Eski sevgili dehşeti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, eski kız arkadaşı 23 yaşındaki Funda Altınbezer'i tabanca ile başından vurarak öldüren 39 yaşındaki Muhlis Kızan daha sonra aynı tabancayla intihar ederek yaşamına son verdi.
Sitene Ekle

Olay, dün (Pazar) akşam saat 21.30 sıralarında Gümüşlük Mahallesi Gümsan 2 sitesindeki bir ikamette meydana geldi.

Funda Altınbezer arkadaşı Özge Koçeli'nin doğum gününü kutlamak için evine gitti. Bir süre sonra eve gelen eski sevgilisi Muhlis Kızan (39), Altınbezer ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Koçeli evden yardım istemek için çıktıktan bir süre sonra evden silah sesleri duyuldu. Koçeli ve site görevlileri eve geldiğinde Altınbezer İle Kızan'ı kanlar içinde bulunca durumu sağlık ve Jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Altınbezer ve Kızan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Ekiplerin yaptığı araştırmada Kızan'ın Altınbezer'i öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar ettiği ortaya çıktı. Koçeli ise doğum gününde yaşanan olayın şokunu yaşadı. Altınbezer ve Kızan'ın cenazeleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Jandarma, doğum günü kana bulanan Özge Koçeli'yi ifadesine başvurmak üzere karakola götürdü.
http://www.milliyet.com.tr/eski-sevgili-dehseti-gundem-2067439/

kız 20 adam 40 yaşında kıskançlık cinayeti olabilir mi, 40-50 yaşında adamların genç kız peşinde olmasını anlıyorum da bunlarla beraber olan genç kızları anlamıyorum ben
gerçi hiç bişey gerekçe olmaz, her gün çıkan kadın cinayetlerine alıştık malesef

madem adamsın çıktın adam gibide ayrıl...küçücük kızın babası yaşında adamla ne işi var...

Çok öyle ünide okuyupta dersle alakası olmayan , ben değil kızım söylüyor bazıları derse dahi gelmiyor sorumluluklarını yerine getirmeyen çok muş , çoğunluk halen ergenlikteymiş birde devamsızlıktan kalanda varmış çoğunluk eğence peşinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…