Saç Rengi ve Saç Boyama eski sevdam sarı saçlarımla başım dertte :(((

cikin_f

tarihçi
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2007
512
3
96
36
İzmir
kızlar merhaba resmimde de görüldüğü gibi saçlarım sarı ama dipten bi 5 cm uzadı ve ben sarıdan çok sıkıldım... Önceden de sıkılığ boyadım hem de siyaha bile ama şimdi hem saçlarım berbat durumda hem de çok inceldi ve kendine gelsin istiyorummm şimdi acaba hiiç boyamadan uzamasını bekleyip yaza ablamın düğünü var o zaman röfle mi attırrayım sadece kırıklarını aldırayım ya da tamamen boyatıp hani bal köpüğüne bir de victoria beckham tarzı kestirip tamamıyla imaj mı değiştireyim???? fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim kızlar gerçekten çok ihtiyacım var buna :)))) bu arada saçlarım resimde çıt çıt normal saçım göğüs hizamda ama berbat durumdaaa

Son düzenleme:
bence kestir kendi rengine boyat tekrar sarıya dönmeyi düşünmüyorsan çıtçıtlarını da boyat sonra bakımla acayip gür siyah saçlarla muhteşem oluyor çıtçıtlar :)
he sarıya döniceksen tekrar o zaman madem çıtçıtların var saçlarını dediğin gibi victoria beckham modeli kestir
hatta sentetik gfln ucuz çıtçıtlar var saçlarını kendi rengine boyatıp onlardan alıp da kullanabilirsin saçların toparlalanana kadar en azından :)

tamamıyla imaj değiştirin derim ben. dediğiniz gibi boyatın ve kestirin yerimseniben

canım avatardaki sen misin? eğer sensen sanırım sen de o kesimden yaptırmışsın :) haklısın çok yıpranık saçım ve toplanması lazım :) teşekkür ederim ilgine yardım ettiğin için de :)))

canım benim baya eski halim o. saçlarımda katlar vardı ondan kısa gibi görünmüş
ama ben de bugün küt kestirmeyi düşündüm ama saçlarıma çok dikkatli bakıyorum kırığım da yok ondan kıyamadım ama kırık olsa düşünmezdim bile
kırık saçtansa canlı sağlıklı saç daha iyi bana göre :) o yüzden kestir derim güzel bi model iyi bi kuaför yapar diye düşünüyorum yüzüne yakışan bişey

offf kırıkta olsa kestirince pişman olcam gibi geliyor ama ne bileyim gerçekten berbat bu saçlarım yani çatal çatal ((( napcağımı bilemez durumdayım bir de küt saça çıt çıt takılmıyorr ki (((

cnm saçlarını boyatma biraz dinlensin birde victoria beckham tarzında kestirisen istediğin kadar rahatca uzatabilirsin. gördüğüm kadarıyla sanada o model çok yakaşacaktır.

cnm saçlarını boyatma biraz dinlensin birde victoria beckham tarzında kestirisen istediğin kadar rahatca uzatabilirsin. gördüğüm kadarıyla sanada o model çok yakaşacaktır.

canım benim çok teşekkür ederim haklısın aslında saçımı boyatmadan da kestirebilirim pek tabi :)

saçların kötü durmuyor canım...sarıda sana çok yakışıyor ayrıca ben vazgeçme derim...bakım yap saçlarına toparlayacaktır...

bence sarı güzel rengini değiştirme canım. kesimle toparlarsın saçlarını. kestir biraz da bakım yap sonra yine röflelersin. sarı saça bulaşan koyulaştırınca yine dönüp dolaşıp sarıya dönüyor. ben de pşman oldum koyulaştırdığıma şimdi yavaş yavaş açmaya çalışıyorum. ben de belimdeki saçlarımı victoria becham modeli kestirdim saçlar kendine geldi. yaza doğru da balyaj yaptırıcam. bu arada bakım yapmayı düşünüyorum.

ben de aynı dertten yakınıodum canım en sonunda gittim kestirdim küt gibi önleri de hafif uzun bıraktı, rengini de boyadım kendim evde kahveye,ama sarılar alttan çıkıo yine bilmiorum ne yapcam,uzun bi süre bişe yapmamayı düşünüorum artık mahvettim kendi elimle saçlarımı:çok üzgünüm:

canım benim ben de gittim kuaföre bugün ve kuaför sarıyı bozma pişman olup geri dönceksin dedi .))) sadece victoria tarzı kesti ama süper oldu hemen ekleyeceğim resimleri bakın bakalım :) ama süpermiş bu saç yaaa kullanımı süperrr :)

kızlarrrrrr işte bu son hali hİÇ PİŞMAN OLMADIM inanın iyiki kestrdim kuaför zorla kesti resmen :)))) kestirmeyi düşünen varsa 1 dk bile düşünmesin :)))) dip boya yaptırdım :) toplam 60tlye kesim boya yaptım :) süperrrrrr mutluyummm :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…