bence kestir kendi rengine boyat tekrar sarıya dönmeyi düşünmüyorsan çıtçıtlarını da boyat sonra bakımla acayip gür siyah saçlarla muhteşem oluyor çıtçıtlar :)
he sarıya döniceksen tekrar o zaman madem çıtçıtların var saçlarını dediğin gibi victoria beckham modeli kestir
hatta sentetik gfln ucuz çıtçıtlar var saçlarını kendi rengine boyatıp onlardan alıp da kullanabilirsin saçların toparlalanana kadar en azından :)
tamamıyla imaj değiştirin derim ben. dediğiniz gibi boyatın ve kestirin yerimseniben
çok teşekkür ederim :) ben de düşünmüyor değilim hani :) sarıyı her saçta yapabilirim .)))) değil mi ama
canım benim baya eski halim o. saçlarımda katlar vardı ondan kısa gibi görünmüş
ama ben de bugün küt kestirmeyi düşündüm ama saçlarıma çok dikkatli bakıyorum kırığım da yok ondan kıyamadım ama kırık olsa düşünmezdim bile
kırık saçtansa canlı sağlıklı saç daha iyi bana göre :) o yüzden kestir derim güzel bi model iyi bi kuaför yapar diye düşünüyorum yüzüne yakışan bişey
cnm saçlarını boyatma biraz dinlensin birde victoria beckham tarzında kestirisen istediğin kadar rahatca uzatabilirsin. gördüğüm kadarıyla sanada o model çok yakaşacaktır.
kızlar bu da resimleri saçımın son halinin :))))
bu röfle mi balyaj mı??yoksa düz boya mı
ben de aynı dertten yakınıodum canım en sonunda gittim kestirdim küt gibi önleri de hafif uzun bıraktı, rengini de boyadım kendim evde kahveye,ama sarılar alttan çıkıo yine bilmiorum ne yapcam,uzun bi süre bişe yapmamayı düşünüorum artık mahvettim kendi elimle saçlarımı:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?