eski sevgili sorunu..

3 yillik bi iliskide fotolarin, siirlerin, hediyelerin birikmesi normal... Erkekler kadinlar gibi degil bi iliski bittimi herseyi yaksinlar,yirtsinlar, atsinlar...genelde onlara bisey ifade etmiyor o yüzden eski cüzdaninada bi bakayim belki bisey vardir diye gecirmemistir aklindan... Ben okuldan cikali yillar oldu hala bodrumkatinda bikac kitabim ve defterim var onlar suan acip baksam kimbilir hangi hayran oldugum kisinin ismi vardir icinde, eee ben simdi unutmamismi oluyorum... Hem zaten unutmadiysa istediginiz kadar anilari kaldirin ortaliktan onun beynindeki anilara ne yapacaksiniz? Resimdede yanyana degilmisker diye anladim, yani sarmas dolas bi resim degil ve hatta tek onlar degil sanirsam resimde, tamam hos seyler degil ama bukadarda abartmamak lazim... Sonucta onunla bi gecmisi var.... Hem siz böyle yaptikca hem kendinizden sogutuyorsunuz onu hemde eski sevgiliyi ve anilarini sürekli aklinda taze kalmasina sebep oluyorsunuz.... Bu arada eski sevgilininde biyerlerini kaldiriyorsunuz, oda demek ki hala bana biseyler hissediyor sevgilisi beni yakin takibe aldigina göre diye düsüyordur.... Bosverin artik, siz bol bol foto cekilin, yeni güzel anlar yasayin ki, sevgiliniz akli sizinle dolsun...

Son düzenleme:
Ben kiskanc biriyim zaten o yuzden tahammul edemedim. Benden gizli boyle bisey yapmis olmasina. Zorla aklina sokuyorum unutuca varsada unutmuyo zaten.

Oyyyy sizinkide cok ucukmus yahu...helal olsun nediyim, eski sevgilisiyle arkadas olmak mi, yolarim vallah benim herifimi koklamis, sarmis, öpmüs bi hatunu yanimda barindirmam vallah...

Oyyyy sizinkide cok ucukmus yahu...helal olsun nediyim, eski sevgilisiyle arkadas olmak mi, yolarim vallah benim herifimi koklamis, sarmis, öpmüs bi hatunu yanimda barindirmam vallah...
Ama cici bi kız. Bir de ben bikaç adım öndeyim bir çok konuda. Ondan kıskanmadım heralde.

Yaşın küçük.Küçük yaşta bir insanın yapabileceği davranışlar.Güzelim hazmedemediğin ne.Herkesin bir hayatı vardır.Seninde başka sevgilin olmuş onunda olabilir.Kızı dikkate alsa aslında hemen silerdi yırtardı herşeyi öfkeyle.Öyle birşey hissetmemiş ki,yırtmamış.Aklına bile gelmemiştir.Ama sen kendini küçük düşürüyorsun.Başkasını sevdiğine eminsen,sürekli elin kızını diline dolayıp onun gözünde kendini basitleştiriyorsan ayrılmalısın.Kimse kimseye zorla yapışık değil.Hem çocuk istese,sevse,gider sevdiğiyle olur.Niye sana kendini ıspatlamaya çalışsın.Ama bu gidişle olacağı o.Resmen kendinden soğutuyor,eski sevgiliyi sürekli gündemde tutarak,kızı unutmasına izin vermiyorsun.

Eger bi taraftan hayatinin askini bulduguna inaniyorsan bu konu disinda her konuda dusunceli,eglenceli bi sevgiliniz varsa .. ruh esinizi buldugunuza inaniosaniz basit degil.

Bu kadar basit konular yüzünden bu kadar tripler atıyosanız hatta güveniniz sarsılıyorsa ruh eşiniz değildir canım.
Adam senin yaşadığın ülkeye gelmiş daha ne yapmasını bekliyosun? Yada seni inandıracak ne yapsın istiyosun?

3 YıLLık Bir İLişkisi Varmış, Sevgilinizin.
Bu Hayatta Hiç Kimse Yaşadıklarını Unutamaz ki.
Yani Diğer Kızla da Yaşadıklarını Unutması Kolay olmayacak, ama sizi seçtiyse eğer unutak istiyor demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…