- 7 Aralık 2010
- 161
- 72
- 98
- 30
- Konu Sahibi Ecclicious
Merhaba .. benim 7 aylik bi iliskim var cok seviyorum o da seviyor ama iliskimizin daha ilk basindan beri eski sevgili sorunu yasiyoruz. Erkek arkadasimin eski sevgilisi. 3 yillik bi iliskileri varmis. Gecen yil biz ayni donemlerde ayrilmisiz eski sevgililerimizden. Benim ondan once sadece dort aylik bi iliskim oldu o da cok acitmadi canimi unuttum gitti ama icimden bi ses sevgilimin eskiyi hala unutamadigini soyluyo. Ben bu kizi daha biz sevgilimle arkadasken ogrendim. Flort donemimizde ogrendim. Bunlar hep ayrilip barisiyolarmis bi iki ay ayri sonra barisiyolarmis. Biz daha flort ederken bana bu dunyada uc kisiye seni seviyorum diyebilirim demisti. Annesine bana ve bi kiz arkadasina. Bu o kizdi eminim. Neyse bunlar gecti biz sevgili olduk cok iyi anlasiyoruz falan sonra yazin herkes memleketine dondu ayri kaldik bi sure. Daha 1 aylik sevgiliyiz. Eski sevgilisiyle bi arkadasinin o gece lise mezuniyeti varmis. Ben bunu biliyodum cunku kizi internetten takip ediyordum surekli. Yazdiklarini vs. O gece o da ayni mekandaymis. Kiz bi sonra ki gece foto koyuyo birlikte. Ayni masadalar ama kiz bi tarafta sevgilim diger tarafta. Ben bunu gorunce dunyam basima yikildi cunku cok guveniyodum. Ayrilmak istedigimi soyledim baya saydirdim. Sonra yeminler etmeye basladi aralarinda bisey olmamis 30dk durup cikmis vs vs fotografi sildirdi kiza. Kizi da ben yanlislikla takip edince kiz sevgilisi oldugunu ogrenmis. Hemen yazmis ona konusmuslar. Kiz tekrar bi sans istemis o mu ben mi meselesine donmus olay. Beni secmis cunku ona karsi sevgisi kalmamis vs vs vs baya tartistik ve hala da tartisiyoruz cunku bunu kendime yediremiyorum. Benim icin ulke degistirdi buraya yanima geldi okumaya kiza sosyal medyadaki tum sitelerden fotograflarini sildirtti ama yetmiyo cunku bi bucuk ay once onlardayken eski defterlerini buldum icinde kizin ismi yaziyo siirler vs var. Hepsini aldi yirtti cope atti unutmusum bile kac yillik defterler vs dedi. Bilgisayarinda fotolari hala duruyodu yemin etti bi defa acip bakmadim diye ustune kavga ederken laptopu kirdi paramparca etti. Sonra eski bi cuzdanindan kizin fotosunu buldum elimi nereye atsam o kiz var resmen ben bunu kaldiramiyorum artik. Beni sevmiyo diyemem seviyo eminim ama aklinda veya kalbinde hala o kiz var. Oyle hissediyorum. Nekadar yeminde etse beni sevdigini soylese haykirsa bile guvenemiyorum affedemiyorum. Aylar gecti ama bitmek bilmiyo. Onun bu sorumsuz davranislari yuzunden. Madem bitmis iliskin ne foto kalicak ne defter ne bisey. Onlari gormemem gerekiyodu. Iyice psikolojim bozuldu biktim soguyorum artik. Onu cok seviyorum ama affedemiyorum. Hala aklinda baskasi var gibi kuruyorum.kafamda. Ne yapicam ben ..