- 7 Ekim 2020
- 11
- 3
- 1
- Konu Sahibi petekcicek
Kızlar merhaba 22 yaşındayım üniversite ogrencisiyiz.eski sevgilimle aynı sınıftayız . Sevgili derken daha önce de aynı sınıftan biriyle birlikteydim daha sonra çok kötüsü seyler yaşandı ayrıldık.3 4 ay sonra başka biriyle konuşmaya başladım. Ama eski sevgilimle sürekli ayrıl barış durumumuz vardı zaten .Bende artık önüme biri çıkınca şans vermek istedim.ama bu kişi de aynısı çıktı yaklaşımı biras yanlıs oldu.surekli koNu cinselliğe geliyo du .neyse 3 4 ay konuştuktan sonra yine de belki bu huyunu düzeltir diye sevgili olduk.ama pandemi dönemine denk gelince bende oturudgum şehire geldim okullar kapandı falan yani uzak kaldık ama yine de sevgiki oldum .sevgiki olmadan önce de kaç kere gidip geldi konuşmaya bitirdi.gorusuceksek eve gel diyodu bende kabul etmeyince kendini gri cekiyodu en fazla konuşmadığımız süre 1 hafta. Neyse kendini geri çekti falan bide çok gerçekten inatçı biri .derken sevgili olduk uzak olduğumuz için uzaktan cinsel anlamda konuşmak istiyodu ben tersleyice tekrar 1 kez kendini çekti derken bende konuştum düzgünce bi daha yaparsan biter diye neyse bi süre duzellti kendini ama sevgili olduğumuz zamanlara gerçekten aramiz çok iyiydi çok iyi anlaşıyorum. Daha sonra yine aynı komu açılınca birlikte olmak istemiyorum ama sevişmek istiyorum seninle diyip duruyodu.bi gün çok abartınca bende ayrılmak istediğimi söyledim. Ayrıldık zaten uzak olduğumuz için aramızda hiç bir fiziksel temas olmamisti.1 ay sonra geri dönmek istedim tabi bu kapıyı kendı bana açık bırakmıştı döndüm ama dönmez olaydım 2 hafta boyunca surundurdu en son sevgilim diye hitap etti hemen sevgilim diyemezdim sonucta sana dedi sonra yine aynı konular açıldı ben kendimi geri çektim bu seger o kendini geri çekti em son düzgünce konuşalım dedim beni geçiştirdi kafamda bi suru isim var bi tek derdim bu değil dedi bende sinirlerdim tamam kusura bakma ben rahatsız ettim dedim o da of ne alakası var yaptı bende tamam bise demedim sonra konuşuruz diye gecistirdim bu süre 1 ay sürdü. Bende daha sonra yazmadım yaklaşık 5 ay oldu hala takiplesiyoruz ilk başlarda imali şeyler atıyordu sözler wp durumdan sözler acıklı şarkılar kendini atıyordu falan derken bunu yaklaşık 4 5 kere yaptı ama bana geri gelmedi bende kendime olduğunu bilmeme rağmen salak yerine koyduğu için dönmedim ve birlikteyken flortlesirkende çok pesimden koşmuştu . Hala takiplesiyoruz yani ben hikayelerine geç bakiyorum ya da hiç bakmiyodum ama o dakikasında bakiyo şuan bulunduğum şehire tatile geldi sürekli hikaye ariyo illaki gorudgumu biliyo kızlar sizce ne yapmalıyım yazmalmiyim 5 aydır konuşmuyoruz aonucta imali şeyler atmak yerine isteseydi bana da yazabilirdi diye düşündüm hikaeyerlinde de gayet keyifli ben üzülüyorum açaba sans vermedim mi diye ya da boslujtayim diye diğer iliskimden cok yıprandıgim icijn bu kişiye de biraz katı davrandım napmaliyim sizce yazmaliyimiyim yazmami bekliyomudur .
Son düzenleme: