Yok canım sadece ayrılmak için yeterli bir sebep değildi bu. Bu zamana kadar ilk defa guvenimi sarsacak birsey yaptı cunku. Ama bir daha girip bakarsa bu durumu kaldıramayıp ayrılacagımı da soyledimÖyle bir affettim tabiki demişsin ki sanki doğal olan bu:)
O zaman kafana takmana da gerek yok..
Meraktan bakar insan olabilir ama bunun sebebi eskiye özlem de olabilir.
Artık nedeninin hangisi olduğunu sen daha iyi anlarsın tanıyan sensin.
Kızın benden daha güzel ve cekici olması üzdü sanırım beni.Abartmayın kızlar zaman zaman benim de baktığım olmuştur ama sırf meraktan. Hiç de özlem falan duymuyorum.
Bakmasına bozulmamış eski sevgilisi benden güzel diye bozulmuşÖyle bir affettim tabiki demişsin ki sanki doğal olan bu:)
O zaman kafana takmana da gerek yok..
Meraktan bakar insan olabilir ama bunun sebebi eskiye özlem de olabilir.
Artık nedeninin hangisi olduğunu sen daha iyi anlarsın tanıyan sensin.
Sanırım pişmanlıktan soyledi . Bu zamana kadar arkamdan is cevirmemis biri cunku cok guveniyodum ona.Herkes bakar da herkes söylemez
Çocuk niye söylemiş şaştımgenelde senin yakalamanla ortaya çıkması lazımdı
Sen yine de yüzde yüz kimseye güvenmeSanırım pişmanlıktan soyledi . Bu zamana kadar arkamdan is cevirmemis biri cunku cok guveniyodum ona.
Baska kizlari gosterip bak ne guzel tarzi var sende boyle seyler giysene kendini cok saldin diyor.
Merhaba canım, kızma ama bunu önceki konundan aldım. Bu adam sence normal mi?
İlişkisi biteli ne kadar olmuş? Bittikten ne kadar sure sonra siz sevgili oldunuz?
Evet beni begenmediğini düsünuyordum. Ve bu özguven sorunum daha da arttı son olayla birlıkte. Yıpranıyorum her gecen gun
Canım bak bir de güzelliğinden bahsetmişsin kızın.. Bu konuya takılma sebebin ; sevgilin. Kendini güzel hissetmiyorsun bu insanla. Bir de eski sevgilisine bakıyor utanmadan. Adam yapıp edip özür diliyor sürekli. Yok ŞU KIZ NE GÜZEL GİYİNMİŞ SEN DE ÖYLE GİYİNSENE falan, sürekli senin dışında her şeyle ilgileniyor.
Özgüvenini yitireceksin onun yüzünden. Sen de ona aynılarını yaşat bence.
Demek ki güzellik yetmemiş ki bitmiş . İnsan bir yerden sonra baktığında yüzün şeklini görmüyor sende hissettirdiği duygulara göre güzel ya da çirkin geliyor. Şu an senin yanında. Diğer konularda da iyi giden bir birlikteliğiniz varsa takılma bence. Zaten problemliyseniz ve o zamanda baktıysa evet özlem olabilir.Kızın benden daha güzel ve cekici olması üzdü sanırım beni.