabi ki cinselli hayatın bir parçası ama bu karşındaki insan da ergen değil sonuçta. Kendine mukayet olmasını çoktan öğrenmiş olması gerekirdi.
Evet çok haklısın gerçekten 1 ay önce yine aradi beni açmadım tatile geldiğinde seni de aricaktim ama ters bise dersin canim sıkılır diye aramadım dedi cidden dalga geçer gibi bende aradiktan sonra aramasına donemedim diye mesaj attım üstelik beni aramissin falan diye gayet pişkin bi şekilde öylesine aradım dedi sonra bi süre daha konuştuk 2 hafta falan bu surede kendi yazdı etti ama sonuç yine aynı oyalamak için canı sıkıldığı için gelmiş resmen

Adam resmen seni yatağa atmak istiyor sadece sen hala ne yapmalıyım diyorsun allahım çıldırcam senin yaşın kaç acaba ? 22 falan değilsin sen daha küçüksün benceSen eğer yarmak istiyorsan ozaman trip atma adama tamam gel sevişelim de sana açık açık beraber olmak istemiyorum ama seninle sevişmek istiyorum demiş. Sen ise hala bi öyle bi böylesin. Git seviş adamla bıraksın seni sen ortada kal sonra buraya gel yine konu aç ne yapmalıyım de olur mu?
Adam diyelim sevişmek istiyor ama sevmelide ama sevmiyor da çocuk gibi bi hafta küsmeler tripler atması daha ne düşündüyor seni ?
Evet çok haklısın gerçekten bilmeme rağmen boşluktan dolayi bu tarz davranıyorum yani farkındayım ama bi adam gerçekten neyse o degismez

Evet bence de ama sonuc hep ayni tekrar dondu ve resmen peşinden koşturmaya caliisyo istediğini eline vermeyince de yine gitti yani ben genel olarak cidden nasil davranacağını bilmiyorum bu erkeklere

Kızlar beni yeniden aradi yine aynı niyetle bi kez aradi 20 25 gün sonra ben kendim aradım öylesine aradım dedi bende onun gibi yaptım öylesine aradım dedim konuştuktan sonra iste bana çok yoğunum çalışıyorum o yüzden sana zaman ayiramafim tarzi konuştu 2 hafta kadar tekrar konuştuk sonuc yine hüsran bende tersleyip kapattım en son tekrar sildim her yerden tekrar geldiğinde en mantıklısı cevap vermemek sonunu bile bile yapıyorum hala degismicek hiç galiba

Back
X