• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili ve dost olmak :(

Jumblante

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.437
988
363
öncelikle herkese merhaba
sizle bişey paylaşmak istiyorum
bundan 1 sene önce bi sevgilim vardı ama sevmediğim için ayrıldık ve ondan sonra hi konuşmadık
fakat dün konuştuk oda sevgilisinden yarılmış ve üzgündü teselli ettim bi dost gibi
ama nedense başkasını bu kadar sevmesine üzüldüm onu sevmediğimden eminim ama neden böyle oldu anlamadım....:gitme

eski sevgilinde olsan bi kiskanma olmasi normal neticede benzer duygulari sana tasiyordu daha evvelinde.
ama benden sana tavsiye eski sevgiliden dost olmaz.. cok da yakinlasma artik.. bi insan sevgiliden dost mertebesine inemez..

eski sevgili adı üstünde ya sevgili
ister sev ister sevme
ister çok yakışıklı olsun ister çirkin yine de kıskanılıyor yani seninki anormal değil
hatta ben bana arkadaşlık teklif edip de kabul etmediğim kişileri bile sonra başkasıyla gördüm zaman vayy be diye iç geçiriyodum
ayyy bizde normalmiyiz acaba şimdi anlatınca ne saçma diyorum

eski sevgilinde olsan bi kiskanma olmasi normal neticede benzer duygulari sana tasiyordu daha evvelinde.
ama benden sana tavsiye eski sevgiliden dost olmaz.. cok da yakinlasma artik.. bi insan sevgiliden dost mertebesine inemez..

kesinlikle katılıyorum dost olma konusunda ama öyle iyi biri ki dostluğunu kaybetmek istemiyorum
ben istemesem bile sanki içimden bi şey onunla dost olmamı istiyor kesinlikle sevmiyorum ama şimdiki sevdiği kişiyi anlatınca gözlerimin dolmasını engeleyemiyorum

Unutulmaz olmadığının göstergesi olduğu için üzülmüş olabilirsin,çok normal..Eski de olsa bir zamanlar bir şeyler paylaşılmış.Ama aranızdaki mesafeyi koru bence,eski sevgiliyle dost oluncağına pek inanmıyorum,ikiniz içinde zor olur..

Son düzenleme:
eski sevgili adı üstünde ya sevgili
ister sev ister sevme
ister çok yakışıklı olsun ister çirkin yine de kıskanılıyor yani seninki anormal değil
hatta ben bana arkadaşlık teklif edip de kabul etmediğim kişileri bile sonra başkasıyla gördüm zaman vayy be diye iç geçiriyodum
ayyy bizde normalmiyiz acaba şimdi anlatınca ne saçma diyorum

banada çok saçma geliyo madem sevmiyorum niye kıskanıyorum diyorum ama sevmediğimdende eminim
acaba bana olan sevgisi hiç bitmeyecek diye mi düşündüm bilemiyorum...

Unutulmaz olmadığının göstergesi olduğu için üzülmüş olabilirsin,çok normal..Eski de olsa bir zamanlar bir şeyler paylaşılmış.Ama aranızdaki mesafeyi koru bence,eski sevgiliyle dost oluncağına pek inanmıyorum,ikiniz içinde zor olur..

evet çok zormuş anladım

öncelikle herkese merhaba
sizle bişey paylaşmak istiyorum
bundan 1 sene önce bi sevgilim vardı ama sevmediğim için ayrıldık ve ondan sonra hi konuşmadık
fakat dün konuştuk oda sevgilisinden yarılmış ve üzgündü teselli ettim bi dost gibi
ama nedense başkasını bu kadar sevmesine üzüldüm onu sevmediğimden eminim ama neden böyle oldu anlamadım....:gitme

eski sevgili adı üstünde eski..........aradan bir sene geçmiş.ikinizinde sevgilileri olmuş......
kıskanman normal olabilir belkide ona duydugun hisler daha bitmemiş..
yada onun aramasıyla yeniden küllendi.......
bilemem ........
ama eski sevgiliyle dost olunurmu diye sormuşun ..........bence olunmaz..........
bu anlattıngın durumda buna kanıt..........ayrılmanızın üzerinden zaman geçmesine ragmen halen kıskanıyorsan............dost olunca bir çok şeyde paylaşılacagın için kıskançlık hat safhada olur..........
o yüzden dost olunmaz..........

Back